Και δαμασκηνες κανες!Σωστος!Δεν ειχα ξαναδει οπλο για μαυρη πυριτιδα αλλα το καταλαβα απο την πολυ λεπτη βαση κ τα μικρα κλειδια..
Και δαμασκηνες κανες!Σωστος!Δεν ειχα ξαναδει οπλο για μαυρη πυριτιδα αλλα το καταλαβα απο την πολυ λεπτη βαση κ τα μικρα κλειδια..
πραγματικά αυτό που λες ισχύει, καλή η καραμπινα αλλά το πλάγιο άλλη αίσθηση στο χέρι, παίρνω πολλές φορές αντί για την καραμπίνα ένα παλιό βελγικό δίκανο του πατέρα μου δεν είναι ακριβό όπλο ούτε καν στο ίντερνετ δε βρίσκω την κατασκευάστρια εταιρία (LENHIURE), φοβάμαι οτι αν κρατήσω κάποιο merkel ή holland & holland θα το ερωτευθώ και είναι και πανάκριβα παναθεματαΟσο για το πλαγιοκαννο?????
Προτεινω σε ολους τους φιλους εδω να το βαλουν σαν στοχο και καποια στιγμη να αποκτησουν ενα,
μοναδικη αισθηση στον οπλοβαστο, ανεπαναληπτη αισθηση οταν το ζυγιζεις στα χερια σου, αξεπεραστη
ικανοποιηση στην καταβολη ενος θηραματος, απαραμιλλη διαχρονικη αξια στο κυνηγι.
Θα με θυμηθειτε....
Ιεροσυλία !!!!!! ... Μονοσκάνδαλα !!!!!!!!!! ...Μπλιάααχ !!!!Τι έχουμε εδώ? Αυτά είναι...
https://www.cacciamagazine.it/doppietta-cosmi-il-test/
Ιεροσυλία !!!!!! ... Μονοσκάνδαλα !!!!!!!!!! ...Μπλιάααχ !!!! τουλάχιστον ας το βγάζουν και
Μόνο που με χαλάει το 3-1 και ίσως θα είναι βαρύ .
Αλλά 2000 είναι επένδυση μετά το πουλάς εδώ 3.500
Καλη φαση...perazzi και δισκανδαλο...σιγουρα βαρύ...
αλλα αλλο ειναι ο ερωτας μου
Θα με προβλημάτιζε και η κατάσταση: ''καλή'' απλώς...
Πες μας κι εμάς για ποιό χτυπάει η καρδιά σου
... και που ξέρεις; Εδώ διαβάζουμε πολλοί, κάποιος έχει, ή άκουσε , ή είδε, ή ξέρει κάποιον ...
Και μετα στην γιαλαΦίλε στο έχω πει και θα στο ξαναπώ το νταρνε αν το πάρεις πάρτο σαν δεύτερο να το ρίχνεις 2 φορές το χρόνο να γουστάρεις
Καλησπέρα μπορείς να βάλεις φωτό από το Siemens? Έχω και γω το ίδιοΠολύ όμορφο! Έχω κ εγώ δύο παλιά πλαγιόκανα, το ένα από τον παππού μου Ισπανικό με μέταλλα siemens, και το αλλο βελγικό lepage a liege. Και τα δυο κάνες 76 αχρωμίωτες με σταθερό τσοκάρισμα 1-3. Με αυτά ξεκίνησα το κυνήγι. Έχω δεί τρομερές τουφεκιές από αυτά τα όπλα.
Λες να έχουμε ίδιο? Στη δεξιά κάννη γράφει SIEMENS SPAIN. Μιλάμε για παλιό όπλο. Είχα στείλει και γράμμα παλιά σε κυνηγετικό περιοδικό για να μάθω λεπτομέρειες. Κάπου ίσως έχω θαμμενο το τεύχος. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτό γιατί δεν έχω το όπλο αυτή τη στιγμή. Αν έχεις εσύ ανέβασε πάντως.Καλησπέρα μπορείς να βάλεις φωτό από το Siemens? Έχω και γω το ίδιο