Αυτές εννοούσα Νίκο, έχεις δίκιο.Αυτους τους BIOR λεω Λευτερη και ΟΧΙ για τους BIORIENTABILE 18 -21 -25 που εχουν φουστα !!!View attachment 45128
Αυτές εννοούσα Νίκο, έχεις δίκιο.Αυτους τους BIOR λεω Λευτερη και ΟΧΙ για τους BIORIENTABILE 18 -21 -25 που εχουν φουστα !!!View attachment 45128
ΑΖ- ΒΖ 18. Αυτούς λέω Νίκο. https://www.idiogomosi.com/pages/posts/vysmata-mikroteron-diametrimaton-467.phpΔεν ξερω εαν υπαρχουν σε cal20 .....ουτε τα εχω δοκιμασει ποτε.
Σε LB6 το καλυτερο αμορτισερ ( για μενα ) ειναι ο φελλος.
Παντα μου εδωσε καλυτερες συγκεντρωσεις και κατανομες και σε σκαγια και βολια...απ'οτι μου
εδωσε η γνησια μαλλινη και το αμορτισερ απο biorientabile cal20 Βασιλη !!!
ΑΖ- ΒΖ 18. Αυτούς λέω Νίκο. https://www.idiogomosi.com/pages/posts/vysmata-mikroteron-diametrimaton-467.php
Εάν οι ντουφέκια σου είναι μέχρι 30 μέτρα βάλε μόνο νούμερο 7,5........ Θα με θυμηθείς......Γιατί 65 κάλυκα? Νομίζω αν έκανα το ίδιο σετ απ σε νούμερο 7 για πρώτη και νούμερο 6 για δεύτερη τρίτη θα ήταν καλύτερα αλλά κι έτσι θα με καλύψει στις ορινες με 4 άστρα από 15 μέχρι 30 μέτρα και με 3 άστρα μέχρι τα 35-38 μέτρα
Εάν οι ντουφέκια σου είναι μέχρι 30 μέτρα βάλε μόνο νούμερο 7,5........ Θα με θυμηθείς......
Ευχαριστώ πολύ Νίκο , ότι επιθυμείς!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ Βαγγελα μου !!! Και του χρονου με υγεια φιλε !!!
Εισαι μεγαλος δασκαλος.....στην περδικα φιλαρα μου !!!![]()
Ευχαριστώ πολύ ,Γιάννη υγεία εύχομαι!!!Χρονια πολα και καλα βαγκο.οπως ακριβος τα λες.με νο 7μηση θα κανει κυδιες σαυτα τα μετρα
Βαγγο χρονια καλα φιλε...Ευχαριστώ πολύ ,Γιάννη υγεία εύχομαι!!!
Ειρθαν οι τασκοφ.16 και 22.δοκιμες πιο μετα.με sipe,MB36 h-skor800 αντε να δουμε τη θα βγαλο
Τους 16ρηδες τους πηρα για την ΜΒ36 στα 38γρ νο3Τον ''Αδη με τα λειψανα''..... θα βγαλεις κουζουλε !!!!
Τουφεκια....και κολαση....δεν γλυτωνει τιποτα φιλε !!!
ΥΓ, Και ο 18ρης πολυ καλος στα 36 γραμμαρια....Ουσιαστικα ολα του τα νουμερα δουλευουν
πολυ καλα !!
Τους 16ρηδες τους πηρα για την ΜΒ36 στα 38γρ νο3
Χρόνια σου Πολλά Βαγγέλη.Ευχαριστώ πολύ ,Γιάννη υγεία εύχομαι!!!
Ευχαριστώ πολύ,ότι επιθυμείς!!!Βαγγο χρονια καλα φιλε...
Βαγγο χρονια καλα φιλε...
Ευχαριστώ πολύ,ότι επιθυμείς!!!!Χρόνια σου Πολλά Βαγγέλη.
Χρόνια σου πολλά Βαγγέλη πολύχρονος .Ευχαριστώ πολύ Νίκο , ότι επιθυμείς!!!!
Ευχαριστώ πολύ, υγεία!!!!Χρόνια σου πολλά Βαγγέλη πολύχρονος .
Χρόνια πολλά με Υγεία!Ευχαριστώ πολύ, υγεία!!!!
Ευχαριστώ πολύ, ότι επιθυμείς!!!Χρόνια πολλά με Υγεία!
Και τι άλλο....με τον καιρό τους και οι Κοκκινομύτες στη μπούκα!![]()
Σε σχεση με τους gt ας πουμε στης δυπλης βασης εχουν διαφορα κατανομης???Πολυ καλες συγκεντρωσεις και κατανομες....
Βλεπεις τον στοχο μετα την τουφεκια.....και το χαμογελο φτανει στα αυτια σου !!!
Θα με θυμηθεις κουζουλε !!!![]()
![]()