Ποιο είναι το πρώτο κριτήριο με το οποίο αγοράζετε όπλο

Δημιουργώ το θέμα για να δω τελικά όταν ο κάθε ένας από εμάς υπερασπιστής του κάθε όπλου που διαθέτει ,με ποιο βασικό πρώτο κριτήριο το αγοράζει.Μη το παρατραβήξουμε όμως,το πρώτο με αυτό που ξεκινάει δε με ενδιαφέρει, ότι μετά ψάχνω και αυτό και εκείνο .Δηλ πάω για αγορά όπλου το νουμ ένα που δεν διαπραγματεύομαι και θέλω ποιο είναι.Ετσι για να βγάλουμε κάποια συμπέρασμα και να έχουμε μια εικόνα που γέρνει η πλειοψηφία ,αν γέρνει κάπου.

Δημιουργώ το θέμα για να δω τελικά όταν ο κάθε ένας από εμάς υπερασπιστής του κάθε όπλου που διαθέτει ,με ποιο βασικό πρώτο κριτήριο το αγοράζει.Μη το παρατραβήξουμε όμως,το πρώτο με αυτό που ξεκινάει δε με ενδιαφέρει, ότι μετά ψάχνω και αυτό και εκείνο .Δηλ πάω για αγορά όπλου το νουμ ένα που δεν διαπραγματεύομαι και θέλω ποιο είναι.Ετσι για να βγάλουμε κάποια συμπέρασμα και να έχουμε μια εικόνα που γέρνει η πλειοψηφία ,αν γέρνει κάπου.
Να είναι μπενελι

Το πρώτο και το τελευταίο κριτήριο για ένα όπλο είναι να ρίχνει εκεί που βλέπεις χωρίς να χρειάζεται να ζοριζεσαι εσύ για να συμβεί αυτό ,και αυτό γίνεται μόνο αν το δοκιμάσεις ,στο μαγαζί επομιζεις και τα περισσότερα λες φτιάχτηκαν για σένα αγοράζεις με βάση την μάρκα τον μηχανισμό και δεν ξέρω εγώ τι άλλο βγαίνεις στο κυνήγι και απορεις τι πήγε στραβά.

Το πρώτο κριτήριο είναι τι αντέχει η τσέπη μου. Μετά τι υπάρχει διαθέσιμο σε αυτό το μπάτζετ που κάνει για τη χρήση που θέλω και πιο μου αρέσει από τα διαθέσιμα. Αν μου φαίνεται ok στην επώμιση όλα καλά. Αν όχι στο επόμενο της λίστας. Δε θα δώσω ποτέ πάνω από 2500, καινούργιο και δίκανο.

Θα σας γράψω ποίο ήταν το δικό μου κριτήριο, ήταν ότι αγοράζω ότι δω και μου τραβήξει την προσοχή ασχέτως αν είναι γνωστό η όχι τόσο στο ευρύ κοινό όπλο για να δω κιόλας το προσφέρει παραπάνω η λιγότερο από τα υπόλοιπα .Το κριτήριο μου σήμερα είναι να είναι αχρωμιωτη η κάνη από μαμά τα υπόλοιπα φτιάχνονται κυριολεκτικά όλα .Το γιατί εχει βγει από προσωπικές σκέψεις εμπειρίες δοκιμές ,σωστό η λάθος αφορά μόνο εμένα .

Το πρώτο κριτήριο είναι τι αντέχει η τσέπη μου. Μετά τι υπάρχει διαθέσιμο σε αυτό το μπάτζετ που κάνει για τη χρήση που θέλω και πιο μου αρέσει από τα διαθέσιμα. Αν μου φαίνεται ok στην επώμιση όλα καλά. Αν όχι στο επόμενο της λίστας. Δε θα δώσω ποτέ πάνω από 2500, καινούργιο και δίκανο.
Θα συμφωνήσω αλλά κάποια πράγματα δεν συμβαδίζουν με την τσέπη διότι η τρέλα την υπερνικά δεν ήμουν άνετος όταν είχα πάρει 3 όπλα σε 2 χρόνια(browning fusion evolve, beneli super sport, Wintsister midnight gold) τότε είχα 7 σκίστηκα και τα πήρα αλλά όταν τα ζεματισα στις ντουφέκιες και πλέον ήθελα κάτι άλλο από αυτά που δε μου το έδιναν τα πούλησα με πολύ μεγαλύτερη ευκολία παρόλο τη δυσκολία που τα είχα αποκτήσει.Εν υπόψη όλα μου τα όπλα πάνε για μέτρα γιατί κανένα δε μου ταιριάζει ότι και να έχει.Επομενως αλλά λεφτά άμεσα πριν προλάβεις να το χαρείς.

Πρώτο και κύριο το μπάτζετ που έγραψε και ο Κώστας και τις προσφερόμενες επιλογές βάση αυτού.
Δεύτερο κριτήριο να είναι από σοβαρή εταιρεία γιατί η υποστήριξη και τα ανταλλακτικά είναι το παν.
Τρίτο, να μου αρέσει εμφανισιακά.
Τέταρτο, να μου ταιριάζει στην επώμιση και οι εργοστασιακές διαστάσεις του να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στα μέτρα μου. Τι να το κάνω 2.500€ όπλο αν ιδρώσω να το φέρω εκεί που θέλω.
Πέμπτο και τελευταίο, να είναι ζυγισμένο. Ούτε μπρωστόβαρο ούτε πισώβαρο.

Εγώ είμαι απίστευτα επιπόλαιος όποτε αγοράζω όπλο. Συμβουλεύω τους άλλους με την εμπειρία μου κι εγώ για τον εαυτό μου κάνω καφρίλες. Τα κριτήρια μου τώρα που το σκέφτομαι είναι πραγματικά ανύπαρκτα. Θα με ονόμαζα παρορμητικό αγοραστή.

Είμαι και λίγο μαζοχιστης λόγω επαγγελματικής διαστροφής και θέλω να δοκιμάζω τα πάντα, ακόμα και αυτά που θεωρητικά γνωρίζω ότι είναι λάθος. Απλά θέλω να έχω δική μου άποψη από δική μου εμπειρία.

Ότι καλό κατέληξε στα χέρια μου οφείλεται καθαρά σε κωλοφαρδια.

Last edited:
Back