Ποιο είναι το πρώτο κριτήριο με το οποίο αγοράζετε όπλο

Καποιοι εδω μεσα και κυριως κατοχοι benelli λενε οτι το πρωτο κριτηριο επιλογης οπλου ειναι η αξιοπιστια,οκ το δεχομαι αλλα μετα αφου την εχεις την αξιοπιστια γιατι πουλας την παλια σου benelli για να παρεις την powerbore? και μετα γιατι πουλας την powerbore για να παρεις την Α.Ι.?Αυτο εμενα μου δειχνει οτι ψαχνεις και κατι αλλο περα απο την αξιοπιστια και εχει σχεση με την ντουφεκια που βγαζει το οπλο,πως σκοτωνει,ποσο μακρια σκοτωνει και παει λεγοντας...εκτος αν εχουμε γινει τοσο θυματα του καταναλωτισμου που πουλαμε το προηγουμενο μοντελο απλως για να παρουμε το επομενο...Παντως σιγουρα για μενα το πως σκοτωνει ενα οπλο ειναι σημαντικο κριτηριο για την επιλογη οπλου γιατι οσα οπλα λιμπιζομαι που ειναι Maxus,V3,A400... ειναι ειναι απο ιστοριες που εχω διαβασει ή εχω ακουσει για το πως σκοτωνουν αυτα τα οπλα(τωρα αν αυτο πραγματικα ισχυει ειναι αλλο θεμα....)Παρολο που αυτα τα οπλα που προανεφερα τα θεωρω υποδεεστερα απο τις Benelli τοσο λειτουργικα οσο και αισθητικα.Απλα πιστευω οτι στο πισω μερος του κεφαλιου μας το "πως σκοτωνει" ενα οπλο παιζει σημαντικο ρολο στην επιλογη μας ασχετως αν δεν θελουμε να το παραδεχθουμε...Και για να ενισχυσω το επιχειρημα μου θα πω το εξης:Αν δεν ειχαν παρουσιαστει αυτα τα προβληματα και τα σπασιματα κατα την λειτουργια της V3 με αυτα που εχουν γραφτει για την βλητικη της αποδοση τα μισα μελη του φορουμ θα κυνηγουσαν με V3 κι ας εχει πολυπλοκο μηχανισμο....
Καταναλωτική μανία.

Είναι οτι οι περισσότεροι πιστεύουν οτι ενα οπλο βελτιωμένο θα τους κανει καλύτερους σκοπευτές.
Ολα τα οπλα σκοτώνουν οχι ολοι οι κυνηγοί..
Αυτα που λες τωρα εχουν λογικη αλλα δεν εχουν μεσα και λιγο μυθο.
Εμεις θελουμε μεσα και μπολικο μυθο και ιστοριες για μυστικες συνταγες στις κανες, ατσαλια ζυμωμενα με δηλητηριο, καυτα σκαγια και οτι αλλο μπορει να μας εξαψει τη φαντασια.
Και ολα αυτα, εννοειται, θα τα εχει μονο το δικο μας οπλο, οχι των αλλων.
Και αν δεν πετυχαινουμε ορθιο γαιδαρο φταιει το φυσιγγι.

Κριτικές !
Απο κατόχους, κυριως εξωτερικού (ξένα forum, youtube, δοκιμές κ.λ.π.)
Γιατι ο Ελληνας δεν ειναι συνηθως αντικειμενικός και
εκθειαζει οτι ακριβοπληρωνει (αυτοκινητο, οπλο, γυναικα κλπ)

Back