Προπόνηση με προσομοιωτή

Έτσι θα μας κλείσουν μέσα στα σπίτια, με μια τέτοια παπαριά και ένα ανδροειδές τεχνητής νοημοσύνης δώρο, να μας πλακώνει στις πίπες όλη μέρα να γουστάρουμε.
Βαζει ενας αγγελια για γραμματεα και δινει πολυ ελκυστικο μισθο
Την μερα των συνεντευξεων εχει πλακωσει απ εξω ουρα
Τελευταιος στην γραμμη ειναι ενας κινεζος με κοστουμι και μια βαλιτσα
Εχει περασει η μερα μεχρι αργα μεχρι να ρθει η σειρα του
Ερχετε επιτελους η ωρα του μπαινει μεσα τον βλεπει το αφεντικο
-Συγνωμη εχει παει αργα και η αγγελια ειναι για κοπελα δεν μας κανετε παρακαλω μπορειτε να φυγετε

Το ξερω οτι ειναι για κοπελα και κοπελα εχω φερει
Αν μου δωσετε ενα λεπτο θα δειτε

-Τι εννοειται;

Ανοιγει την βαλιτσα και βγαζει εξω ενα ανρθβποειδες ρομποτ που ενεργοποιειται αμεσως

Τι ειναι αυτο;;;;

Αυτο ειναι το τελευταιο μας μοντελο γραματεα!

Προγραμματισμενη να κανει τα παντα
Δακτυλογραφια στενογραφια γενικες γνωσεις τηλεφωνηματα εμαιλς προγραμμα ημερας κλπ κλπ

Για δειξτε μου!!!

Του κανει μια επιδειξη ξαι μενει ζαβος το αφεντικο!

Εντυπωσιακο!!!
Και σε χρονο ρεκορ!

Μαλιστα κυριε!
Και σε τιμη οσο τρεις μισθοι!
Αθορυβη λειτουργικη και παντα στην υπηρεσια σας!

Ναι!
Με ενδιαφερει!
Μονο που ξερετε……. Με αληθινη γραματεα ισως ειχα και κανενα…. Τυχερο…. Κατακαβαινετε!

Κανενα προβλημα κυριε!

Για δειτε!!!!

Κοιταει και βλεπει οτι εχει μνι……. Κανονικα το ρομποτ!

Την αγοραζω τωρα!!!!

Πληρωμετε ο κινεζος και φευγει γεματος χαρα!

Καθως φευγει λοιπον και βρισκεται μπροστα στο ασανσερ ακουει ενα
Αααααααααααααααααα!!!!

Αστο καλο λεει απο μεσα του

Ξεχασα να του πω οτι ο κωλος της λειτουργει σαν ξυστρα
.sarcastic. .sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Ηθικο διδαγμα
Καλη η τεχνολογια αλλα καποια πραματα πρεπει να παραμεινουν φυσικα.big smile.

δηλαδή με 550 - 750 ευρώ εχουμε ενα εικονικό προπονητήριο όπου βρεθούμε και σταθούμε. Δεν μπορεί καποιος θα εχει αγοράσει το σετ
Έχει ο γιος μου VR set και το έχουμε παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όχι με το ειδικό "όπλο" αλλά με σκέτα τα δύο χειριστήρια, όπως δείχνει κάποια στιγμή στο βίντεο. Όσον αφορά τεχνικές, προσκοπεύσεις κλπ είναι εξαιρετικά ρεαλιστικό και ακριβές αλλά δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι. Με το ειδικό "όπλο" όμως πιθανόν να είναι όντως προπονητικό εργαλείο.

Last edited:
Μην ξεχναμε οτι ειναι ενα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν σε προσομοιοωτες είτε να μας διασκεδάσουν να περάσει η ώρα με φίλους είτε να μας βάλει στο κλίμα πως πως γίνεται κάποιος από αυτα
Δηλαδή αν εγώ παίζω gran turismo η formula 1 θα παω να μπω σε πίστα να παω έτσι???Οχι βέβαια
Για μένα είναι ενα καλό εργαλείο είτε για κάποιον ενα σκοπευτήριο η για ενα δάσκαλο σκοποβολής σαν θεωρητικό μάθημα πριν μπει για αρχάριους
Όπως επίσης και για Κυν Συλλογους θεωρητικό μάθημα και κανονες ασφαλείας σε κάποιον που θέλει να βγάλει άδεια

Ετσι πρεπει εχει καλο δασκαλο
Στο κανονικο τερερ σε καθαριζει και εκει?
Όχι άλλα είναι πολύ καλός. Όταν πηγαίνουμε μαζί σκοπευτήριο εγώ δεν ρίχνω, τον βοηθάω μόνο. Μία φορά όμως αισθανόταν δυνατός και ήθελε κόντρα και κάναμε και οι δύο 25 (σε βατό γήπεδο). Είναι λίγο αργός (σημαδευτούρας) αλλά δηλητήριο σε ακρίβεια.

Κάποια μέρα θα με πατήσει και δεν θα ξαναπάρω ανάσα μετά.

Last edited:
Εχω παιξει και εχω το απλο version που ειναι στο κινητο. Τρομερα ακριβες σαν παιχνιδι απο προσκοπευσεις ταχυτητα κτλ. Εχει τα παντα. Σκειτ τραπ σπορτινγκ κτλ. Μεχρι και διπλο τραπ. Δεν εχει βεβαια την αισθηση του σκοπευτηριου αλλα για δυσδιαστατο παιχνιδι ειναι πολυ καλο. Το 3d προφανως θα ειναι πολυ καλυτερο και σκεφτομαι να το παρω.

Όχι άλλα είναι πολύ καλός. Όταν πηγαίνουμε μαζί σκοπευτήριο εγώ δεν ρίχνω, τον βοηθάω μόνο. Μία φορά όμως αισθανόταν δυνατός και ήθελε κόντρα και κάναμε και οι δύο 25 (σε βατό γήπεδο). Είναι λίγο αργός (σημαδευτούρας) αλλά δηλητήριο σε ακρίβεια.

Κάποια μέρα θα με πατήσει και δεν θα ξαναπάρω ανάσα μετά.
Λεωνιδα το 3D εχει ρεαλιστικες ταχυτητες και προσκοπευσεις η χαριζει ?

Για να στηθεί το σκηνικό σωστά ή με ps5 ή με υπολογιστή της προκοπής + ένα σωστό πατεντιάρικο όπλο νομίζω ξεπερνάει το 1.5 χιλιάρικο.
Λέω κάτι λάθος?

Back