Έχουνε ξεφύγει εντελώς με τις τιμές, τέτοια κερδοσκοπία στα φυσιγγια δεν έχω ξαναδει, αυτοί θα χάσουν...
Όλα έχουν πάει πάνω νομίζω, επώνυμα και μη.Τα επώνυμα έχουν πάει στον Θεό ...
Κοίτα να δεις που σε ένα μήνα ακριβώς θα έχουν ανέβει και άλλο ...
Αφήνω αυτό εδώ ...Για να δούμε ...
Το concord 33 το μαύρο με την mb 32 δεν το γεμίζει τώρα με mb???Το 30ρι.Ειναι.καλο.Τιμιο..
Παλιά έριχνα τα 33γρ με mb ..Κουτες ολοκληρες .Ιδικά χειμώνα δεν το άλλαζα .
Αλλά άλλαξε το setup και δεν ξανά πήρα
Τότε που είχαν πρόβλημα με την εισαγωγή της το είχε αλλάξει ...Τώρα δεν ξέρωΤο concord 33 το μαύρο με την mb 32 δεν το γεμίζει τώρα με mb???
Με ,mb32 εγω το βρηκα πρειν 2/3 χρονια 1,65*32 με ακουιλα...ουτε να το ξαναδωΤο concord 33 το μαύρο με την mb 32 δεν το γεμίζει τώρα με mb???
Γιατί Ηλία τι σου έκανε και δεν σου άρεσε?Με ,mb32 εγω το βρηκα πρειν 2/3 χρονια 1,65*32 με ακουιλα...ουτε να το ξαναδω
Το φλας είναι τίμιο.Και ο δουβρης στη Σπάρτη βγάζει καλά φυσιγγακια και όχι πανάκριβα αλλά δεν ξέρω τωρινές τιμές
Πήρα τηλέφωνο σήμερα 6,5 έχει το φλας φέτος. Όντως 2 κιβώτια που είχα πάρει δεν είχα παράπονο αλλά τότε ήταν και 5,5.Και ο δουβρης στη Σπάρτη βγάζει καλά φυσιγγακια και όχι πανάκριβα αλλά δεν ξέρω τωρινές τιμές
G3000 τα βέλος εννοείς?Πήρα τηλέφωνο σήμερα 6,5 έχει το φλας φέτος. Όντως 2 κιβώτια που είχα πάρει δεν είχα παράπονο αλλά τότε ήταν και 5,5.
Ο Όσκαρ 6 ευρώ τα 31 γρ μιξ και 6,5 το νιτρο
Ο τασκωφ 6,5 με την ισπανική και 7 με g3000
Δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι ποιο αλλά 2 τιμές μου έδωσε το ακριβό με g3000 όπως είναι λογικόG3000 τα βέλος εννοείς?
Όντως πολύ καλό φίλε με μακρινά σκοτώματα.Το φλας είναι τίμιο.
ενταξη το καταλαβαμαι οτι στο χωριο σου εχη φτινα φισιγγαΛέει ο άλλος στο car.gr φυσίγγια αεροπλάνο 4.00€ το κουτί τα 32γρ, 0.20€ το ένα!!!!!!! Ναι αλλά 20 φυσίγγια το κουτί, γιατί των 25 κάνει 5.00€ με 5€ έχουμε και στο χωριό μου μην μας μπερδεύεις ρε μπάρμπα,
Έχει φίλε, όχι στο χωριό μου, αλλά στα μέρη μου,και τα ποίο φτηνα στην Ελλάδα, Καρδαράς, Ρουμελιώτης δύναμηενταξη το καταλαβαμαι οτι στο χωριο σου εχη φτινα φισιγγα
Εμμμμ αφου αυξάνονται οι τιμες σε μολυβι και μπαρουτι ...το οτι εχει πουλια δεν παιζει κανενα ρολο, δεν θελω κακεντρέχειες!!!Έριξα μια ματιά στις τιμές των φυσιγγίων ( συγκεκριμένα τα oscar) στο site του Μανδηλαρά και νομίζω ότι αυξήθηκε η στραβωμάρα μου και η πίεση μου παράλληλα. Οι τιμές τραβάνε την ανηφόρα.
Τώρα εχουν αυξηθεί και τα κόστη των μεταφορών.Εμμμμ αφου αυξάνονται οι τιμες σε μολυβι και μπαρουτι ...το οτι εχει πουλια δεν παιζει κανενα ρολο, δεν θελω κακεντρέχειες!!!