Προσφορές-Τιμές

να φτιάξω τους εξολκης που μερικές φορές μου καβαλάνε τους κάλυκες ....
Το θυμάμαι αλλά είχα την (λανθασμένη) εντύπωση πως το είχες φτιάξει...
Ηλία έχω το ίδιο θέμα στον έναν από τους δύο,τι θέλουν αλλαγή;
Το 687 είναι που είχες ξαναρωτήσει πριν λίγα χρόνια?
Αν ναι τότε γιατι δεν το στέλνεις σε οπλουργό?
Πολλές φορές δεν είναι κ τόσο ευκολο στο να εντοπίσουμε που ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα κ ιδιαίτερα αν δεν συμβαίνει συχνά.....

Από πρόσφατη συζήτηση με γνωστό ο οποίος ασχολείται με το αντικείμενο, ετοιμαστείτε για τιμές πάνω από 13-14 ευρώ τα 32 γραμμάρια, μόλις έρθουν οι νέες παρτίδες. Επιπλέον οι ελλείψεις είναι δεδομένες και για του χρόνου. Ας το πάρουμε απόφαση ότι πρέπει να ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε.

Από πρόσφατη συζήτηση με γνωστό ο οποίος ασχολείται με το αντικείμενο, ετοιμαστείτε για τιμές πάνω από 13-14 ευρώ τα 32 γραμμάρια, μόλις έρθουν οι νέες παρτίδες. Επιπλέον οι ελλείψεις είναι δεδομένες και για του χρόνου. Ας το πάρουμε απόφαση ότι πρέπει να ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε.
Δεν υπάρχει πρόβλημα:άκουσα τον ίδιο το Μπουμπούκο να λέει ότι ''είμαστε η χώρα με το δεύτερο χαμηλότερο πληθωρισμό σε ΟΛΗ την Ευρώπη!'' 😸 .sarcastic.

Υπα
Υπάρχουν λύσεις?????ας μας εξηγήσουν για ποιο λόγο η αύξηση τι άλλαξε από πέρσι

30% αύξηση?
Υπερβολικό μου φαίνεται..

Υπα

Υπάρχουν λύσεις?????ας μας εξηγήσουν για ποιο λόγο η αύξηση τι άλλαξε από πέρσι
Απλά τα πράγματα. Οι τιμές καθορίζονται απ’ έξω όταν ανεβαίνουν για το έμπορο, ανεβαίνουν και για τον καταναλωτή. Δυστυχώς σε αυτήν την χώρα δεν παράγουμε και αυτό μας κάνει εξαρτώμενους.

30% αύξηση?
Υπερβολικό μου φαίνεται..
Όταν πριν 2 χρόνια μου είπε μαγαζάτορας που ψώνιζα και σταμάτησε τα κυνηγετικά ότι οι τιμές θα φτάσουν στα 10€, έλεγα ακριβώς το ίδιο. Μακάρι να βγω ψεύτης. Η πληροφορία πάντως είναι έγκυρη.

Δηλαδή ένα φυσίγγι που έκανε 10 την χρονιά που μας πέρασε, την χρονιά που μας έρχεται θα κάνει 13?
Υπερβολικό μου φαίνεται.
Εννοείται ότι ελπίζω να μην γίνει!
Υπερβολικο αλλα καθόλου απιθανο αν παρακωλουθήσεις τις τάσεις της αγορας

Back