Εντολες εκτελουσε, τοσο καταλαβαινε τοσο εκανε.Φαντάσου τι ΤΟΥΒΛΟ ήταν...
Τιποτα εδω. Την βλεπω την βροχοκουρτινα σε εσας...@DimDre εδώ πάει να πιάσει βροχουλα, ψιχαλιζει σταθερά εδώ και μερικά λεπτά, πες μου ότι ρίχνει βροχή σε εσάς επάνω
Αγγελε συμφωνώ μαζί σου ότι ο Στρατός προσφέρει τα μέγιστα στην δασοπροστασία και όχι μόνο. Σου το λέω εκ πείρας επειδή οταν υπηρετούσα ως υπαξιωματικός στην Ρόδο συμμετείχα όπως και όλη η Μοίρα σε πυρκαγιές.Καλημέρα
Επειδη ειμαι στο στράτευμα και έχω πάει σε φωτιές αρκετές, να σου θυμίσω μόνο τις πρόσφατες (Εύβοια, Δαδια) και Παλαιότερες (άγιο όρος, Αλεξανδρούπολη) νομίζω πως θα πρέπει να το είχες αντιληφθεί πως ο στρατός είναι ήδη έξω.
Επίσης εδώ και δύο μήνες έχουμε έξτρα περιπολίες δασοπροστασίας .
Να σου θυμίσω πως έχω (έχουμε) παει σε ασκησεις-εκπαιδευσεις με άλλους στρατούς (Αμερικανούς, Άραβες, Ευρωπαίους) ,επιπλέον των δικών μας δραστηριοτητων.
Να σου θυμίσω πως έχουμε συμμετοχή στην φυλακή συνόρων(εξτρα περιπολιων για τους λαθροεισβολεις).
Όπως κια παλιότερα με την δημιουργία και την λειτουργία στην πρώτη φάση των δομών φιλοξενίας λαθρομεταναστών.
Είναι αρκετά ακόμα που μπορώ να γράψω αλλά θα κουράσω παραπάνω απ ότι έχω κάνει ήδη.
Ας ρωτήσω εσένα όμως....
Εσύ πέρα από το αντικείμενο της εργασίας σου τι έχεις κάνει επιπλέον;;;;;
Ποια η συνεισφορά σου σε μια τέτοια καταστροφή ή στην πρόληψη της;;;;;
Για τους εκπαιδευτικούς γιατί δεν λες που κάθομαι ένα τρίμηνο και πληρώνονται και δεν αναλαμβάνουν αυτοί κάποια περίπολα ή και στατικα την δασοφυλαξη;;
Ένα απλό παράδειγμα σου ανέφερα.
Έχω κι άλλα θα μας πάρεις πολύ.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτή η είδηση Μπιλ..Το είδα κ εγώ από μια ανάρτηση που έκανε η γνωστή σε όλους μας μπομπολακηΤι σκατάνθρωποι είναι κάποιοι ρε σεις. Ο άλλος δεν έβγαζε τα ζώα του από το μαντρί για να καούν και να πάρει την αποζημίωση. Ακόμα και σε μια τόσο δύσκολη στιγμή το μόνο που τους νοιάζει είναι τα λεφτά. Έχουν χαθεί όλες οι αξίες.
Μου το είπε ένας φίλος. Δεν θα μου έκανε εντύπωση πάντως. Για τίποτα δεν έχω εμπιστοσύνη.Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτή η είδηση Μπιλ..Το είδα κ εγώ από μια ανάρτηση που έκανε η γνωστή σε όλους μας μπομπολακη View attachment 77687
Καλά ναι ισχύει σε αρκετές περιπτώσεις.. Μερικοί δεν ούτε ιερό ούτε όσιο..Μου το είπε ένας φίλος. Δεν θα μου έκανε εντύπωση πάντως. Για τίποτα δεν έχω εμπιστοσύνη.