Πανέμορφο και πολύ καλό αυτοκίνητο,καλοπούλητο, για SUV πας;
Ευχαριστώ!!!Πανέμορφο και πολύ καλό αυτοκίνητο,καλοπούλητο, για SUV πας;
Είμαι χειρότερος από γυναίκα με περίοδο.Γεια σου Στέλιο, τι κάνεις ρε συ;
Ό,τι παίρνεις το πουλάς μέσα σε κανά μήνα;
Υ.Γ καλοπούλητο
Για ανταλλαγή εκεί που θα πάρεις το άλλο ρώτησες αν και πόσο στο παίρνουν;Σε καινούργιο αυτή τη στιγμή πρέπει να ξεπερναει τα 22000ευρω στην ίδια εκδοση και στο ίδιο χρώμα.
View attachment 87900
Το άλλο θα αργήσει.Για ανταλλαγή εκεί που θα πάρεις το άλλο ρώτησες αν και πόσο στο παίρνουν;
Ευχαριστώ.Καλοπουλιτο Στέλιο είναι άριστο αμάξι το έχω οδηγήσει αλλά το αγροτικό άλλη φάση. Όποιος ασχολείται με τη φύση θέλει 4×4 κακα τα ψέματα.
Πότε έψαχνες ζάντες θυμάμαι και δε πρόλαβες να το χαρείς το δίνεις .Αλλά κοίταξε μια ζωή την έχουμε αφού μπορείς και κάνεις το κέφι σου καλά κάνεις.Και τυχεροί όσοι αγοράζουν από εσένα γιατί τα έχεις όλα πένα όντως.
Έχω κάνει εγκλήματα.Πότε έψαχνες ζάντες θυμάμαι και δε πρόλαβες να το χαρείς το δίνεις .Αλλά κοίταξε μια ζωή την έχουμε αφού μπορείς και κάνεις το κέφι σου καλά κάνεις.Και τυχεροί όσοι αγοράζουν από εσένα γιατί τα έχεις όλα πένα όντως.
Στελλάρα καλοπούλητο αδελφέ. Είσαι θεούλης. Respect
Μια ζωή την έχουμε κάνε αυτό που γουστάρεις μην μασάς....Έχω κάνει εγκλήματα.
Έχω χάσει ένα καράβι λεφτά πουλωντας πράγματα σχεδόν καινούργια.
Όταν ήμουν μικρότερος και μου γιαλυζε να πάρω κάτι καινούργιο έδινα ότι είχα όσο όσο για να κάνω την αγορά.
Τώρα τελευταία έχω μάθει να μην πέφτω χαμηλά.
Παλιότερα τα σκότωνα.
Τα επερνα 30 χιλιάρικα και τα έδινα 15 με 40 χιλιάδες χλμ σαν καινούργια.
Που και ποιος να με σταματήσει εμένα στα 25 μου;
Ούτε ο θεός ο ίδιος.
Πράγματικα ο πατέρας μου έπρεπε να με είχε δειρει να πάρω ένα καλό μάθημα.
Είμαι σχεδόν 40 και ακόμη κάνω μαλακίες αλλά...υπολογίζω πως κάπου στα 70 μου χρόνια θα έχω στρώσει.
Εμένα με έστρωσαν τα 3 παιδιά μου και από αυτοκίνητο των 30.000 μεταχειρισμένο αγορά έχω των 5000 τώρα από 9 ντουφέκια που έκαναν καμία 15.000 τώρα έχω 4 που όλα μαζί κάνουν κάνα 2000 ,αλλά ρε φίλε νιώθω καλύτερα ειλικρινά και εκατομμύρια να είχα δύσκολα θα πετούσα λεφτά σε πράγματα υλικά πλέον με ενδιαφέρει ότι παίρνω να κάνουν τη δουλειά μου έτσι οπως μου αρέσει εμένα έχω καταλήξει ότι είμαι αυτός που χτίστηκε από τη ζωή και τα βιώματά του και δεν μπορεί ούτε να με ανεβάσει ούτε να με κατεβάσει σαν προσωπικότητα κανένα υλικό αγαθό οποίος κοιτάει με τέτοιο μάτι απλά δεν τον βλέπω εγώ βρισκόμαστε σε άλλους δρόμους.Και κατά βάθος μάλλον δεν έχει ζήσει όσα πρέπει ακόμη για να αντιληφθεί την ζωή και ότι το νόημα βρίσκεται στους ανθρώπους τριγύρω σου όχι στα φράγκα. .Έχω κάνει εγκλήματα.
Έχω χάσει ένα καράβι λεφτά πουλωντας πράγματα σχεδόν καινούργια.
Όταν ήμουν μικρότερος και μου γιαλυζε να πάρω κάτι καινούργιο έδινα ότι είχα όσο όσο για να κάνω την αγορά.
Τώρα τελευταία έχω μάθει να μην πέφτω χαμηλά.
Παλιότερα τα σκότωνα.
Τα επερνα 30 χιλιάρικα και τα έδινα 15 με 40 χιλιάδες χλμ σαν καινούργια.
Που και ποιος να με σταματήσει εμένα στα 25 μου;
Ούτε ο θεός ο ίδιος.
Πράγματικα ο πατέρας μου έπρεπε να με είχε δειρει να πάρω ένα καλό μάθημα.
Είμαι σχεδόν 40 και ακόμη κάνω μαλακίες αλλά...υπολογίζω πως κάπου στα 70 μου χρόνια θα έχω στρώσει.
Να σαι καλά φίλε.Στελλάρα καλοπούλητο αδελφέ. Είσαι θεούλης. Respect
Ακριβώς αυτό κάνω πάντα.Μια ζωή την έχουμε κάνε αυτό που γουστάρεις μην μασάς....
Ο άνθρωπος πρέπει να χορτάσει και μετά να ηρεμήσει.Εμένα με έστρωσαν τα 3 παιδιά μου και από αυτοκίνητο των 30.000 μεταχειρισμένο αγορά έχω των 5000 τώρα από 9 ντουφέκια που έκαναν καμία 15.000 τώρα έχω 4 που όλα μαζί κάνουν κάνα 2000 ,αλλά ρε φίλε νιώθω καλύτερα ειλικρινά και εκατομμύρια να είχα δύσκολα θα πετούσα λεφτά σε πράγματα υλικά πλέον με ενδιαφέρει ότι παίρνω να κάνουν τη δουλειά μου έτσι οπως μου αρέσει εμένα έχω καταλήξει ότι είμαι αυτός που χτίστηκε από τη ζωή και τα βιώματά του και δεν μπορεί ούτε να με ανεβάσει ούτε να με κατεβάσει σαν προσωπικότητα κανένα υλικό αγαθό οποίος κοιτάει με τέτοιο μάτι απλά δεν τον βλέπω εγώ βρισκόμαστε σε άλλους δρόμους.Και κατά βάθος μάλλον δεν έχει ζήσει όσα πρέπει ακόμη για να αντιληφθεί την ζωή και ότι το νόημα βρίσκεται στους ανθρώπους τριγύρω σου όχι στα φράγκα. .