Πωλείται Hyundai i20 premium

Πανέμορφο και πολύ καλό αυτοκίνητο,καλοπούλητο, για SUV πας;
Ευχαριστώ!!!

Το αμάξι είναι πιπίλα σε όλους τους τομείς.

Οχι δεν πάω για SUV αλλά για αγροτικό.
Δεν είναι βέβαια τόσο απλό αλλά αυτός είναι ο στόχος.

Για όταν έρθει η ώρα και δεν θα είναι σύντομα.

Καλοπουλιτο Στέλιο είναι άριστο αμάξι το έχω οδηγήσει αλλά το αγροτικό άλλη φάση. Όποιος ασχολείται με τη φύση θέλει 4×4 κακα τα ψέματα.
Ευχαριστώ.

Αν πουληθεί θα πάρω αργότερα ένα αγροτικό καλό.

Αν όχι θα πάρω ένα πολύ φθηνό ίσα ίσα για το χωράφι.

Οπότε δεν καίγομαι και ας το πολεμάω να φύγει.

Περιμένω να ρθει και το μηχανάκι ώστε να μπορεί να φύγει πιο άνετα.

Πότε έψαχνες ζάντες θυμάμαι και δε πρόλαβες να το χαρείς το δίνεις .Αλλά κοίταξε μια ζωή την έχουμε αφού μπορείς και κάνεις το κέφι σου καλά κάνεις.Και τυχεροί όσοι αγοράζουν από εσένα γιατί τα έχεις όλα πένα όντως.

Πότε έψαχνες ζάντες θυμάμαι και δε πρόλαβες να το χαρείς το δίνεις .Αλλά κοίταξε μια ζωή την έχουμε αφού μπορείς και κάνεις το κέφι σου καλά κάνεις.Και τυχεροί όσοι αγοράζουν από εσένα γιατί τα έχεις όλα πένα όντως.
Έχω κάνει εγκλήματα.

Έχω χάσει ένα καράβι λεφτά πουλωντας πράγματα σχεδόν καινούργια.

Όταν ήμουν μικρότερος και μου γιαλυζε να πάρω κάτι καινούργιο έδινα ότι είχα όσο όσο για να κάνω την αγορά.

Τώρα τελευταία έχω μάθει να μην πέφτω χαμηλά.
Παλιότερα τα σκότωνα.

Τα επερνα 30 χιλιάρικα και τα έδινα 15 με 40 χιλιάδες χλμ σαν καινούργια.

Που και ποιος να με σταματήσει εμένα στα 25 μου;

Ούτε ο θεός ο ίδιος.

Πράγματικα ο πατέρας μου έπρεπε να με είχε δειρει να πάρω ένα καλό μάθημα.

Είμαι σχεδόν 40 και ακόμη κάνω μαλακίες αλλά...υπολογίζω πως κάπου στα 70 μου χρόνια θα έχω στρώσει.

Έχω κάνει εγκλήματα.

Όταν ήμουν μικρότερος και μου γιαλυζε να πάρω κάτι καινούργιο έδινα ότι είχα όσο όσο για να κάνω την αγορά.

Παλιότερα τα σκότωνα.

Ούτε ο θεός ο ίδιος.

Είμαι σχεδόν 40 και ακόμη κάνω μαλακίες αλλά...υπολογίζω πως κάπου στα 70 μου χρόνια θα έχω στρώσει.
Μια ζωή την έχουμε κάνε αυτό που γουστάρεις μην μασάς....

Έχω κάνει εγκλήματα.

Παλιότερα τα σκότωνα.

Ούτε ο θεός ο ίδιος.

Εμένα με έστρωσαν τα 3 παιδιά μου και από αυτοκίνητο των 30.000 μεταχειρισμένο αγορά έχω των 5000 τώρα από 9 ντουφέκια που έκαναν καμία 15.000 τώρα έχω 4 που όλα μαζί κάνουν κάνα 2000 ,αλλά ρε φίλε νιώθω καλύτερα ειλικρινά και εκατομμύρια να είχα δύσκολα θα πετούσα λεφτά σε πράγματα υλικά πλέον με ενδιαφέρει ότι παίρνω να κάνουν τη δουλειά μου έτσι οπως μου αρέσει εμένα έχω καταλήξει ότι είμαι αυτός που χτίστηκε από τη ζωή και τα βιώματά του και δεν μπορεί ούτε να με ανεβάσει ούτε να με κατεβάσει σαν προσωπικότητα κανένα υλικό αγαθό οποίος κοιτάει με τέτοιο μάτι απλά δεν τον βλέπω εγώ βρισκόμαστε σε άλλους δρόμους.Και κατά βάθος μάλλον δεν έχει ζήσει όσα πρέπει ακόμη για να αντιληφθεί την ζωή και ότι το νόημα βρίσκεται στους ανθρώπους τριγύρω σου όχι στα φράγκα. .

Εμένα με έστρωσαν τα 3 παιδιά μου και από αυτοκίνητο των 30.000 μεταχειρισμένο αγορά έχω των 5000 τώρα από 9 ντουφέκια που έκαναν καμία 15.000 τώρα έχω 4 που όλα μαζί κάνουν κάνα 2000 ,αλλά ρε φίλε νιώθω καλύτερα ειλικρινά και εκατομμύρια να είχα δύσκολα θα πετούσα λεφτά σε πράγματα υλικά πλέον με ενδιαφέρει ότι παίρνω να κάνουν τη δουλειά μου έτσι οπως μου αρέσει εμένα έχω καταλήξει ότι είμαι αυτός που χτίστηκε από τη ζωή και τα βιώματά του και δεν μπορεί ούτε να με ανεβάσει ούτε να με κατεβάσει σαν προσωπικότητα κανένα υλικό αγαθό οποίος κοιτάει με τέτοιο μάτι απλά δεν τον βλέπω εγώ βρισκόμαστε σε άλλους δρόμους.Και κατά βάθος μάλλον δεν έχει ζήσει όσα πρέπει ακόμη για να αντιληφθεί την ζωή και ότι το νόημα βρίσκεται στους ανθρώπους τριγύρω σου όχι στα φράγκα. .
Ο άνθρωπος πρέπει να χορτάσει και μετά να ηρεμήσει.

Αλλά εγώ είμαι ένας αχόρταγος μπούφος.

🤣😂

Back