Πωλείται Hyundai i20 premium

Εμένα με έστρωσαν τα 3 παιδιά μου και από αυτοκίνητο των 30.000 μεταχειρισμένο αγορά έχω των 5000 τώρα από 9 ντουφέκια που έκαναν καμία 15.000 τώρα έχω 4 που όλα μαζί κάνουν κάνα 2000 ,αλλά ρε φίλε νιώθω καλύτερα ειλικρινά και εκατομμύρια να είχα δύσκολα θα πετούσα λεφτά σε πράγματα υλικά πλέον με ενδιαφέρει ότι παίρνω να κάνουν τη δουλειά μου έτσι οπως μου αρέσει εμένα έχω καταλήξει ότι είμαι αυτός που χτίστηκε από τη ζωή και τα βιώματά του και δεν μπορεί ούτε να με ανεβάσει ούτε να με κατεβάσει σαν προσωπικότητα κανένα υλικό αγαθό οποίος κοιτάει με τέτοιο μάτι απλά δεν τον βλέπω εγώ βρισκόμαστε σε άλλους δρόμους.Και κατά βάθος μάλλον δεν έχει ζήσει όσα πρέπει ακόμη για να αντιληφθεί την ζωή και ότι το νόημα βρίσκεται στους ανθρώπους τριγύρω σου όχι στα φράγκα. .
Πολυ σωστα τα λες φιλε Γιαννη, επετρεψε μου ομως να σου πω, οτι τα δαγκωματα και οι μαχαιριες στην πλατη μου δεν εγιναν απο υλικα αγαθα…
Γι ´ αυτο το λογο και μονον, θα πω στον αγαπητο Στελιο να κανει πραξη ολα εκεινα που η καρδια του και το μυαλο προσταζουν!!

Πολυ σωστα τα λες φιλε Γιαννη, επετρεψε μου ομως να σου πω, οτι τα δαγκωματα και οι μαχαιριες στην πλατη μου δεν εγιναν απο υλικα αγαθα…
Γι ´ αυτο το λογο και μονον, θα πω στον αγαπητο Στελιο να κανει πραξη ολα εκεινα που η καρδια του και το μυαλο προσταζουν!!
Δεν είμαι παντοτινός.

Ούτε αρκετά πλούσιος ώστε να έχω οτιδήποτε θελήσω.

Στερούμε πολλά καθημερινά οπότε όταν με βαρεσει η καύλα για κάτι λέω στον εαυτό μου κάνε το.

Να μην ξεχνάτε να κάνετε δώρα στον εαυτό σας.
Δεν έχει άλλη ζωή εκτός από το τώρα που ζούμε.

Αύριο μπορεί να φύγω.
Γιατί να μην έχω εξυπηρετήσει το είναι μου και το εγώ μου;

Εξάλλου αν δεν φερθείς καλά στον εαυτό σου μην περιμένεις να το κάνει κάποιος άλλος.

Δεν έχει άλλη ζωή εκτός από το τώρα που ζούμε

Αύριο μπορεί να φύγω.

Εξάλλου αν δεν φερθείς καλά στον εαυτό σου μην περιμένεις να το κάνει κάποιος άλλος.
Τα πες όλα στελιο σε αυτά που έγραψες respect φιλε δυστυχώς έτσι ειναι...

Δεν είμαι παντοτινός.

Ούτε αρκετά πλούσιος ώστε να έχω οτιδήποτε θελήσω.

Στερούμε πολλά καθημερινά οπότε όταν με βαρεσει η καύλα για κάτι λέω στον εαυτό μου κάνε το.

Δεν έχει άλλη ζωή εκτός από το τώρα που ζούμε.

Αύριο μπορεί να φύγω.

Έχεις δίκιο στο αν δεν προσέξεις εσύ τον εαυτό σου δεν μπορεί να τον προσέξει κανείς άλλος το έχω ακούσει και από δύο γιατρούς για άλλο θέμα αλλά έτσι είναι παντού αρκεί να μη φτάσεις στην υπερβολή είναι λεπτές οι ισορροπίες.

Μάι χαρά σε βρίσκω εγώ τη πάλεψα χρόνια με κούρσες εννοείται με το αζημιωτο γιατί είχα ξηλώσει διάφορα από κάτω .Τώρα πήρα τούτο και σκυλοκουτο στη μπίλια του κοτσαδόρου,Μένει 3 πόντοι ψηλωμα και το χειμώνα 4 λάστιχα 50/50 .Αφού έχω επεξεργαστεί και αφαιρέσει καζανάκια εξατμίσεις και ότι άλλο ενοχλούσε

Attachments

• Screenshot_2024-06-06-09-14-45-914.jpg
    Screenshot_2024-06-06-09-14-45-914.jpg
    147,9 KB · Προβολές: 49
  • Screenshot_2024-06-06-09-13-30-701.jpg
    Screenshot_2024-06-06-09-13-30-701.jpg
    97,4 KB · Προβολές: 49
Εμένα με έστρωσαν τα 3 παιδιά μου και από αυτοκίνητο των 30.000 μεταχειρισμένο αγορά έχω των 5000 τώρα από 9 ντουφέκια που έκαναν καμία 15.000 τώρα έχω 4 που όλα μαζί κάνουν κάνα 2000 ,αλλά ρε φίλε νιώθω καλύτερα ειλικρινά και εκατομμύρια να είχα δύσκολα θα πετούσα λεφτά σε πράγματα υλικά πλέον με ενδιαφέρει ότι παίρνω να κάνουν τη δουλειά μου έτσι οπως μου αρέσει εμένα έχω καταλήξει ότι είμαι αυτός που χτίστηκε από τη ζωή και τα βιώματά του και δεν μπορεί ούτε να με ανεβάσει ούτε να με κατεβάσει σαν προσωπικότητα κανένα υλικό αγαθό οποίος κοιτάει με τέτοιο μάτι απλά δεν τον βλέπω εγώ βρισκόμαστε σε άλλους δρόμους.Και κατά βάθος μάλλον δεν έχει ζήσει όσα πρέπει ακόμη για να αντιληφθεί την ζωή και ότι το νόημα βρίσκεται στους ανθρώπους τριγύρω σου όχι στα φράγκα. .
Λίγο πολύ όλοι στα νιάτα μας με τον φυσικό αυθορμητισμό και παρορμητισμό της ηλικίας, κάναμε λάθη. Όσο η ζωή μας ωριμάζει και οι υποχρεώσεις αυξάνονται συγκρατούμαστε.
Τα ίδια έκανα κι εγώ. Αυτοκίνητο αξίας μικρού διαμερίσματος, βάρκα 5,5 μέτρων, 5-6 όπλα όλων των τύπων και πολλές άλλες υπερβολές.
Σήμερα μτχ αυτοκίνητο των 7000, βάρκα τέλος, και δύο φτηνά οπλάκια . Το ένα ήδη το υποσχέθηκα και θα μείνω με το άλλο.
Και τώρα (μετά την 6η δεκαετία μου), που έβαλα στη ζωή μου και άλλες αξίες και προτεραιότητες, ζω πολύ καλύτερα, πιο γεμάτος και πιο ευτυχισμένος.
Ωστόσο εξακολουθώ συμβουλεύω τους νέους να ζήσουν τη ζωή τους όπως την ονειρεύονται, απλά με λίγες σταγόνες σύνεσης και λίγο μάτι στο μέλλον.
Τα νιάτα δεν επιστρέφουν.....

Εγώ θα πω ότι τα υλικά αγαθά δεν κάνουν τον άνθρωπο πιο ευτυχισμένο.
Ευτυχισμένος μπορείς να είσαι και με αυτοκίνητο φθηνό και με όπλο φθηνό και με τυρί,ντομάτα ,ελιά κάτω από την μουριά.
Φτάνει να τα έχεις βάλει σε μια σειρά μέσα σου.

Εγώ θα πω ότι τα υλικά αγαθά δεν κάνουν τον άνθρωπο πιο ευτυχισμένο.
Ευτυχισμένος μπορείς να είσαι και με αυτοκίνητο φθηνό και με όπλο φθηνό και με τυρί,ντομάτα ,ελιά κάτω από την μουριά.
Φτάνει να τα έχεις βάλει σε μια σειρά μέσα σου.
Συμφωνώ και επαυξάνω !
Απλά εμείς οι παλιότεροι που ζήσαμε και εποχή παχιών αγελάδων (έστω και με δανεικά.....) μας δημιουργήθηκε έντεχνα η τάση του υπερκαταναλωτισμού (που ήταν γι΄αυτούς το ζητούμενο...).
Ευτυχώς που κάποιοι από μας ψευτοεπενδύσαμε και δεν τα περάσαμε όλα από το παχύ έντερο.

Το αυτοκίνητο είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Καλότυχος όποιος το αποκτήσει.
Σε ευχαριστώ πολύ.

Όσον αφορά την αγγελία πώλησης του αυτοκινήτου το έχουν παρκάρει 12 φορές και δεν με έχει πάρει τηλέφωνο κανένας.

Αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει σε αγγελία.

Άλλες φορές στα δύο τρία παρκαρισμένα έχω τηλεφωνήματα.

... το έχουν παρκάρει 12 φορές και δεν με έχει πάρει τηλέφωνο κανένας.

Το βλεπουν καινουριο και φοβουνται οτι κατι συμβαινει.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Όσον αφορά την αγγελία πώλησης του αυτοκινήτου το έχουν παρκάρει 12 φορές και δεν με έχει πάρει τηλέφωνο κανένας.

Γιατί είναι επιφυλακτικοί δεν ξέρουν τι ρόλο παίζεις οτι παίρνεις κάτι επενδύεις κιόλας επάνω του και όπως είναι πένα το δίνεις ,οποίος έχει αμφιβολίες πες του να πάρει εμάς να του πούμε δυο λόγια για την κατάσταση σου περί αγοραπωλησιών .(Πλάκα κάνω εννοείται).

Γιατί είναι επιφυλακτικοί δεν ξέρουν τι ρόλο παίζεις οτι παίρνεις κάτι επενδύεις κιόλας επάνω του και όπως είναι πένα το δίνεις ,οποίος έχει αμφιβολίες πες του να πάρει εμάς να του πούμε δυο λόγια για την κατάσταση σου περί αγοραπωλησιών .(Πλάκα κάνω εννοείται).
Μάλλον το θέλουν πολλοί αλλά δεν έχουν να πληρώσουν το αντίτιμο.

Αυτό καταλαβαίνω εγώ από την παρατήρηση που ανέφερα.

Νταξει τα 18 χιλιάρικα δεν είναι λίγα.
Μπορεί να τα αξίζει το συγκεκριμένο όχημα αλλά δεν τα έχει κάποιος εύκολα για να τα δώσει.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Μην απογοητεύεσαι. Το έζησα πέρυσι πουλώντας (μόνο για οικονομικούς λόγους) ένα Leon mod 2020 με 20.000 km κορυφαία έκδοση άθικτο, με τιμή καινούργιου 26.000 στα 19.000€. Είχα σε 4 μήνες 23 (φτάσανε και 28) παρκαρισμένα, 3 (!) τηλεφωνήματα , 2 επισκέψεις της κλωτσιάς και τελικά το έδωσα 18.000 λόγω ανάγκης σε γνωστό μου έμπορο. Την ακριβώς επόμενη ημέρα το έβαλε στο car 21.500.
Για μας τους ιδιώτες η πώληση σχετικά καινούργιου αυτοκινήτου και κατά συνέπεια κάπως ακριβού είναι πολύ δύσκολη ανεξάρτητα μάρκας.
Ο λόγος είναι ένας και απλός. Εμείς τα θέλουμε μετρητά, ενώ οι επαγγελματίες θα κάνουν 60 δόσεις. Έντοκες ναι, αλλά σ΄ αυτά τα ποσά (άνω των 16.000 €) ο δυνητικός αγοραστής θα κάνει ανταλλαγή το παλιό του, θα δίνει και 2-3 κατοστάρικα το μήνα και that΄s all και έγινε με καινούργιο αυτοκίνητο.
π.χ. στη δική μου περίπτωση ο έμπορος πήρε ανταλλαγή ένα παλιό Corsa (που θα βγάλει κι απ΄αυτό....) και το συμφώνησε 20.000 (+ τόκους φυσικά).
Αν δεν καίγεσαι κάνε υπομονή και θα βρεθεί ο κατάλληλος, μην το σκοτώσεις όπως εγώ.

Μην απογοητεύεσαι. Το έζησα πέρυσι πουλώντας (μόνο για οικονομικούς λόγους) ένα Leon mod 2020 με 20.000 km κορυφαία έκδοση άθικτο, με τιμή καινούργιου 26.000 στα 19.000€. Είχα σε 4 μήνες 23 (φτάσανε και 28) παρκαρισμένα, 3 (!) τηλεφωνήματα , 2 επισκέψεις της κλωτσιάς και τελικά το έδωσα 18.000 λόγω ανάγκης σε γνωστό μου έμπορο. Την ακριβώς επόμενη ημέρα το έβαλε στο car 21.500.
Για μας τους ιδιώτες η πώληση σχετικά καινούργιου αυτοκινήτου και κατά συνέπεια κάπως ακριβού είναι πολύ δύσκολη ανεξάρτητα μάρκας.
Ο λόγος είναι ένας και απλός. Εμείς τα θέλουμε μετρητά, ενώ οι επαγγελματίες θα κάνουν 60 δόσεις. Έντοκες ναι, αλλά σ΄ αυτά τα ποσά (άνω των 16.000 €) ο δυνητικός αγοραστής θα κάνει ανταλλαγή το παλιό του, θα δίνει και 2-3 κατοστάρικα το μήνα και that΄s all και έγινε με καινούργιο αυτοκίνητο.
π.χ. στη δική μου περίπτωση ο έμπορος πήρε ανταλλαγή ένα παλιό Corsa (που θα βγάλει κι απ΄αυτό....) και το συμφώνησε 20.000 (+ τόκους φυσικά).
Αν δεν καίγεσαι κάνε υπομονή και θα βρεθεί ο κατάλληλος, μην το σκοτώσεις όπως εγώ.
Όπως τα λες φίλε.
Εν τω μεταξύ δεν καίγομαι καθόλου.

Και δεν πρόκειται να το δώσω πιο φθηνά για κανένα λόγο.

Αντιθέτως πολύ θα χαρώ αν δεν πουληθεί.
Διότι το αμάξι για αυτό που είναι είναι φανταστικό σε όλους τους τομείς.

Πρώτη φορά είχα ξεπέσει για 5-6 χρόνια με παλιό αμάξι και τώρα νομίζω ότι οδηγάω Μερσεντές.

Αγαπάω αυτό το αμαξάκι πολύ.

Έχει σχεδόν τα πάντα και πάει αρκετά καλά και βελούδινα για τα άλογα και τα κυβικά του.

Για να καταλάβεις έχω δώσει 180 χιλιάρικα σε οχήματα και είναι το μοναδικό αμάξι που κάθομαι και το πλένω μόνος τα βράδια βάζω γυαλιστικα κτλ...

Είχα πολύ ακριβότερα αυτοκίνητα και δεν τα έπλυνα ποτέ.

Μόνο τις μηχανές έπλενα και αυτό τώρα.

Όπως τα λες φίλε.
Εν τω μεταξύ δεν καίγομαι καθόλου.

Και δεν πρόκειται να το δώσω πιο φθηνά για κανένα λόγο.

Αντιθέτως πολύ θα χαρώ αν δεν πουληθεί.
Διότι το αμάξι για αυτό που είναι είναι φανταστικό σε όλους τους τομείς.

Πρώτη φορά είχα ξεπέσει για 5-6 χρόνια με παλιό αμάξι και τώρα νομίζω ότι οδηγάω Μερσεντές.

Αγαπάω αυτό το αμαξάκι πολύ.

Έχει σχεδόν τα πάντα και πάει αρκετά καλά και βελούδινα για τα άλογα και τα κυβικά του.

Για να καταλάβεις έχω δώσει 180 χιλιάρικα σε οχήματα και είναι το μοναδικό αμάξι που κάθομαι και το πλένω μόνος τα βράδια βάζω γυαλιστικα κτλ...

Είχα πολύ ακριβότερα αυτοκίνητα και δεν τα έπλυνα ποτέ.

Μόνο τις μηχανές έπλενα και αυτό τώρα.
Οι "παρκαρισμένοι" (σ.σ. κάποιοι μπορεί να είναι έμποροι) περιμένουν να ρίξεις τη τιμή.
Για σπάσιμο ανέβασέ την ένα κατοστάρικο να δεις πως θα λακίσουν.

Back