Πολυ σωστα τα λες φιλε Γιαννη, επετρεψε μου ομως να σου πω, οτι τα δαγκωματα και οι μαχαιριες στην πλατη μου δεν εγιναν απο υλικα αγαθα…Εμένα με έστρωσαν τα 3 παιδιά μου και από αυτοκίνητο των 30.000 μεταχειρισμένο αγορά έχω των 5000 τώρα από 9 ντουφέκια που έκαναν καμία 15.000 τώρα έχω 4 που όλα μαζί κάνουν κάνα 2000 ,αλλά ρε φίλε νιώθω καλύτερα ειλικρινά και εκατομμύρια να είχα δύσκολα θα πετούσα λεφτά σε πράγματα υλικά πλέον με ενδιαφέρει ότι παίρνω να κάνουν τη δουλειά μου έτσι οπως μου αρέσει εμένα έχω καταλήξει ότι είμαι αυτός που χτίστηκε από τη ζωή και τα βιώματά του και δεν μπορεί ούτε να με ανεβάσει ούτε να με κατεβάσει σαν προσωπικότητα κανένα υλικό αγαθό οποίος κοιτάει με τέτοιο μάτι απλά δεν τον βλέπω εγώ βρισκόμαστε σε άλλους δρόμους.Και κατά βάθος μάλλον δεν έχει ζήσει όσα πρέπει ακόμη για να αντιληφθεί την ζωή και ότι το νόημα βρίσκεται στους ανθρώπους τριγύρω σου όχι στα φράγκα. .
Γι ´ αυτο το λογο και μονον, θα πω στον αγαπητο Στελιο να κανει πραξη ολα εκεινα που η καρδια του και το μυαλο προσταζουν!!