Πωλούνται για αριστερόχειρα τα όπλα Zoli Kronos, Berreta 687 sporting, Beretta 686 Onyx

• Thread starter Thread starter Manos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πωλούνται τα όπλα που αναφέρονται στο θέμα.

Zoli - 76εκ κάννες, τιμή €2800 συζητήσιμη

View attachment 89402
View attachment 89403
Beretta 687 sporting, 71εκ κάννες με 5 έξτρα τσοκ, τιμή €1400 μη συζητήσιμη
View attachment 89407
View attachment 89408
View attachment 89409
[ATTACH type="full"
Beretta 686 onyx, 4-2 σταθερό τσοκάρισμα, 67εκ. κάννες, τιμή €700 συζητήσιμη
View attachment 89412
View attachment 89413
View attachment 89414
View attachment 89415
View attachment 89416
size="739x1600"]89410[/ATTACH]
View attachment 89411

View attachment 89404
View attachment 89405
View attachment 89406

Καλοπουλητα...
Αυτό το onyx με τα σταθερά τσοκ, εάν ήταν και δισκανδαλο...θα ήταν το ιδανικό για μένα

Ωραίο όπλο είναι από τη μάνα του αριστερό;Τι βάρος έχει;
Καλοπουλητα ερωτηματα το 687 εχει μαμισιο αριστερο κοντακι και με τι κλισεις και αυλοι ειναι 18.4 . ετος αποκτησης;Σε ευχαριστω εκ των προτερων
Είναι τα όπλα του συγχωρεμενου Βίκτωρα

Παίρνω την πρωτοβουλία να απαντήσω, επειδή τα όπλα τα ξέρω πολύ καλά, και από κοντά. Τα κοντάκια, και στο 687 και στο Zoli, είναι "αφτερμάρκετ", κατασκευασμένα εξ' ολοκλήρου από τον γνωστό "δικό μας" μάστορα Γιάννη (@ΓΙΑΝΝΗΣ.). Τα μαμίσια ήταν και τα δυο δεξιά.
Το 686 Onyx είχε από μαμα αριστερό κοντάκι.
Το 687 έχει κάννες Optima Bore με αυλούς 18,6mm Δεν θυμάμαι έτος απόκτησης (... έχω χάσει ολίγον την αίσθηση του χρόνου :() ... Αυτό που μπορώ να πω μετά βεβαιότητος είναι ότι βγάζει φοβερές τουφεκιές. Καταπληκτικές, κέντημα !!! (Όπως όλες οι κάννες Optima εξάλλου ...;)) Είχαμε περάσει με τον συγχωρεμένο ατελείωτες ώρες στο σκοπευτήριο, ρίχνοντας τόσο στα δισκάκια, όσο και δοκιμές στους πίνακες, και έτσι έχω ιδίαν αντίληψιν.

Παίρνω την πρωτοβουλία να απαντήσω, επειδή τα όπλα τα ξέρω πολύ καλά, και από κοντά. Τα κοντάκια, και στο 687 και στο Zoli, είναι "αφτερμάρκετ", κατασκευασμένα εξ' ολοκλήρου από τον γνωστό "δικό μας" μάστορα Γιάννη (@ΓΙΑΝΝΗΣ.). Τα μαμίσια ήταν και τα δυο δεξιά.
Το 687 έχει κάννες Optima Bore με αυλούς 18,6mm Δεν θυμάμαι έτος απόκτησης (... έχω χάσει ολίγον την αίσθηση του χρόνου :() ... Αυτό που μπορώ να πω μετά βεβαιότητος είναι ότι βγάζει φοβερές τουφεκιές. Καταπληκτικές, κέντημα !!! (Όπως όλες οι κάννες Optima εξάλλου ...;)) Είχαμε περάσει με τον συγχωρεμένο ατελείωτες ώρες στο σκοπευτήριο, ρίχνοντας τόσο στα δισκάκια, όσο και δοκιμές στους πίνακες, και έτσι έχω ιδίαν αντίληψιν.
Περιμενα ποτε θα γραψεις
πειρε κ την διακριση με το 687 οταν εφτιαξε το κοντακι
αρε Βικτωρα 🥺

Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Στέλιος!

Οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε, μπορώ να επικοινωνήσω με την αδερφή του Βίκτωρα για βάρος όπλου και ότι άλλο είναι εύκολο για μια γυναίκα που δεν έχει καμία ιδέα από όπλα.
Ημερομηνία κατασκευής π.χ. δεν νομίζω ότι μπορεί να μας πει.

Back