Πωλούνται για αριστερόχειρα τα όπλα Zoli Kronos, Berreta 687 sporting, Beretta 686 Onyx

• Thread starter Thread starter Manos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλοπουλητα ερωτηματα το 687 εχει μαμισιο αριστερο κοντακι και με τι κλισεις και αυλοι ειναι 18.4 . ετος αποκτησης;Σε ευχαριστω εκ των προτερων.
Το 687 είναι sporting18,6 με τσοκ optima.το κοντάκι δεν είναι μαμά έχει φτιαχτεί από τον Γιάννη αλλά δε γνωρίζω κλίσεις γνωρίζω όμως τ όπλο και είναι πολύ καλό.υπαρχει και το δεξί κοντάκι μαμά για όποιον ενδιαφέρεται κι έχει και πολύ προίκα στα τσοκ

Καλησπέρα, το Onyx βρίσκεται Κρήτη για να μπορέσω να το δώ απο κοντά ? Επίσης τι αυλούς και τι εξολκείς έχει?
Δεν ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά, αλλά κοιτάζω για κάποια ευκαιρία αγοράς ενός super pose το καλοκαίρι που έρχεται. Αν είναι ακόμη διαθέσιμο τότε θα το έχω υπόψη μου μιας και είμαι αριστερόχειρας. Ευχαριστώ!

@ΣΤΕΛΙΟΣ Μήπως θυμάσαι ρε φίλε;
Κατά 99,9% είναι με 76 mm θαλάμες. Έχω την εντύπωση ότι η Beretta το 686, στις κυνηγετικές εκδόσεις, και τουλάχιστον από τότε που έβγαλε το μοντέλο onyx και μετά (αρχές 10ετίας του '90), δεν έβγαζε με θαλάμες 70mm. Εξάλλου το onyx προοριζόταν κυρίως για την αμερικανική αγορά, που τα ήθελε όλα magnum.
Κρατώ μια επιφύλαξη 0,1% μήπως κάνω λάθος ...

Back