Ραβδωτο με διόπτρα , διπλό ανέκδοτο!!
Ναι Γιωργο υπαρχει πολυ λαθος νοοτροπια με βολες πανω στην ασφαλτο, γενικα μετρα ασφαλειας που δεν τιμανε κανεναν και τα αποτελεσματα δυστυχως τα βλεπουμε καθε χρονο ΑΛΛΑ η λυση ειναι υποχρεωτικη εκπαιδευση και αξιολογιση. Οποιος αντιτιθεται στο να μπει η υποχρεωτικη εκπαιδευση και η αξιολογιση στον κυνηγο απλα χωρις να το καταλαβαινει ειναι και αυτος μερος του προβληματος.Γιατί ; Ίσως επειδή είδα τυχαία δυο βίντεο στο youtube και παραλίγο να πάθω καταρράκτη ...δεν φτάνει που κάνουν τα αίσχη έχουν το θράσος και τα ανεβάζουν κιόλας ... και γράφει ο άλλος από κάτω ... μπράβο ! Πολύ ωραίες τουφεκιές !!!! ( μέσα από αυτοκίνητο με ανοιχτό παράθυρο , πάνω σε ασφαλτόδρομο , κτλ ) . Και ρωτάω τον εαυτό μου τώρα ... αν ήμουν αυτός που θα έβαζε την τζίφρα του για να δώσω ραβδωτά και έβλεπα όλα αυτά , στο τέλος θα την έβαζα την τζίφρα μου ή θα το άφηνα για τον επόμενο ; Βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας και μετά μας φταίει το κράτος και η εξουσία κύριοι !
Και πετάς εκτός το 30% για παράδειγμα , εχεις ιδέα τι εχει να γίνει μετά?Ναι Γιωργο υπαρχει πολυ λαθος νοοτροπια με βολες πανω στην ασφαλτο, γενικα μετρα ασφαλειας που δεν τιμανε κανεναν και τα αποτελεσματα δυστυχως τα βλεπουμε καθε χρονο ΑΛΛΑ η λυση ειναι υποχρεωτικη εκπαιδευση και αξιολογιση. Οποιος αντιτιθεται στο να μπει η υποχρεωτικη εκπαιδευση και η αξιολογιση στον κυνηγο απλα χωρις να το καταλαβαινει ειναι και αυτος μερος του προβληματος.
Ότι γίνεται όταν αποτύχει κάποιος στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης, δηλαδή τίποτα απολύτως. Διάβασμα εκπαίδευση και επαναξιολόγηση ( με τα σχετικά παράβολα) Δεν κάνουμε όλοι για όλα και αυτό δεν είναι κακό. Κακό είναι να υπάρχουν ακατάλληλα άτομα με όπλο ή τιμόνι στα χέρια ενώ δεν θα έπρεπε.Και πετάς εκτός το 30% για παράδειγμα , εχεις ιδέα τι εχει να γίνει μετά?
Φανταστικό.Σκέτο μπιμπελό και από σχεδίαση και χαρακτηριστικά είναι απίστευτο!
Το κοιτάς και είναι σαν αεροβόλο, και μόλις δεις τα μασούρια που ρίχνει, σου πέφτει το σαγόνι
Φανταστικός μηχανισμός αλλά τα ποζε ραβδωτα δεν... Γενικώς όλα τα δίκανα που έχουν ενδιάμεση ρίγα συμπαγή ή ακόμα και αεριζόμενη μετά τα 150 μέτρα δεν τα λένε καλά.Θελει μια κάννη και ελεύθερη στην ταλάντωση(free floating).Σκέτο μπιμπελό και από σχεδίαση και χαρακτηριστικά είναι απίστευτο!
Το κοιτάς και είναι σαν αεροβόλο, και μόλις δεις τα μασούρια που ρίχνει, σου πέφτει το σαγόνι
Μόνο που εδώ έχουμε να κάνουμε με όπλα κάτι το οποίο είναι λιγο διαφορετικό απο ότι η οδήγηση με αυτοκίνητο.Ότι γίνεται όταν αποτύχει κάποιος στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης, δηλαδή τίποτα απολύτως. Διάβασμα εκπαίδευση και επαναξιολόγηση ( με τα σχετικά παράβολα) Δεν κάνουμε όλοι για όλα και αυτό δεν είναι κακό. Κακό είναι να υπάρχουν ακατάλληλα άτομα με όπλο ή τιμόνι στα χέρια ενώ δεν θα έπρεπε.
Το μόνο σιγουρο...Και δεν ξέρω μήπως έχει επιτραπεί κ δεν το ξέρουμε χαχα......Καλα τα λεει ο Μπαμπης, αλλα μετα απο απαγορευση και στερητικα συνδρομα τοσων ετων ,πιο ασφαλες θα ειναι να επιτραπει η φουντα, οπως στις κατω χωρες