Ναι σίγουρα παρουσιάζει, αλλά, μπορείς να βάλεις και .458 500grains και να έχεις φθηνότερο , καλύτερο αποτέλεσμα. Και τι παραπάνω φθορές στο rifling θα έχει το double stacking...
Χωρίς να ξέρω σίγουρα, υποθέτω ότι σχεδιάζουν τα δύο βλήματα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν τον ίδιο βαλλιστικό συντελεστή ώστε να έχουν σχεδόν την ίδια τροχιά.Ήθελα να ήξερα πως δεν χάνει την αεροδυναμική του...
Ωραία θα την θα βαζαμε κ ένα ραβδοτο τσοκ της jugchokes τώρα που βγάζει για 36αριδηλαδη εαν αγορασουμε ενα οπλο λειοκανο και περνει φυσιγγια ιδια με τα ραβδωτα τοτε θα ειμαστε νομημοι , οπως τα παλια ραβδωτα που εκαναν της κανες λειες και εβαζαν φυσιγγια GAL 36
Ναι λες κ αν καπιός θέλει να τους καθαρίσει δε μπώρει με λειοκανο? ραβδοτο χρειαζετε? Εδώ τους πετυχαινουν με τα γιαουρτια εκεί κολλαμεΣτην Λετονια κυνηγουν με ραβδωτα και στα 35 τελευταια χρονια εχουν ενα ατυχημα,οχι θανατο.
Εδω ναι μεν Ευρωπαιοι αλλα μακρια τα ραβδωτα απο τους Ελληνες,μην γινει καμια επανασταση.
Τοσο γιδια ειναι πολιτικοι και νομοθετες!!
Αυτο που λες...δλδ θα περιμενουμε να αγορασουμε οπλα με αδειες για να πραξουμε κατι παρανομο...Στην Λετονια κυνηγουν με ραβδωτα και στα 35 τελευταια χρονια εχουν ενα ατυχημα,οχι θανατο.
Εδω ναι μεν Ευρωπαιοι αλλα μακρια τα ραβδωτα απο τους Ελληνες,μην γινει καμια επανασταση.
Τοσο γιδια ειναι πολιτικοι και νομοθετες!!
Αυτοι ομως μπορουν να την κανουν την ζημια και με το λειοκαννο....αυτο δεν καταλαβαινουν!Εντελος φιλικά φιλέ μου Berben αυτοί οι λίγοι ανωριμοι απροσεχτοι που λες επήδη έχω περασει απο πόλες γουρουνοπαραιες είναι 8 στους 10
Ενα PCP θα.μπωρουσε να χρησημοποιηθει για κατάπολεμηση επιβλαβων σε συγκεκριμένους χώρους οπως σταυλους οπου υπαρχή και η ανάλογη συγκέντρωση κορακοειδων και χωρίς ενωχλησεις με σχετηκη άδεια πανταεαν και πιστευω οτι οταν επητρεπουν τα αεροβολα στο κυνηγι λιγοι θα κυνηγουν με αυτα , γιατι ειναι ενα δυσκολο κυνηγι με το αεροβολο , μονο καρτερι θα κανουν που δεν θα ειναι και τοσο αποδοτηκο , γιατι οταν περναει ο αλλος με το λειοκανο με μποληκες τουφεκιες , πως μετα θα καθησει η τσιχλα και ο κοστσυφας στο κλαρι , και θα χρειαστη πολυ υπομονη και καλο αεροβολο ευθηβολο , και δυνατουστικο καπος
λαθος φιλε μου ονειρευομαι , αυτο που ειπε ο ΤοληςΦίλος ονειρεύεται κυνήγι αγριόχοιρου με αεροβόλο 6.35mm με χρήση διόπτρας, υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό?