Απο ενα 100 ευρω οι γεμισταδες να παρουμε το κανονακι του hl τι λες;;;Παλικαρια....δεν ξερω εαν ειμαι ο πρωτος που κατεθεσε....αλλα στις 29/7....εβαλα ενα μικρο και
ενδεικτικο ποσο....
Το εβαλα στην τραπεζα πειραιως....στον λογαριασμο που ειχα...
Τωρα δεν μπορω να ξερω τις ''αναγκες'' του φορουμ.....αλλα οτι αποφασισετε....οπως εχω πει....εγω
ειμαι μεσα!!!
Γελάμε με αυτό αλλά μπορείς να καταλάβεις πως αισθανόμουν παλιά που δεν είχαμε χορηγούς και έπρεπε να ζητήσω χρήματα από τα μέλη.σα να βγικε το πανερακη για το φιλοπτοχο της ενοριας μας χαχαχα
Τι σε πειράζουν αυτοί ;Ας κάνω λοιπόν μια ερώτηση, τι θα πρότεινατε να γίνει με τα μέλη που εγγράφονται στο φόρουμ, διαβάζουν αλλά δεν γράφουν ποτέ;
Εμένα η γνώμη μου είναι: τους αφήνεις 5 6 μήνες και μετά άντε γεια!Θα πρότεινα για την ώρα να σκεφτούμε λίγο για την λειτουργία του φόρουμ.
Ας κάνω λοιπόν μια ερώτηση, τι θα πρότεινατε να γίνει με τα μέλη που εγγράφονται στο φόρουμ, διαβάζουν αλλά δεν γράφουν ποτέ;
+1, και να προσθεσω, οτι ισως και αρκετοι, θα εκμεταλευτουν εαν κατι (ισως απο αμέλεια, ισως απο αφέλεια, κ.τ.λ) γραφτει, που να μπορουν να κανουν κακό....Εμένα η γνώμη μου είναι: τους αφήνεις 5 6 μήνες και μετά άντε γεια!
Αν δεν προσφέρουν κάτι και απλά αντλούν πληροφορίες από εμάς (δηλαδή εσάς ,γιατί εγώ ως «μικρός» δεν μπορώ να προσφέρω και πολλά) ποιος λόγος να μένουν; Απλά για να κάνουν τους καμπόσους στο facebook με ξένες γνώσεις;
εμενα μου θιμιζη σαν το φεισμπουκ δω ο χορος δω με λαηκ με φαστουλες κλπΓελάμε με αυτό αλλά μπορείς να καταλάβεις πως αισθανόμουν παλιά που δεν είχαμε χορηγούς και έπρεπε να ζητήσω χρήματα από τα μέλη.
Μετά από 3 μήνες απραξίας τον πούλο. Αν θέλουν να μάθουν κανένα καλό καρτέρι, να πάνε στο e-artemis!Εμένα η γνώμη μου είναι: τους αφήνεις 5 6 μήνες και μετά άντε γεια!
Αν δεν προσφέρουν κάτι και απλά αντλούν πληροφορίες από εμάς (δηλαδή εσάς ,γιατί εγώ ως «μικρός» δεν μπορώ να προσφέρω και πολλά) ποιος λόγος να μένουν; Απλά για να κάνουν τους καμπόσους στο facebook με ξένες γνώσεις;
Βασιλη πες μας ποσα χρειαζονται το χρονο για τη λειτουργια του φορουμΓελάμε με αυτό αλλά μπορείς να καταλάβεις πως αισθανόμουν παλιά που δεν είχαμε χορηγούς και έπρεπε να ζητήσω χρήματα από τα μέλη.
Τα ειπες ολα σε 2 γραμες,μαζισουΕμένα η γνώμη μου είναι: τους αφήνεις 5 6 μήνες και μετά άντε γεια!
Καλησπερα! Εγω πιστευω ανθρωποι που κανουν εγγραφη και μονο "αντλουν" πληροφοριες...καλο θα ηταν μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα να διαγραφονται! Οσο για την συνδρομη πιστευω οτι καλο θα ηταν να υπαρχει....και εννοειται εαν δεν βρεις χορηγους να το γνωστοποιησεις στα μελη ωστε να συνδραμουμε και να μην επιβαρυνεσαι εσυ προσωπικα!Να τα πάρουμε λίγο από την αρχή. Κατ'αρχάς η συζήτηση εδώ ξεκίνησε όταν ένα μέλος πρότεινε να βάζουμε όλοι κάποια χρήματα για το φόρουμ και έπειτα επεκτάθηκε στο αν θα θέλαμε να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας του.
Καθαρά στο οικονομικό κομμάτι, όταν έχουμε 4 χορηγούς με βάση τα χρήματα που ζητάω, καλύπτονται οι ανάγκες του φόρουμ για 1 χρόνο και μένει ένα μικρό πλεόνασμα. Πέρυσι λοιπόν είχαμε 4 χορηγούς άρα και το πλεόνασμα. Φέτος που έχουμε 2 χορηγούς το πλεόνασμα αυτό εξανεμίστηκε και αυτή τη στιγμή το ταμείο έχει χρήματα για την ανανέωση ενός ακόμα εξαμήνου. Σε αυτό συνετέλεσαν τα €90 από τα ρούχα και €30 που βγήκαν από το τραπέζι. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν τον Δεκέμβριο δεν βρω 4 χορηγούς για το 2022 τότε θα πρέπει να βρω να καλύψω την διαφορά από την τσέπη μου (δεν είναι πρώτη φορά) μέχρι εκεί που μπορώ βέβαια, είτε να καλυφθεί από κάποια άλλη πηγή. Πιστεύω πως θα βρω τους χορηγούς. Από εκεί και πέρα με αυτά τα χρήματα όπως είπα θα καλυφθούν οι ανάγκες λειτουργίας του φόρουμ, οτιδήποτε άλλο έχουμε στο μυαλό μας θα πρέπει να γίνει με χρηματοδότηση όπως κάνουμε τώρα πχ για την σπορά.
Θα πρότεινα για την ώρα να σκεφτούμε λίγο για την λειτουργία του φόρουμ.
Ας κάνω λοιπόν μια ερώτηση, τι θα πρότεινατε να γίνει με τα μέλη που εγγράφονται στο φόρουμ, διαβάζουν αλλά δεν γράφουν ποτέ;