gvp9000
Banned
Έκανα την κατάθεση Παντελή
Ευχαριστώ ...
Ευχαριστώ ...
Έχω ένα της mil tec παρόμοιο. Δεν με πολυβόλεψε. Ναι μεν μπαίνει στην πλάτη το βάρος και μπορείς να περπατήσεις, έχει ομως χοντρους ιμάντες στο σημείο της επώμισης και δεν τουφεκάς εύκολα. Έπειτα δεν έχει διχτάκι για τα πουλιά κι αν κρεμάσεις στα γαντζακια την πουλιάστρα λερώνεται... Εχει ...50 θηκες μεσα που τελικά αντι για πρακτικότητα ξεχνάς που εχεις βάλει τι και τα ψάχνεις. Το πήρα για να καταργήσω τον κλασσικό φακελο χιαστί με το διχτάκι και τελικά δεν τον κατάργησα.https://www.skroutz.gr/s/31902914/Beretta-Modular-Στρατιωτικό-Σακίδιο-Πλάτης-σε-Πράσινο-χρώμα-35lt-KAL-505014.html
αυτό η κάτι παρόμοιο έχει κανεις;
Παναγιώτη δες λίγο κι αυτό. Σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ.πάντως δείχνουν λεπτόι οι ιμάντες
το marmot 38 της marsupio ήταν πόλη καλό αλλά δεν υπάρχει πια κια ήταν και πανακριβο το είχα δει πριν καμιά 10αρια χρόνια από κοντά
Η βλακεια είναι ότι εδώ στο νησί δε μπορείς να το δεις καπου και να το δοκιμάσεις αν σ κανει
5,5λιτρα ακριβό δεν είναι; δείτε και στο tuff mens gear έχει πολλά σχέδια ,εγώ έχω αυτό χιαστί και πλάτηςΠαναγιώτη δες λίγο κι αυτό. Σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ.
https://www.helikon-tex.com/en_eur/tb-fx2-cd-foxtrot-mk2-belt-rig-cordura.html
Που ? Πόσο?5,5λιτρα ακριβό δεν είναι; δείτε και στο tuff mens gear έχει πολλά σχέδια ,εγώ έχω αυτό χιαστί και πλάτηςView attachment 66291
Κανένα 25αρι είναι 10 λίτρα στο tuff mens gearΠου ? Πόσο?
Φτηνό και καλό.πάντως δείχνουν λεπτόι οι ιμάντες
το marmot 38 της marsupio ήταν πόλη καλό αλλά δεν υπάρχει πια κια ήταν και πανακριβο το είχα δει πριν καμιά 10αρια χρόνια από κοντά
Η βλακεια είναι ότι εδώ στο νησί δε μπορείς να το δεις καπου και να το δοκιμάσεις αν σ κανει
το χεις δοκιμάσει στην περδικα;
Ναι Παναγιώτη.το χεις δοκιμάσει στην περδικα;
Υπαρχει στην ιταλια Προχθες το παραγειλαμε .200 ευρω + μεταφορικαπάντως δείχνουν λεπτόι οι ιμάντες
Σε βόλεψε στην επωμιση φίλε μου?Ναι Παναγιώτη.
Είναι πολύ καλό.
Ναι.Έχει φαρδιούς ιμάντες.Σε βόλεψε στην επωμιση φίλε μου?
Πολλα φιλε μου .Αλλα δεν το πηρα τοτε και μου ειχε κατσει .Ρε νικολα πολλά δεν είναι ρε φίλε 200 ;
130εκανε τότε εδω