https://www.lidl-hellas.gr/el/p/exormisi-sti-fisi/crivit-sakidio-platis-kinigetiko/p34590
Την επόμενη εβδομάδα στο Lidl. Θα πάω σίγουρα να το τσεκάρω.
Απο τις φωτογραφιες παντως,φαινεται μεγαλο και άβολο.https://www.lidl-hellas.gr/el/p/exormisi-sti-fisi/crivit-sakidio-platis-kinigetiko/p34590
Και όσο για ποιότητα ποτέ δεν μου έβγαλαν Πολύ καιρό ότι και αν πήρα από εκεί.....Απο τις φωτογραφιες παντως,φαινεται μεγαλο και άβολο.
Ετσι οπως το θετεις ναι. Το ειδα κι εγω και ειπα ακριβως το ίδιο.Πήγα το είδα και τελικά το αγορασα. Είναι όντως πολύ μεγάλο 30lt οπότε σίγουρα άβολο να το κουβαλάς στο κυνήγι. Είναι όμως ιδανικό να βάλεις τον κυνηγετικό εξοπλισμό όταν φεύγεις με παρέα για να έχεις τα πάντα μαζεμένα. Σίγουρα ήθελα κάτι τέτοιο και για άλλες δραστηριοτητες (κάμπινγκ, πεζοπορίες με πικ νικ κλπ). Έχει αρκετά βολικους χώρους και σίγουρα καλή σχέση ποιότητας-τιμης. Βρήκα τελευταίο κομμάτι το πράσινο με τις πορτοκαλί λεπτομέρειες αλλά δε θα με χάλαγε να πάρω και το μαύρο για τη χρήση που θα του κάνω. Την Παρασκευή θα γεμίσει για την πρώτη εξόρμηση στα Τζουμέρκα..!
Σήμερα πέρασα το πρωί από το Lidl και αγόρασα το σακίδιο για τον γιό μου
Το πήρα όταν το δω από κοντά θα σας πω τη ψάρια πιάνει
το αγόρασα και εγώ
Πήγα το είδα και τελικά το αγορασα.
Το χτύπησα και γω.
Κατά τη γνώμη μου κανένα τσαντάκι ή σακίδιο δεν κατανέμει το βάρος των φυσιγγίων πιο ομοιόμορφα από ότι η ζώνη. Στη τσέπη μέσα τα φυσίγγια θα γίνονται μπούγιο και θα βαραίνουν τους ώμους. Για καρτέρι που θέλω πολλά φυσίγγια μου αρέσει και εμένα και το σκέφτομαι, για περπατητό όμως εγώ μόνο ζώνη.
Ναι φίλε και γω επερνα και μια ζώνη και είχα 40 στο γιλέκο και 30 στην ζώνη απλά έχω ακούσει ότι είναι ποιο βολικά αυτά αποτι μερικά άλλα.Για να δούμε.Κατά τη γνώμη μου κανένα τσαντάκι ή σακίδιο δεν κατανέμει το βάρος των φυσιγγίων πιο ομοιόμορφα από ότι η ζώνη. Στη τσέπη μέσα τα φυσίγγια θα γίνονται μπούγιο και θα βαραίνουν τους ώμους. Για καρτέρι που θέλω πολλά φυσίγγια μου αρέσει και εμένα και το σκέφτομαι, για περπατητό όμως εγώ μόνο ζώνη.