Λοιπόν παιδιά με το θέμα του Παντελίδη , ας πούμε δύο λόγια επειδή βλέπω ότι μας απασχολεί ( είναι φυσικό άλλωστε ) .
Καταρχάς δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ξαναπούμε ότι λυπούμαστε απίστευτα για τον χαμό του , όπως λυπούμαστε και για τον χαμό χιλιάδων άλλων ανθρώπων που χάνουν την ζωή τους σε ατυχήματα.
Μιλάμε για γενοκτονία , 1.600 νεκροί και 20.000 τραυματίες σε έναν χρόνο στην άσφαλτο! Κάθε μέρα έχουμε πέντε νεκρούς, πέντε τετραπληγικούς, 10 παραπληγικούς και 60 τραυματίες από τροχαία ατυχήματα.
Ο Παντελίδης δεν έφυγε απο εργατικό ατύχημα ή από κάποιο τυχαίο γεγονός στο οποίο δεν είχε καμία συμμετοχή.
Ο Παντελίδης προκάλεσε τον θάνατό του.
Κάθε μέρα, την ίδια ώρα, φεύγω εγώ και η κόρη μου για δουλειά.Είναι η ώρα που φεύγουν και τα διδυμάκια ανιψάκια μου για το σχολείο τους.Συναντιόμαστε συνήθως όλοι μαζί στην εξώπορτα και πειραζόμαστε μεταξύ μας .Στιγμές μοναδικές που τις απολαμβάνω στο έπακρο.Ο καθημερινός μου εφιάλτης είναι μήπως βρεθεί στον δρόμο τους κάποιος άμυαλος Παντελίδης και τους κάνει κακό επειδή καύλωσε να τρέξει με την αμαξάρα του με 150 ή 200 .
Ο Ιαβέρης είπε πρόσφατα ότι ""Το αυτοκίνητο γίνεται όπλο, όταν μπαίνει να το οδηγήσει ένα βλήμα"".
Επειδή το σημείο το ξέρω , μου είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι κάποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα αποφάσιζε ποτέ να αναπτύξει ταχύτητα σε αυτό το δρόμο!!!!
Θεωρώ λοιπόν ότι στο προχθεσινό ατύχημα ήμασταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ τυχεροί που δεν θρηνήσαμε αθώα θύματα , που δεν θρηνήσαμε παιδιά που πήγαιναν στο σχολείο , εργαζόμενους που παρκάρουν στο σημείο για να πάρουν το μετρό και γενικώς ανθρώπους που δεν θα έφταιγαν πουθενά να τους κόψει το νήμα της ζωής ένα γυαλιστερό μερσεντές που έτρεχε για πλάκα.
Όσο για τα υπόλοιπα "το φάγατε το παιδί ¨κλπ κλπ , θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Τα δημόσια πρόσωπα υπόκεινται σε κριτική και έτσι πρέπει.Δέχονται κριτική για την δουλειά τους , για το ντύσιμο τους , για τον τρόπο ζωής τους γενικά.
Κλείνω επαναλαμβάνοντας ότι λυπάμαι αφάνταστα για τον χαμό του , μπορεί προσωπικά να μην μου άρεσε η δουλειά του αλλά μου ήταν πολύ συμπαθής σαν άνθρωπος .
Καλό του ταξίδι!!!!