Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όλοι λυπούμαστε για τον Παντελιδη. Είμαστε συνομήλικοι και δε μπορώ να φανταστώ τον πόνο των κοντινών του ανθρώπων. Σφίγγεται το στομαχι μου οταν ακουω τετοιες ειδησεις. Αλλά κύριοι δείτε το και λίγο διαφορετικά. Φανταστείτε στη θέση του συνοδηγού να καθόταν το παιδί σας και ο οδηγός να έτρεχε ιλιγγιωδώς μετά από ολονυχτια διασκέδαση και πιωμενος. Και να σας έλεγαν ότι το παιδί σας έχει ακρωτηριαστεί και θα ζήσει μια ζωή με αναπηρία. Συγνωμη που το λέω αλλά για μένα ήταν εγκληματικό. Όπως ήταν και το τροχαίο με τα τρία νεκρά παιδιά(τα 2 αδέρφια)στο Άργος πριν τρείς μέρες που καρφωθηκαν σε κολώνα με ένα rallye, όπως τα δύο παιδιά που χάθηκαν πριν 20 μέρες στην Φιλιππιάδα όταν μπήκαν με το αυτοκίνητο μέσα σε σούπερ μάρκετ, όπως και τόσα άλλα. Ταχύτητα, αλκοόλ και άγνοια σε κάνουν δολοφόνο...
Κουράγιο στις οικογένειες όλων των θυμάτων.

Όλοι λυπούμαστε για τον Παντελιδη. Είμαστε συνομήλικοι και δε μπορώ να φανταστώ τον πόνο των κοντινών του ανθρώπων. Σφίγγεται το στομαχι μου οταν ακουω τετοιες ειδησεις. Αλλά κύριοι δείτε το και λίγο διαφορετικά. Φανταστείτε στη θέση του συνοδηγού να καθόταν το παιδί σας και ο οδηγός να έτρεχε ιλιγγιωδώς μετά από ολονυχτια διασκέδαση και πιωμενος. Και να σας έλεγαν ότι το παιδί σας έχει ακρωτηριαστεί και θα ζήσει μια ζωή με αναπηρία. Συγνωμη που το λέω αλλά για μένα ήταν εγκληματικό. Όπως ήταν και το τροχαίο με τα τρία νεκρά παιδιά(τα 2 αδέρφια)στο Άργος πριν τρείς μέρες που καρφωθηκαν σε κολώνα με ένα rallye, όπως τα δύο παιδιά που χάθηκαν πριν 20 μέρες στην Φιλιππιάδα όταν μπήκαν με το αυτοκίνητο μέσα σε σούπερ μάρκετ, όπως και τόσα άλλα. Ταχύτητα, αλκοόλ και άγνοια σε κάνουν δολοφόνο...
Κουράγιο στις οικογένειες όλων των θυμάτων.
Οπως τα λες ειναι ρε πατρίδα.Οταν το δικό μας φταίξιμο παίρνει κι άλλους μαζί ,ειναι οτι χειρότερο.Κρίμα.

Λοιπόν παιδιά με το θέμα του Παντελίδη , ας πούμε δύο λόγια επειδή βλέπω ότι μας απασχολεί ( είναι φυσικό άλλωστε ) .
Καταρχάς δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ξαναπούμε ότι λυπούμαστε απίστευτα για τον χαμό του , όπως λυπούμαστε και για τον χαμό χιλιάδων άλλων ανθρώπων που χάνουν την ζωή τους σε ατυχήματα.
Μιλάμε για γενοκτονία , 1.600 νεκροί και 20.000 τραυματίες σε έναν χρόνο στην άσφαλτο! Κάθε μέρα έχουμε πέντε νεκρούς, πέντε τετραπληγικούς, 10 παραπληγικούς και 60 τραυματίες από τροχαία ατυχήματα.

Ο Παντελίδης δεν έφυγε απο εργατικό ατύχημα ή από κάποιο τυχαίο γεγονός στο οποίο δεν είχε καμία συμμετοχή.
Ο Παντελίδης προκάλεσε τον θάνατό του.
Κάθε μέρα, την ίδια ώρα, φεύγω εγώ και η κόρη μου για δουλειά.Είναι η ώρα που φεύγουν και τα διδυμάκια ανιψάκια μου για το σχολείο τους.Συναντιόμαστε συνήθως όλοι μαζί στην εξώπορτα και πειραζόμαστε μεταξύ μας .Στιγμές μοναδικές που τις απολαμβάνω στο έπακρο.Ο καθημερινός μου εφιάλτης είναι μήπως βρεθεί στον δρόμο τους κάποιος άμυαλος Παντελίδης και τους κάνει κακό επειδή καύλωσε να τρέξει με την αμαξάρα του με 150 ή 200 .
Ο Ιαβέρης είπε πρόσφατα ότι ""Το αυτοκίνητο γίνεται όπλο, όταν μπαίνει να το οδηγήσει ένα βλήμα"".
Επειδή το σημείο το ξέρω , μου είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι κάποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα αποφάσιζε ποτέ να αναπτύξει ταχύτητα σε αυτό το δρόμο!!!!

Θεωρώ λοιπόν ότι στο προχθεσινό ατύχημα ήμασταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ τυχεροί που δεν θρηνήσαμε αθώα θύματα , που δεν θρηνήσαμε παιδιά που πήγαιναν στο σχολείο , εργαζόμενους που παρκάρουν στο σημείο για να πάρουν το μετρό και γενικώς ανθρώπους που δεν θα έφταιγαν πουθενά να τους κόψει το νήμα της ζωής ένα γυαλιστερό μερσεντές που έτρεχε για πλάκα.

Όσο για τα υπόλοιπα "το φάγατε το παιδί ¨κλπ κλπ , θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Τα δημόσια πρόσωπα υπόκεινται σε κριτική και έτσι πρέπει.Δέχονται κριτική για την δουλειά τους , για το ντύσιμο τους , για τον τρόπο ζωής τους γενικά.

Κλείνω επαναλαμβάνοντας ότι λυπάμαι αφάνταστα για τον χαμό του , μπορεί προσωπικά να μην μου άρεσε η δουλειά του αλλά μου ήταν πολύ συμπαθής σαν άνθρωπος .
Καλό του ταξίδι!!!!

Last edited by a moderator:
Δεν ξέρω ρε μάγκες τι έφταιξε για το τροχαίο
Άλλοι λένε ότι πηγαινε με 150 χλμ και άλλοι με 70 χλμ
Το παλικάρι έφυγε μέχρι εκεί ήταν αναμμένο το καντήλι του όλα τα αλλά τα βλέπω θεωρίες
Το χειρότερο για εμένα είναι άλλο
Είναι δυνατόν αυτοί οι γονείς του να εκθέτουν το παιδί τους σε λαϊκό προσκύνημα ρε πουστη μου ?
Τι γελοιοτητες είναι αυτές ρεεεε
Σε λίγο θα βγαίνουν και στα πρωιναδικα να κλαίνε την μοίρα τους
Όλα για την δημοσιότητα και την προβολη
Ντροπή και τίποτα αλλο

Άλλοι λένε ότι πηγαινε με 150 χλμ και άλλοι με 70 χλμ
Επειδή μένω κοντά και έχω περπατήσει αυτό το κρασπεδο για να χαζεψω τα έργα του μετρό, σας λέω ότι σίγουρα έτρεχε υπερβολικά. Ευτυχώς που δεν περπαταγε άνθρωπος στο στενό αυτό πεζοδρόμιο γιατί θα είχε γίνει μαρμελάδα. Αυτή την ώρα ο δρόμος από κάτω συνήθως είναι μπλοκαρισμενος από φανάρι σε φανάρι, αν έφευγε το αμάξι από κάτω λίγα μέτρα πριν θα είχε λιώσει ανθρώπους που δεν εφταιγαν σε τίποτα.

Άκουσα έναν μπάρμπα στις ειδήσεις πριν λίγο να λέει
Το αυτοκίνητο μέχρι τα 50χλμ το ελεγχεις..Απο 60 μέχρι 80 ο θεός..Και απο 80 και πανω ο διάολος..
Τασο η συγκεκριμενη στροφη στην αερογεφυρα εκτος του οτι ειναι αποτομη και χωρις αρκετη κλιση,αν την παρεις με 150 απογειωνεσαι και χανει το αμαξι την επαφη με την ασφαλτο.Πιστευω οτι κατι τετοιο εγινε οποτε κανενα μοντερνο συστημα δεν σε σωζει.Εχουν γινει και αλλα ατυχηματα εκει ειπε η τροχαια Ελληνικου.

Ο μπάρμπας μάλλον έχει μείνει στο 2CV...
Η άγνοια σκοτωνει. Το ίδιο επικίνδυνος με αυτόν που τρέχει υπερβολικά είναι και αυτός που οδηγάει υπερβολικά αργά εκεί που δεν πρέπει. Δυστυχώς η οδηγική παιδεία μας είναι ανάλογη των περισσότερων πραγμάτων στην Ελλάδα. Προσπάθειες όπως αυτές του "Ιαβέρη" είναι σταγόνα στον ωκεανό.
Δυστυχώς οι περισσότεροι πάνε απλα το αυτοκίνητο ή τη μηχανή από το σημείο Α στο Β δεν οδηγανε. Έχει μεγάλη διαφορά.

https://www.alfavita.gr/arthron/πελετίδης-ο-δήμαρχος-της-πάτρας-που-έκανε-την-κοινωνική-πολιτική-απόλυτη-προτεραιότητα

Το διάβασα πρόσφατα και μου έκανε θετική εντύπωση. Ο λόγος, η διαχείριση των περιορισμένων οικονομικών του Δήμου προς παραγωγή έργου. .congrats.
Ολα κα κορακια ιδια φατσα εχουν οταν ειναι για την ατομικη μασα βρε ξυλο που θελουν ολοι αυτοι μπραβο στον δημαρχο και υπολοιπους που ειναι μαζι σε αυτο το εργο

Status
Not open for further replies.
Back