Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
εχουν αλλαξει πολλα στις ζωες μας απο τις τελευταιες εκλογες του 2012 ο κοσμος δεν μασαει πια απο τετοιες κινδυνολογιες κ το βασικοτερο δεν αντεχει αλλο.

Ο κόσμος δεν αντέχει αλλά τα μασάει πανεύκολα και προπάντων ξεχνάει!!! Οι Έλληνες είναι μαλάκες.

Μην ψηφίζετε τον "Αριστερό ψάλτη" της Ευρώπης των μονοπωλίων και της πλουτοκρατίας.
Μην δέχεσαι τα ψίχουλα που σου τάζει ο Σύριζα και η ΝΔ.
Από πότε η ΕΛΠΙΔΑ είναι ταυτόσημη με τα συσσίτια που ο Τσίπρας δηλώνει ότι του αρέσουν σαν πολιτική που ακολουθούν οι ΗΠΑ.
Από πότε ένα πιάτο φαί και μια 2μηνη σύμβαση εργασίας φέρει την ΕΛΠΙΔΑ που εξαγγέλλει ο Συριζα;
Από πότε η ύπαρξη της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, στον οποίο συμμετέχει και η γείτονα Τουρκία, προασπίζει τα Εθνικά σου συμφέροντα;
Από πότε το δουλεμπόριο βαφτίζεται Ελπίδα;

Καμία ανοχή πλέον σε κανέναν που στηρίζει την Ευρωπαική Ένωση μόνο και μόνο για να σκορπάει την δυστυχία.
Καμία ανοχή στο πολύ παλιό που εμφανίζεται σαν καινούριο.

Η ΕΥΤΥΧΊΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΜΎΘΙ ΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΈΝΩΝ. ΠΕΡΠΑΤΆΤΕ...

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ, ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΆΛΗ.

Γλίτωσε από το Norman Atlantic, κινδύνεψε από τις λακκούβες .asking..asking.
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015, 17:31
...
Από θαύμα γλίτωσε, το μεσημέρι της Τρίτης, ο οδηγός μίας νταλίκας, που μετέφερε ελαιόλαδο από την Ηλεία προς την Ιταλία, μέσω Πάτρας.
Στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα αυτοκίνητο, το οποίο επιχείρησε απότομο ελιγμό προκειμένου να μην πέσει σε μεγάλη λακκούβα, το βαρύ όχημα βγήκε από τον δρόμο και «βούλιαξε» στην άκρη της οδού, ενώ κινούταν στην Περιφερειακή Οδό που συνδέει την Εθνική Οδό Πύργου - Κυπαρισσίας με την Πύργου - Τριπόλεως.
Κανείς δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το όχημα κόλλησε και χρειάστηκε η μεταμόρφωση του ελαιολάδου σε άλλο βυτίο, για να αποκολληθεί.
Μάλιστα, όπως τόνισε ο οδηγός Γιάννης Καλογεράκης, πριν από μερικές εβδομάδες γλίτωσε από το φλεγόμενο Norman Atlantic. Σήμερα, στάθηκε για δεύτερη φορά τυχερός, καθώς θα μπορούσε να πέσει η νταλίκα στο αποστραγγιστικό κανάλι δίπλα στον δρόμο, με απρόβλεπτες συνέπειες.
www.zougla.gr
Με πληροφορίες από το ilialive.gr

Μην ψηφίζετε τον "Αριστερό ψάλτη" της Ευρώπης των μονοπωλίων και της πλουτοκρατίας.
Από πότε η ΕΛΠΙΔΑ είναι ταυτόσημη με τα συσσίτια που ο Τσίπρας δηλώνει ότι του αρέσουν σαν πολιτική που ακολουθούν οι ΗΠΑ.
Από πότε ένα πιάτο φαί και μια 2μηνη σύμβαση εργασίας φέρει την ΕΛΠΙΔΑ που εξαγγέλλει ο Συριζα;
Από πότε η ύπαρξη της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, στον οποίο συμμετέχει και η γείτονα Τουρκία, προασπίζει τα Εθνικά σου συμφέροντα;

Καμία ανοχή πλέον σε κανέναν που στηρίζει την Ευρωπαική Ένωση μόνο και μόνο για να σκορπάει την δυστυχία.

Γιώργο συμφωνώ απόλυτα. Βοήθα με σε παρακαλώ όμως τι να ψηφίσω? Ποτάμι? ΚΚΕ? ΧΑ? ΠΑΣΟΚ? ΚΙΝΗΜΑ? ΔΗΜΑΡ? Πραγματικά όμως.

Ο κόσμος δεν αντέχει αλλά τα μασάει πανεύκολα και προπάντων ξεχνάει!!! Οι Έλληνες είναι μαλάκες.
oi h
Γιώργο συμφωνώ απόλυτα. Βοήθα με σε παρακαλώ όμως τι να ψηφίσω? Ποτάμι? ΚΚΕ? ΧΑ? ΠΑΣΟΚ? ΚΙΝΗΜΑ? ΔΗΜΑΡ? Πραγματικά όμως.
ΝΔ ρε σαμαρας.shake hands.

Τον αλτεροπουλο ρωτας;;;;.crying smile.
ΧΑ θα σου πει.very funny.

Δεν ήμουν ποτέ ψηφοφόρος των ΑΝΕΛ, ούτε θέλω να σας προτρέψω ή να αποτρέψω για κάτι τέτοιο αλλά σκεπτόμενος ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά των κυνηγών (αν και έχουμε διαβεβαιώσεις ότι θα είναι κοντά μας) και σε ενδεχόμενο συνκυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ, εχθές μου ήρθε φλασιά να στείλω προσωπικό e-mail στον Πάνο Καμμένο και του έγραψα να μου απαντήσει αν είναι η θέση του κοντά στους Έλληνες κυνηγούς. Προς τιμήν του, μου απάντησε σε λίγες ώρες. Θα ήταν σωστό (νομικά) να δημοσιεύσω την απάντησή του;
Δεν είναι και κάτι τραγικό αυτό που μου απάντησε. Το βάζω απλά γιατί αναφέρθηκε σε πράγματα που είπε πριν και όχι λόγω της ερώτησής μου και επίσης μου έκανε εντύπωση ότι μου έγραψε και ότι είναι και ο ίσιος κυνηγός.

PANAGIOTIS KAMMENOS
Προς εμένα
Σήμερα στις 1:06 μ.μ.
Έχω πάρει δημόσια θέση δείτε ενδ. Εκπομπή στον ΣΚΑΙ με Χατζή είμαι έξ άλλου και εγώ κυνηγός

Στάλθηκε από το iPhone μου

Υ.Γ. Την εν λόγω εκπομπή δεν την έχω δει...

Λέτε να έπιασε τόπο το e-mail; :)

http://www.ksellas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=212&lang=el

Δηλαδή θες να μου πεις ότι όλα τα παραπάνω με τα οποία συμφωνείς, τα ακούς από όλους αυτούς που αναφέρεις; Μου αρέσει που μου λες ότι με ρωτάς και σοβαρά ρε Βασίλη.

Δηλαδή θες να μου πεις ότι όλα τα παραπάνω με τα οποία συμφωνείς, τα ακούς από όλους αυτούς που αναφέρεις; Μου αρέσει που μου λες ότι με ρωτάς και σοβαρά ρε Βασίλη.
Γιώργο δεν ξέρω πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα από αυτό που είπα. Το μόνο που ακούω από τα κόμματα είναι μαλακίες και ψέμματα. Η ερώτηση παραμένει.

Eφορευτικη επιτροπη την Κυριακη. Γαμω την ατυχια μου :(
Εχω παει 2 φορες !!!!!!!!!ΚΟΡΟΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αλλοι να πληρωνονται αδρα, αλλοι να φερνουν ενα χαρτικαι να την κοπανανε,και αλλοι που εχουν κληρωθη να μην εμφανιζονται,ασε με τους γερους και τα καθε λογης κομματοσκυλα!!!!!!!!!!!!
Μαλλον θα την πληρωσης εσυ και κανενας ακομα που θα εμφανιστη ,νηστικοι ολη μερα ως την αλλη μερα το πρωι,αφου θα υπαρχη σταυοδοσια.

Πιτσιρίκα στην ηλικία και καλά της απελευθέρωσης .
Είχε 100 γραμμάρια φούντα και σύνεργα για να φυτεύει στις γλάστρες της.
Τι έπρεπε να την βάλουν φυλακή;;;;;
Καλά έκανε ο εισαγγελέας......:)

• Εννοειτε οτι εκανε καλα ο εισαγγελεας αφου ηταν η κορη του Καψη
  • Αν ηταν η κορη του Κωστα του Γιαννη του Σπυρου του βιοπαλαιστη απο τα δυτικα προαστια θα την εβγαζε κανενα εξαμηνο πισω απο το καγκελο ετσι για να αλλαξει παραστασεις :);)

Το μόνο έπρεπε να λέμε απέναντι στα ντόπια και ξένα αφεντικά της συμφοράς είναι .........
Αρνιέμαι αρνιέμαι αρνιέμαι
οι άλλοι να βαστάνε τα σκοινιά
αρνιέμαι να με κάνουν ό,τι θένε
αρνιέμαι να πνιγώ στην καταχνιά.

να είσαι συ και να μην είμαι εγώ
που τη δική μου μοίρα διαφεντεύεις
με τη δική μου γη και το νερό.

να βλέπω πια το δρόμο μου κλειστό
αρνιέμαι να `χω σκέψη που σωπαίνει
να περιμένει μάταια τον καιρό.

Πιθανοτατα λογω εσπευσμενης ημερομηνιας. Πιστευεις θα ειχε ομως διαφορα;

Αυτό δεν είμαι σε θέση να το κρίνω αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν θα είχε. Απλά είχα αυτήν την απορία... ;)

Status
Not open for further replies.
Back