A
AltairLusso
Ωχ ωχ ... την κάνω γιατί πλάκωσαν οι τεχνοκράτες της υγιούς επιχειρηματικότητας ... κατά τα άλλα "εμείς" είμαστε που ζούμε σε άλλο κράτος ... ... .bike
Αν ή επιχηρηματικοτητα ακούει στο όνομα Σκλαβενιτης-Καρελιας-Παπαδοπουλος κτλ πάω πάσο
Εκεί υπάρχει ο σεβασμός μεταξύ Επιχηρηματια και Εργαζόμενου εκεί σκιβω και το κεφάλι αφού ξέρω ότι έχω να κάνω με Επιχηρηματια που πρώτα προστατευει τον Εργάτη του και τον σέβεται και μετά την τσέπη του
Όταν όμως στην ζωή σου έχεις φάει στην μάπα Επιχηρηματιες που ακολουθούν εδώ και πολλά χρόνια την μέθοδο του [ βοήθησε με φτωχε να μην σου μοιασω ]
ε τότε να βρασω και την Επιχηρηματικοτητα και τις επενδύσεις τους
Ε καλά, τώρα τα παραλές, όχι και εραστής του κρατισμού. Εραστής τού δίκαιου, ναι. Δεν έχω υπάρξει ποτέ δημόσιος υπάλληλος και ούτε το είχα ονειρευτεί ποτέ.Γνωστή η τακτική των εραστών του Κρατισμού......της, εκ του αποτελέσματος, παγκόσμια αποτυχημένης Κρατικής Δομής
Αυτό μάλιστα είναι πολύ εύκολο να γίνει, το έχει αποδείξει στο χρόνο η υγιής επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.αλλά μαντρώνεις σε κανόνες υγιούς ανταγωνισμού αυτούς που δεν θέλουν να συνεισφέρουν ότι τους αναλογεί....
Να γιάσει το στόμα σου ... και ότι έγραφα μια ιστοριούλα για αυτό . Τα παλικάρια δεν το ξέρουν αυτό. Έχουν "πέσει" σε καλά χέρια, όπως νόμιζα και γω ....Πτωχές εταιρίες.... Πλούσιοι επιχειρηματίες... Greek Style...
Γύρισα καμια δεκαριά σελίδες πίσω αλλά αξίζει τον κόπο
http://www.protothema.gr/greece/article/507196/oi-faveles-tis-mukonou/
Χρησταρα εχεις καποιο λινκ ή κατι αλλο που να λεει κατι σχετικό διότι μεχρι σήμερα δεν εχει πληρωθεί καποιος συνταξιούχος για να δούμε ποσα τους έκοψαν .Για να πετύχει μια επιχείρηση, το αφεντικό μπορεί να μην έχει να φάει αλλά τον υπάλληλο θα τον πληρώσει...
Μεγάλο το σημερινό ΣΟΚ των συνταξιούχων όταν είδαν πόσα τους έκοψαν από αυτόν τον μήνα...
Κάτσε ρε μάστορα να αλλάξουμε εμείς πρώτα που το έχουμε 16 χρόνια . Εσύ τώρα το πήρες...Στην επόμενη παράγραφο απλά ελπίζω να ακολουθήσουμε το παράδειγμα οικονομικών μοντέλων που παράγουν πλούτο για όλους, μπάς και αλλάξω αμάξι και εγώ, τη τρέχουσα δεκαετία και τα παιδιά μου βρουν ένα όρθιο Πανεπιστήμιο !
Χρήστο όταν αναφερόμαστε σε επιχειρηματίες δεν εννοούμε τον χασάπη της γειτονιάςΓια να πετύχει μια επιχείρηση, το αφεντικό μπορεί να μην έχει να φάει αλλά τον υπάλληλο θα τον πληρώσει...
Χρησταρα εχεις καποιο λινκ ή κατι αλλο που να λεει κατι σχετικό διότι μεχρι σήμερα δεν εχει πληρωθεί καποιος συνταξιούχος για να δούμε ποσα τους έκοψαν .
Σε ρωταω γιατι την συνταξη του πατερα μου του την πηγαινω εγω και θελω να προετοιμαστώ για την μουρμούρα του .
Μανολιο το Κράτος κάνει τα στραβά μάτια δεν λέει κανείς το αντίθετο και ίσως με την ανοχή του επιτρέπει σε κάθε λαμογιο να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο στους εργαζόμενους τουΔιάβασε την τελευταία πρόταση. Σου ξαναλέω ότι σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα απλά εσύ ρίχνεις το φταίξιμο στον επιχειρηματία ενώ εγώ στο κράτος