Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωχ ωχ ... την κάνω γιατί πλάκωσαν οι τεχνοκράτες της υγιούς επιχειρηματικότητας ... κατά τα άλλα "εμείς" είμαστε που ζούμε σε άλλο κράτος ... .vert funny. ... .bike

Αν ή επιχηρηματικοτητα ακούει στο όνομα Σκλαβενιτης-Καρελιας-Παπαδοπουλος κτλ πάω πάσο
Εκεί υπάρχει ο σεβασμός μεταξύ Επιχηρηματια και Εργαζόμενου εκεί σκιβω και το κεφάλι αφού ξέρω ότι έχω να κάνω με Επιχηρηματια που πρώτα προστατευει τον Εργάτη του και τον σέβεται και μετά την τσέπη του
Όταν όμως στην ζωή σου έχεις φάει στην μάπα Επιχηρηματιες που ακολουθούν εδώ και πολλά χρόνια την μέθοδο του [ βοήθησε με φτωχε να μην σου μοιασω ]
ε τότε να βρασω και την Επιχηρηματικοτητα και τις επενδύσεις τους

Αν ή επιχηρηματικοτητα ακούει στο όνομα Σκλαβενιτης-Καρελιας-Παπαδοπουλος κτλ πάω πάσο
Εκεί υπάρχει ο σεβασμός μεταξύ Επιχηρηματια και Εργαζόμενου εκεί σκιβω και το κεφάλι αφού ξέρω ότι έχω να κάνω με Επιχηρηματια που πρώτα προστατευει τον Εργάτη του και τον σέβεται και μετά την τσέπη του
Όταν όμως στην ζωή σου έχεις φάει στην μάπα Επιχηρηματιες που ακολουθούν εδώ και πολλά χρόνια την μέθοδο του [ βοήθησε με φτωχε να μην σου μοιασω ]
ε τότε να βρασω και την Επιχηρηματικοτητα και τις επενδύσεις τους

Κώστα είναι φαύλος κύκλος κράτος κλέφτης - λαμόγιο επιχειρηματίας, το θέμα είναι ότι για μένα το κακό ξεκινάει από το κράτος, για άλλους από τον επιχειρηματία...

Ο άνθρωπος από τη φύση του είναι άπληστος και θέλει να κηδεμονεύει το κοπάδι του....θηλαστικό γαρ.
Του βάζεις κανόνες υγειούς επιχειρηματικότητας και αν δεν μπορείς, αντιγράφεις από αλλού που ειναι κατά γενική ομολογία, αποδοτικοί κανόνες για την επιχείρηση και τη κοινωνία...
Έτσι, αφήνεις αέρα σε αυτόν που επιλέγει να διανέμει τον πλούτο του ΚΑΙ στους υπαλλήλους του αλλά μαντρώνεις σε κανόνες υγιούς ανταγωνισμού αυτούς που δεν θέλουν να συνεισφέρουν ότι τους αναλογεί....
Είναι απλό και δουλεύει σε άλλα κράτη που θέλουμε να ομοιάσουμε

• Like
Reactions: DrV
Γνωστή η τακτική των εραστών του Κρατισμού......της, εκ του αποτελέσματος, παγκόσμια αποτυχημένης Κρατικής Δομής .yelling.
Ε καλά, τώρα τα παραλές, όχι και εραστής του κρατισμού. Εραστής τού δίκαιου, ναι. Δεν έχω υπάρξει ποτέ δημόσιος υπάλληλος και ούτε το είχα ονειρευτεί ποτέ.
Θα σου παρέθετα την εργασιακή μου πορεία μέχρι τώρα αλλά φοβάμαι ότι θα με κατηγορήσεις ως κλαιγόμενος σαν τακτική των ... κρατιστών... :)

αλλά μαντρώνεις σε κανόνες υγιούς ανταγωνισμού αυτούς που δεν θέλουν να συνεισφέρουν ότι τους αναλογεί....
Αυτό μάλιστα είναι πολύ εύκολο να γίνει, το έχει αποδείξει στο χρόνο η υγιής επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. :cool:

Υπάρχει ρε παιδιά επιχειρηματίας που να μην θέλει το καλό του εργαζόμενου του;
Μα όταν είναι καλά ο εργαζόμενος είναι και η επιχείρηση.
Αναγκάζεται ο εκάστοτε επιχειρηματίας να ''πατήσει'' με πολλά εισαγωγικά στον εργαζόμενο λόγο της κατάστασης της χώρας και του κράτους που καθημερινά τον γ....ει.
Υπάρχουν και οι άλλοι που ενώ είναι σε καλή κατάσταση εκμεταλλεύονται την οικονομική κρίση σε βάρος του εργαζόμενου.
Αυτοί είναι οι λίγοι κατά την γνώμη μου.
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα κύριοι....

Μάγκες μισο να ξεκαθαρίσουμε τι λέμε .
Αν μιλαμε για την περιπτωση Μαρινόπουλου τοτε μιλαμε για κλασσικο απατεώνα που προσπαθει με γνωστές λαμογιές να γλυτωσει οφειλές προς τους προμηθευτές και προς τα ταμεία.
Δεν θελει να μειώσει τις αποδοχές του προσωπικού , δεν τον ενδιαφέρουν τα ψίχουλα .
Θελει να κουρέψει τις οφειλές του προς τους προμηθευτές οι οποίες ειναι τρομακτικά μεγάλες.
Άλλωστε το εχει ξανακάνει πριν λιγα χρονια όταν κάλεσε ολους τους προμηθευτές και τους ειπε ..." Η υπογράφεις οτι σου οφείλω τα μισα η δεν σου δινω τιποτα " .
Τότε με τις ευλογίες τις διαπλοκής επιασε η κομπίνα και ολοι υπέγραψαν.
Καπως ετσι ήθελε να γινει και τωρα αλλα δεν το δέχθηκαν οι εταιρειες .

Οσο για τα υπόλοιπα που λετε περι ελέγχου των επιχειρήσεων απο το κρατος , τι να πω ρε παιδιά!!!!!!
Αυτες οι κουβέντες θυμιζουν παρεάκια
την δεκαετία του ογδόντα .
Δεν λεω ωραια ήταν , βγάζαμε και γκομενες και ας ηταν αξύριστες αλλα ο χρονος περνάει και η γη γυρνάει

Πτωχές εταιρίες.... Πλούσιοι επιχειρηματίες... Greek Style...
Να γιάσει το στόμα σου ... και ότι έγραφα μια ιστοριούλα για αυτό .well done.. Τα παλικάρια δεν το ξέρουν αυτό. Έχουν "πέσει" σε καλά χέρια, όπως νόμιζα και γω ....

Γιώργο, οταν λέω "κρατιστής" εννοώ τη αδιάκριτη, αλυσοδεμένη κρατική παρέμβαση στην επιχειρηματικότητα και προφανώς δεν αναφέρομαι στο μεσαίο-κατώτερο προσωπικό του Δημοσίου.....
και φυσικά στη χώρα έχουμε ακόμα ελεύθερη βούληση να μιλάμε και οι επιλογές και η πορεία όλων είναι σεβαστές και αδιαμφισβήτητες.....

Στην επόμενη παράγραφο απλά ελπίζω να ακολουθήσουμε το παράδειγμα οικονομικών μοντέλων που παράγουν πλούτο για όλους, μπάς και αλλάξω αμάξι και εγώ, τη τρέχουσα δεκαετία και τα παιδιά μου βρουν ένα όρθιο Πανεπιστήμιο !

Για να πετύχει μια επιχείρηση, το αφεντικό μπορεί να μην έχει να φάει αλλά τον υπάλληλο θα τον πληρώσει...
Μεγάλο το σημερινό ΣΟΚ των συνταξιούχων όταν είδαν πόσα τους έκοψαν από αυτόν τον μήνα...

Υπάρχουν επιχειρηματίες που νιώθουν τον εργαζόμενο ... ελάχιστοι όμως...
για να επιχειρήσεις με επιτυχία χρειάζεται στα αιμοπετάλια σου να υπάρχει και λίγο....πονηριά, όχι απλα εξυπνάδα...
Η φοροκλοπή είναι ροπή του Ελληνα... τωρα πιο εύκολα και περναει και σε αξιακό κώδικα πλέον...
Με κλέβουν(κρατος) .... θα κλέψω...(πολίτης)
η σωστή αποτύπωση είναι έκλεβα(πολίτης) και συνεχίζω....

Για να πετύχει μια επιχείρηση, το αφεντικό μπορεί να μην έχει να φάει αλλά τον υπάλληλο θα τον πληρώσει...
Μεγάλο το σημερινό ΣΟΚ των συνταξιούχων όταν είδαν πόσα τους έκοψαν από αυτόν τον μήνα...
Χρησταρα εχεις καποιο λινκ ή κατι αλλο που να λεει κατι σχετικό διότι μεχρι σήμερα δεν εχει πληρωθεί καποιος συνταξιούχος για να δούμε ποσα τους έκοψαν .
Σε ρωταω γιατι την συνταξη του πατερα μου του την πηγαινω εγω και θελω να προετοιμαστώ για την μουρμούρα του ..sarcastic.

Στην επόμενη παράγραφο απλά ελπίζω να ακολουθήσουμε το παράδειγμα οικονομικών μοντέλων που παράγουν πλούτο για όλους, μπάς και αλλάξω αμάξι και εγώ, τη τρέχουσα δεκαετία και τα παιδιά μου βρουν ένα όρθιο Πανεπιστήμιο !
Κάτσε ρε μάστορα να αλλάξουμε εμείς πρώτα που το έχουμε 16 χρόνια :). Εσύ τώρα το πήρες... .sarcastic.
Α δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά δικαιώθηκε η πρώτη φουρνιά δικηγόρων από τον Άρειο Πάγο, απόφοιτων ιδιωτικών κολεγίων στην Ελλάδα. Άντε μπας και μου αναγνωρίσουν και μένα το ... Bachelor Of Sience at Computer systems and telecommunications ... .my man.

Βασίλη αυτό το μοντέλου που παράγει πλούτο για όλους, που ακριβώς το έχεις δει ανα τον κόσμο; Μήπως στην Αγγλία; .asking.

Χρήστο όταν αναφερόμαστε σε επιχειρηματίες δεν εννοούμε τον χασάπη της γειτονιάς :)

Χρησταρα εχεις καποιο λινκ ή κατι αλλο που να λεει κατι σχετικό διότι μεχρι σήμερα δεν εχει πληρωθεί καποιος συνταξιούχος για να δούμε ποσα τους έκοψαν .
Σε ρωταω γιατι την συνταξη του πατερα μου του την πηγαινω εγω και θελω να προετοιμαστώ για την μουρμούρα του ..sarcastic.

Μόλις μίλησε η Χρύσα με την πεθερά μου. Σήμερα μπήκε σύνταξή της με 220€ λιγότερα. Τώρα τι είναι για πιο λόγο δεν ξέρει ακόμη...
Όλες οι μισθοδοσίες Ιουλίου είναι μείον από 10€ και πάνω ....

Διάβασε την τελευταία πρόταση. Σου ξαναλέω ότι σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα απλά εσύ ρίχνεις το φταίξιμο στον επιχειρηματία ενώ εγώ στο κράτος :)
Μανολιο το Κράτος κάνει τα στραβά μάτια δεν λέει κανείς το αντίθετο και ίσως με την ανοχή του επιτρέπει σε κάθε λαμογιο να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο στους εργαζόμενους του
Εσύ αν ήσουν στην θέση αυτού του Επιχηρηματια θα λειτουργούσες με αυτόν τον τρόπο στους Εργαζόμενους σου ?
Θα απαντήσω εγώ γιατί σε έχω κόψει τι άνθρωπος είσαι
ΟΧΙΙΙΙΙ
Δεν φταίει μόνο το Κράτος αν ο άλλος είναι λαμογιο και φιλοχρήματος και πίστεψε υπάρχουν δεκαδες σε αυτήν την κοινωνια

Status
Not open for further replies.
Back