Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν το κανουν ολοι, θα επαναστατησουν οι διοδιαδες .sarcastic.. Μια λογικα σκεπτομενη κυβερνηση θα εβαζε το εισητηριο στα 150 ευρω, για να μη χασουν οι ανωτερω κοινοπραξιες. Αν ηταν η Τραινοσε δημοσια, θα το ειχαν κανει ηδη, τωρα που ειναι ιδιωτικη, ετσι και δωσει και αλλους σταθμους επιβιβασης-αποβιβασης στο ενδιαμεσο, θα εχει οντως ενδιαφερον
Βικτωρα δεν έχουν λόγο να επαναστατήσουν
τα κέρδη τους πολλαπλασιάστηκαν ακόμα και με την οικονομική κρίση αφού οι μετακινήσεις έχουν μειωθεί
Υπήρχε μία ελπίδα να μειωθούν τα διόδια τότε που ο Αλεξης υποστήριζε δυναμικά τις κινητοποιησεις του δεν πληρώνω
αλλά μόλις οι μεγαλοεργολαβοι και πλέον συνεργάτες και χρηματοδότες του
του τράβηξαν το αυτί
έκανε τουμπεκι χαρίζοντας τους αλλά 4-5 διόδια σε κάθε αυτοκινητόδρομο

http://www.epodel.gr/στα-543-εκατ-τα-έσοδα-διοδίων-στον-αυτοκι/

εντυπωσιακό και πολύ συγκινητικό .congrats..RESPECT..RESPECT.

http://www.zougla.gr/greece/article/8esaloniki-xiliades-ponti-xoreftes-omal-sto-rekor-gines?ref=yfp

ρε μπινέδες μέσα και έξω υπάρχουν Έλληνες και ενωμένοι δεν νικήθηκαν σε κανένα πόλεμο
εσείς όμως φροντίζετε μ έναν άλλο πόλεμο να θέλετε την διάσπαση γιατί αυτό εξυπηρετεί τα σχέδια των έξω και τα συμφέροντα των μέσα με τα συμβόλαια διάλυσης ενός λαού που έχουν υπογράψει πουλώντας τα πάντα από ψυχή μέχρι οικογένεια .no.

Ο Μπέζος για το κόστος της εκπομπής του στην ΕΡΤ: Ακριβό, αλλά μου αξίζει .congrats..congrats.

590_69da16b40bf449ee508ed3d6de69e3b8.jpg

Ο Γιάννης Μπέζος απάντησε για το κόστος που θα έχει η εκπομπή του στην ΕΡΤ.

«Είναι ακριβό. Μου αξίζει. Αυτή είναι η απάντηση μου». Μίλησε ακόμα για τα ελαττώματα του Έλληνα.

«Είναι πάρα πολύ εύπιστοι, επιρρεπείς στην δημαγωγία, επιρρεπείς στην προχειρότητα. Ένα άλλο πολύ μεγάλο ελάττωμα που το είχαν και οι αρχαίοι Έλληνες, είναι ότι φταίνε μονίμως οι άλλοι. Δεν είναι μόνο τα υλικά αγαθά. Υπάρχουν και άλλα που τα έχουμε ξεχάσει. Υπάρχει η παράδοση μας, ο τρόπος που ζούμε, η ποίηση μας, η παιδεία μας. Αυτά όλα που ονομάζουμε ήθη και έθιμα δεν είναι καθόλου τυχαία. Αυτά λίγο τα έχουμε ξεχάσει διότι το χρήμα τα σκέπασε όλα αυτά .asking..asking.
. Κι επειδή το χρήμα που τα σκέπασε ήταν δανεικό κι εμείς νομίζαμε ότι θα είναι και αγύριστο, τώρα που δεν είναι, μας δυσκολεύει. Ακριβώς επειδή δεν έχουμε ασκηθεί στο να ζούμε και με λιγότερα. Για μένα το λέω πάλι. Στο παρελθόν υπήρξα πολύ σπάταλος. Και τώρα είμαι σπάταλος. Με την έννοια ότι δεν με ενδιαφέρει το χρήμα τόσο πολύ ώστε να το κρατήσω, να το επενδύσω. Με ενδιαφέρει φυσικά να περνάω αξιοπρεπώς, να περνάω καλά. Αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα μαζέψει χρήματα. Έχω κερδίσει πολλά λεφτά τα οποία τα ξόδεψα στο θέατρο και την παραγωγή, τα έχασα, εν γνώση μου. Εγώ ξέρετε δεν έπαιρνα ούτε επιχορηγήσεις ούτε αυτές τις ανοησίες που τόσα χρόνια μας ταλαιπώρησαν. Για αυτό είναι τα χρήματα, δεν είναι για να τα συσσωρεύουμε».

Όσο για το αν αναπολεί τις σειρές που έκανε απάντησε στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά»: «Δεν αναπολώ τις σειρές που έκανα. Έχουν τελειώσει. Εμένα με ενδιαφέρει το μέλλον. Αυτά είναι όλα παλιά και όσο κοιτάμε προς τα πίσω μας κάνει κακό. Είναι σαν αυτό που κάνουμε τώρα, που κοιτάμε τα χρόνια πριν την κρίση και λέμε θα γίνουμε έτσι. Δεν θα γίνουμε έτσι. Γίνομαι δυσάρεστος με αυτά που λέω. Δεν θα γίνουμε όπως ήμασταν πριν το 2009. Όσοι το πιστεύουν ζουν στη σφαίρα του παραμυθιού.
Πρέπει λοιπόν να δούμε τι θα κάνουμε ώστε να αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τη ζωή λίγο διαφορετικά. Η χώρα είναι υπερχρεωμένη, στο χείλος της καταστροφής, δεν παράγει τίποτα. Και πρέπει να κάνει ο καθένας καλά τη δουλειά του». .buy buy..buy buy.

Δηλαδη τοσα χρονια να υποθεσω οτι τον παιζαμε ? .asking.
Τι ωραια που τα λενε μερικοι οταν χωθουν στο συστημα και τρωνε με χρυσες μασελες

Τον κοβω για αντικαταστατη της Γεροβασιλη .sarcastic.

Πηγή: gossip-tv.gr

Δε φταιει ο Μπεζος για το κοστος της εκπομπης του, που δε ξερω τι θα ειναι, και αν οντως τα αξιζει αυτα τα λεφτα ή οχι. Ο συγκεκριμενος τοσο νομιζει οτι κανει η δουλεια του, τοσο ζηταει, και μπραβο του. Φταιει αποκλειστικα και μονο εκεινος που ενω βρισκομαστε σε τοσο δεινη οικονομικη θεση, του προσφερει αυτο που ζηταει.

Βρε τον Σακη χορτοφαγος και αυτος αλλωστε ειναι εμφανες κοντευει να ρεψει το παιδι .badboys..badboys.

arnaoutoglou-620x350.jpg

by Kynoclub

Αντιδράσεις κατά του Σάκης Αρναούτογλου για όσα έγραψε κατά των κυνηγών!
Με τους κυνηγούς και το κυνήγι, που είναι μια απολύτως νόμιμη πράξη, τα έβαλε ο συμπαθής κατά τα άλλα Σάκης Αρναούτογλου γνωστός παρουσιαστής μετεωρολογικών τηλεοπτικών δελτίων. Με ανάρτηση του, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, την οποία φρόντισε να κατεβάσει μετά το κύμα αντιδράσεων που προκάλεσε, εκφράζει την απορία του για συναισθήματα που μπορεί να νοιώθει ένας κυνηγός όταν σκοτώνει ύπουλα (!!!) ένα πλάσμα που έτσι και αλλιώς έχει λίγα χρόνια ζωής. Οι αντιδράσεις από πολλούς κυνηγούς, από κάθε γωνιά της Ελλάδος, είναι πολύ έντονες ενώ όλοι απαιτούν από τον κ Αρναούτογλου να ζητήσει συγνώμη. Διαβάστε την ανάρτηση και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα για την ακατανόητη επίθεση του κ Αρναούτογλου στους έλληνες κυνηγούς..

Βρε τον Σακη χορτοφαγος και αυτος αλλωστε ειναι εμφανες κοντευει να ρεψει το παιδι .badboys..badboys.

arnaoutoglou-620x350.jpg

by Kynoclub

Αντιδράσεις κατά του Σάκης Αρναούτογλου για όσα έγραψε κατά των κυνηγών!
Με τους κυνηγούς και το κυνήγι, που είναι μια απολύτως νόμιμη πράξη, τα έβαλε ο συμπαθής κατά τα άλλα Σάκης Αρναούτογλου γνωστός παρουσιαστής μετεωρολογικών τηλεοπτικών δελτίων. Με ανάρτηση του, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, την οποία φρόντισε να κατεβάσει μετά το κύμα αντιδράσεων που προκάλεσε, εκφράζει την απορία του για συναισθήματα που μπορεί να νοιώθει ένας κυνηγός όταν σκοτώνει ύπουλα (!!!) ένα πλάσμα που έτσι και αλλιώς έχει λίγα χρόνια ζωής. Οι αντιδράσεις από πολλούς κυνηγούς, από κάθε γωνιά της Ελλάδος, είναι πολύ έντονες ενώ όλοι απαιτούν από τον κ Αρναούτογλου να ζητήσει συγνώμη. Διαβάστε την ανάρτηση και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα για την ακατανόητη επίθεση του κ Αρναούτογλου στους έλληνες κυνηγούς..

εγώ πήγα στην τουαλέτα και του απάντησα .

Εγω παλι θα κάνω τον συνηγορο του διαβολ και θαπω οτι στο θέμα καλυκες έχει δικιο. Ειναι σκουπίδια που δε τα ρίχνει ουτε ο τσοπανης, ουτε ο φωτογραφος ουτε ο αναβατης. Ναι ο κυνηγος τα ρίχνει και δεν ειναι μονο ο λαθροθηρας.. Ειναι και ο "νομιμος" που εσκασε τα €πουλα και πηγε για πουλια.. Μέχρι τρ ολοι τον κραζουν και μαζι τς και εγω.. Αλλα αναρωτηθηκαμε αν εχει δικιο καπου; μηπως δικιο του δωσαμε και εμεις; ειναι το μονο σημειο που του το δινω.

Οχι φιλε μου, δεν εχει κανενα δικιο. Το "καθε ειδους σκουπιδια" που λεει στο τελος, μια χαρα τα αφηνει και μια οικογενεια αν παει για πικνικ, μια παρεα που κανει hiking και γενικα ο οποιοσδηποτε. Απλα το εβαλε και αυτο, για να υποστηριξει τον πιο πανω ισχυρισμο του, περι αθωων πουλιων, που ειναι ταχα μου ανυπερασπιστα. Αφου λοιπον υπαρχουν αθωα, λογικα θα υπαρχουν και ενοχα πουλια, τα οποια ας μας πει ποια ειναι

έχει πάρει ήδη ηλεκτρονικά την απάντηση που του αρμόζει, από προχτές ....έχει ήδη συμφωνήσει με αυτά που του έγραψα, με ευχαρίστησε για τον τρόπο που του τα έγραψα (εμφανίστηκαν και μικροτσούτσουνοι εγωπαθείς "κυνηγοί" που τον έβρισαν δημόσια και χυδαία-έχουμε μπόλικους προβληματικούς και μίζερους, τελικά) και έκλεισε με μερικά ευχολόγια, πολύ γενικά και αδιάφορα...μάλλον το πήρε το μάθημά του και το "έκοψε"....;););)

Βικτωρα μιλισα αποκλειστικα για τους κάλυκες. Ασχετως εαν τους ανεφερε για να υποστηριξει το επιχειρημα για τα αλλα σκουπίδια, καλυκες πετούν τα οπλα των κυνηγων που αδυνατουν να λυγισουν την μεση τους για να τους μαζεψουν. Εννοειται όχι δεν το κανουν όλοι.

Status
Not open for further replies.
Back