Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/skulos-katakreourghse-30xrono-ston-volo.4478665.html

Ο άνθρωπος έχασε ολόκληρα κομμάτια από το πρόσωπο του και η κατάσταση του είναι κρίσιμη .
Όλα αυτά πιθανόν να τα έπαθε από τον σκύλο του τον οποίο μάλλον προσπαθεί να τον προστατεύσει λέγοντας ψέματα στις αρχές.
Ο σκύλος του είναι ένα πιτμπουλ .
Ποιος φταίει τώρα;;;;;
Το σκυλί που σαν ράτσα είναι μεγαλόσωμο και εξαιρετικά δυνατό ;;;;;
Ο ηλίθιος που μεγάλωσε ένα ζώο κάνοντας το άγριο και "μάγκα" ώστε να τον σέβονται οι πάντες όταν κυκλοφορεί στο δρόμο με χονδρές αλυσίδες ;;;;;
Το κράτος που αφήνει ανεξέλεγκτα ανθρώπους να διατηρούν τέτοια σκυλιά ακόμα και μέσα σε διαμερίσματα της Αθήνας ;;;;

Πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει .Εχω φτάσει σε σημείο να φοβάμαι να βγάλω την σκύλα μου βόλτα διότι τα μισά σκυλιά που συναντώ είναι pitbull , rottweiler και τώρα τελευταία έχω δει και ένα dogo argentino.asking..asking.
Πριν λιγο στις ειδησεις ανεφεραν οτι το σκυλι ηταν δικο του που του ορμηξε στο προσωπο και ο λογος που το εκανε συμφωνα με την αστυνομια
ηταν επειδη ο τυπος ειχε ενα τραυμα στο προσωπο και το σκυλι μυριζοντας το αιμα του επιτεθηκε
Γενικα τα πιτ μπουλ δεν επιτιθονται σε ανθρωπους μονο σε αλλα σκυλια μονο τα ροντβαιλερ ειναι επιθετικα
Τα dogo argentino ειναι καλα για τον αγριοχοιρο ισως και αυτος ειναι ο λογος που τα βολταρουν στα παρκα και στις πλατειες μηπως και ξεφωλιασουν κανενα καπρι .sarcastic..sarcastic..buy buy..buy buy.

Last edited:
απαγορεύεται;;;;;; δεν το ήξερα
Τι να απαγορεύεται βρε Μάκη μιλάμε για αστείοτητες
Εδώ τα καθίκια διορίζουν αβερτα στο Δημόσιο για τους ψήφους παρόλο που ο ιδιωτικός τομέας πεθαινει
και συλλαμβάνουν ανθρώπους που προσπαθούν να φέρουν ένα κομμάτι ψωμί στην οικογένεια τους

Οχι. Κοιταει ο νομοθετης στο γραφειο του. Δε βλεπει τιποτα εμβιο, ουτε σαλιγκαρια, ουτε αρωματικα φυτα, ουτε τσιχλες, τιποτα. Κοιτα εξω απο το παραθυρο, ξεραιλα, μονο αυτοκινητα περνανε. Αγχωνεται. Ρε λες να εξαφανιστηκαν, αναρωτιεται. Οποτε αισθανεται χρεος να προστατευσει τα ελαχιστα εναπομειναντα σαλιγκαρια, που ομως ως δια μαγειας ξεχναει να προστατευσει επιτρεποντας την εμπορια και χρηση ζιζανιοκτονων φυτοφαρμακων.

Δεν γνωρίζω τον νόμο και δεν αναφέρεται ούτε ποιος είναι αυτός για να τον ψάξουμε, έχω αμφιβολίες για κάτι που γράφει κάποιος/α. Σκέφτομαι μήπως απαγορεύει την πώληση κι όχι το μάζεμα όπως π.χ. το άγριο κυνήγι; Όταν έχουμε μπροστά μας το νόμο τότε κρίνουμε και τα γραφόμενα της κυρίας.
Μήπως ο νόμος απαγορεύει την πώληση άγριων σαλιγκαριών γιατί θέλει να προστατέψει αυτούς που τα εκτρέφουν;

Απλά έκανε κάποια φιλόζωη καταγγελία που κάποιον είχε γνωστό και κάνοντας βαβούρα τον Μπαγλαρωσαν τον άνθρωπο ξέροντας ότι δεν έχει κάν την δυνατότητα μυνησης εναντίων τους
Τον αδύνατο θα τιμωρήσουν

Να έρθει ένας φιλόζωος να δούνε ποιος είναι παραπάνω φιλόζωος εκείνος η ο κυνηγός
Μήπως να μην κόβουνε και χόρτα;
Κάππαρη;
Σπαράγγια;
Ρε δεν πα να δουν που βρέχει;
Δεν πα να κουρευτούν

Πολλά χρόνια έχει που οι συναθρωππι μας ζούσαν κυριολεκτικά από αυτά;

Η φύση έχει ανάγκη τον άνθρωπο και ο άνθρωπος αυτή σε κοινή συμβίωση και χρήση
Δεν το λέω εγώ
Επιστήμονες το λένε

Που τάδε σώζουν τα ζώα και τα δίνουν στα κρυφά πει αμοιβή να κάνουν πάνω τους πειραματα

Απλά έκανε κάποια φιλόζωη καταγγελία που κάποιον είχε γνωστό και κάνοντας βαβούρα τον Μπαγλαρωσαν τον άνθρωπο ξέροντας ότι δεν έχει κάν την δυνατότητα μυνησης εναντίων τους
Τον αδύνατο θα τιμωρήσουν

Να έρθει ένας φιλόζωος να δούνε ποιος είναι παραπάνω φιλόζωος εκείνος η ο κυνηγός
Μήπως να μην κόβουνε και χόρτα;
Κάππαρη;
Σπαράγγια;
Ρε δεν πα να δουν που βρέχει;
Δεν πα να κουρευτούν

Πολλά χρόνια έχει που οι συναθρωππι μας ζούσαν κυριολεκτικά από αυτά;

Η φύση έχει ανάγκη τον άνθρωπο και ο άνθρωπος αυτή σε κοινή συμβίωση και χρήση
Δεν το λέω εγώ
Επιστήμονες το λένε

Που τάδε σώζουν τα ζώα και τα δίνουν στα κρυφά πει αμοιβή να κάνουν πάνω τους πειραματα
.shake hands.

Δεν θα κρίνω την δικαιοσύνη , έτσι κι αλλιώς δεν την εμπιστευόμουν ποτέ ιδιαίτερα .
Θα κρίνω όμως τον συγκεκριμένο πατέρα που έβαλε λυτούς και δεμένους ...και τελικά την γλύτωσε.
Αυτός ο άνθρωπος δηλαδή θα είναι εντάξει με τον εαυτό του;;;;;Θα συνεχίσει την ζωή του μια χαρά , μιας και είναι και ελεύθερος;;;;

http://www.skai.gr/news/greece/arti...0-euro-o-52hronos-pateras-tou-5minou-vrefous/

Αυτα τα σκατα τα πατημενα ,αυτες οι σκατορατσες που οι πατεραδες τους μπηκαν παρανομα στην χωρα.
Που οι παπουδες τους πολεμησαν στο πλευρο των ιταλον και γερμανων ,φορανε το εθνοσημο..
Δεν φταινε αυτα τα τομαρια εμεις φταιμε γιατι ημαστε κοτες και δεν τους παμε γαμ.....ντας στην αλβανια..Και οταν λεω εμεις λεω για μας τους πολιτες που εχουμε κατεβασε τα παντελονια και μας ?????/? Που ψηφηζουμε αυτους που μας αξιζουν και ανεχομαστε αυτα και πολλα αλα ,μαλον τα ιδια σκατα ημαστε και εμεις σαν λαος..

φιλε μου, δεν δέχομαι γενικεύσεις, δεν είμαι "σκατάς" και τον αγώνα μου τον δίνω χωρίς τυμπανοκρουσίες.....απλά έχω μάθει να μην "απαντώ" με τον αναμενόμενο τρόπο....και σχεδόν πάντα, έχω αποτέλεσμα...
αν εσύ όμως νιώθεις έτσι, πράξε αναλόγως......
Με τις "κορώνες" και τις ακραιλες ιδεοληψίες κανείς λαός δεν πήγε μπροστά, λέει η Ιστορία, ας μην πέφτουμε στη παγίδα που μας στήνουν και να αντιδρούμε με σκέψη, σχέδιο και νηφαλιότητα..

Βασίλη δυστυχώς τα σχέδια οι σκεψεις και η ανωτερότητα δεν χωρούν
σε τέτοιες προκλητικές εμφανίσεις αχαριστων ανθρωπων που τους δόθηκε με τον καλύτερο τρόπο η Ελληνική φιλοξενία
Έβλεπα στις ειδήσεις ρεπορτάζ από τα ορεινά χωριά της Ηπείρου
κοντά στα συνορα
Γέροντες και Γερόντισες
να κρατούν καραμπίνες στα χέρια τους προσπαθώντας να σώσουν τις ζωές τους και τις περιουσίες τους από τις εισβολές τις συγκεκριμένης ράτσας
χωρίς καμια βοήθεια από την Ελληνική πολιτεία
Δεκάδες Βορειοηπειρώτες ζουν με τις ίδιες συνθήκες στην Αλβανία ζητώντας μας βοήθεια υποστήριξη για να μην ξενιτευτούν από την γη των Προγόνων τους
αλλά εμείς εδώ σφυρίζουμε αδιάφορα για να μην χαρακτηριστούμε ακραίοι -φασιστες -ρατσιστες κτλ
Το πρόβλημα έχει ήδη ξεκινήσει και οδεύει εκεί που το οδηγούν οι μεγάλες δυνάμεις και τα συμφέροντα
βλέπε : Ευρωπαιοι-Αμερικανοι -Ανθελληνες

Απο την στιγμη που φορουν το εθνοσημα στο κεφαλι οφειλουν να μην κανουν τετοιες γελοιοτητες Εαν αναπολουν την πατριδα τους μπορουν να μας αδειασουν την γωνια ετσι απλα Κανονικα θελουν απελαση ,δημευση της περιουσιας με συνοπτικες διαδικασιες.Αντε γιατι παραγινε το κακο

φιλε μου, δεν δέχομαι γενικεύσεις, δεν είμαι "σκατάς" και τον αγώνα μου τον δίνω χωρίς τυμπανοκρουσίες.....απλά έχω μάθει να μην "απαντώ" με τον αναμενόμενο τρόπο....και σχεδόν πάντα, έχω αποτέλεσμα...
αν εσύ όμως νιώθεις έτσι, πράξε αναλόγως......
Με τις "κορώνες" και τις ακραιλες ιδεοληψίες κανείς λαός δεν πήγε μπροστά, λέει η Ιστορία, ας μην πέφτουμε στη παγίδα που μας στήνουν και να αντιδρούμε με σκέψη, σχέδιο και νηφαλιότητα..

κΑΤΑΡΧΗΝ παρτο λιγο αλιως και μαζεψε το στομα σου οταν αναφερεσε σε μενα γιατι δεν σου εκανα προσωπικη επιθεση.Το καταλαβες ... Η θες και συνεχεια ?
Μιλησα για το γενικο συνολο και για το πως εχει η κατασταση..

Status
Not open for further replies.
Back