Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
όπως είχε πει κάποτε κάποιος , αρκετά πιό σοφός από εμάς ,

.......... ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζει.

Φίλοι μου καλοί , αυτοί είμαστε - αυτούς τους ηγέτες ( πολιτικούς - κυβερνήτες - κ.λ.π. ) έχουμε.
Πιθανά αν είμασταν καλλίτεροι και αξίζαμε κάτιτίς παραπάνω , θα είχαμε και καλλίτερους άρχοντες και κυβερνήτες.
Διαφωνώ εν μέρη Γιώργο , σαν πολίτης που η επιλογή μου ήταν η αποχή. Και ναι η αποχή είναι εκλογική επιλογή με πολύ μεγαλύτερο νόημα και μήνυμα απο πολλές άλλες επιλογές

Γιάννη ο λαός όταν πείνασε αντέδρασε τώρα που χρωστάει κιοτεύει :(
Γιατι να χρωσταει Μακη? Επειδη ειμαστε ο "λαος του δηθεν" ? Επειδη ειμαστε ο λαος του "ξερεις ποιος ειμαι εγω" ?
4.000.000 Ελληνες χρωστουν 100 δις, ειναι λογικο/σωστο αυτο?
Αποψη μου ηταν και ειναι παντα, οτι η ευθυνη ειναι ολη δικη μας, δεν το παραδεχομαστε αλλα μεσα μας γνωριζουμε πολυ καλα τι εχουμε
πραξει.
Και κατι αλλο, μορφωμενος για εμενα δεν ειναι ο κατοχος 100 πτυχιων και αλλων τοσων κορυφαιων θεσεων, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ειναι αυτος
που ειναι ΕΝΤΑΞΕΙ στις συναλλαγες του.

Διαφωνώ εν μέρη Γιώργο , σαν πολίτης που η επιλογή μου ήταν η αποχή. Και ναι η αποχή είναι εκλογική επιλογή με πολύ μεγαλύτερο νόημα και μήνυμα απο πολλές άλλες επιλογές
Σπύρο θα διαφωνήσω,καλέ μου φίλε,
το ανώτατο δικαίωμα της Δημοκρατίας του<<εκλέγειν>>δεν το χαρίζω
πήγα και ψήφισα λευκό κι ας λέει η προπαγάνδα του 2ου ότι πάει υπέρ του 1ου
υπήρχε στο Ελληνικό Σύνταγμα διάταξη που έλεγε ότι αν ποτέ βγεί το λευκό με 50,1% οι εκλογές επαναλαμβάνονται χωρίς να έχουν δικαίωμα συμμετοχής κανείς εκ των προηγούμενων υποψηφίων
το άλλαξαν οι ηγέτες μας με τροποποίηση ;) όχι ότι μπορεί ποτέ να γινόταν αλλά για σκέψου ένα 20% ΟΧΙ που δηλώνει είμαστε εδώ και σας γράφουμε στα παλιά μας παπούτσια......θα τσούξει πιστεύω
η αποχή,πιστεύω,τους βολεύει γιατί αποχή κάνει κι ο αγανακτησμένος αυτός που δουλεύει που είναι μακρυά που είναι ανήμπορος να πάει κ.λ.π. :)

Γιατι να χρωσταει Μακη? Επειδη ειμαστε ο "λαος του δηθεν" ? Επειδη ειμαστε ο λαος του "ξερεις ποιος ειμαι εγω" ?
4.000.000 Ελληνες χρωστουν 100 δις, ειναι λογικο/σωστο αυτο?
Αποψη μου ηταν και ειναι παντα, οτι η ευθυνη ειναι ολη δικη μας, δεν το παραδεχομαστε αλλα μεσα μας γνωριζουμε πολυ καλα τι εχουμε
πραξει.
Και κατι αλλο, μορφωμενος για εμενα δεν ειναι ο κατοχος 100 πτυχιων και αλλων τοσων κορυφαιων θεσεων, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ειναι αυτος
που ειναι ΕΝΤΑΞΕΙ στις συναλλαγες του.
Σταύρο συμφωνώ εν μέρει γιατί εντάξει στις συναλλαγές τους ήταν οι περισσότεροι πριν μείνουν άνεργοι η χάλασαν ότι είχαν για να κρατήσουν μια επαγγελματική δραστηριότητα
μιλάω για νοικοκυραίους όχι ανεύθυνους που με κάθε κατάσταση επιζούν αφού τους συντηρούν πάντα οι νοικοκυραίοι
ποιός είπε ποτέ να προστατέψει τον υπεύθυνο;;;; :)

και τρύπιος θα επιπλέει φίλε μου .kkk.
Αυτο που ξερω ειναι οτι εχω σαλταρει εδω και χρονια με ολα αυτα που γινονται, εχω ακομα ελπιδες οτι θα γινει καποια στιγμη ενα μεγαλο μπαμ του κοσμου και θα αλλαξει κατι. Η ελπιδα λενε πεθαινει τελευταια

Αυτο που ξερω ειναι οτι εχω σαλταρει εδω και χρονια με ολα αυτα που γινονται, εχω ακομα ελπιδες οτι θα γινει καποια στιγμη ενα μεγαλο μπαμ του κοσμου και θα αλλαξει κατι. Η ελπιδα λενε πεθαινει τελευταια
μακάρι Αλέξανδρε
το συλλαλητήριο,για μένα έδειξε,ότι οι Έλληνες ενώνονται οι πολιτικοί παραμένουν σε διατεταγμένη απόσταση μεταξύ τους :)

Status
Not open for further replies.
Back