Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μάλιστα! .badboys.
Αφου εφαρμόστηκε ο αντικαπνιστικός νόμος στους χώρους εστίασης και σε δημόσιους χώρους ,γίνεται ακόμη μια μετσρύθμιση ,εκσυγχρονισμός η όπως αλλιώς θέλετε πείτετη.
Επιβάλλεται λοιπόν πρόστιμο 1500€ στον οδηγό του οχήματος ,όταν καποιος καπνίζει στο όχημα και ανάμεσα στους επιβάτες υπάρχει παιδί.
Επίσης μπορω να καταγγείλω τον συναδελφό μου στο γραφείο αν καπνίσει ,οπότε και σ αυτή την περίπτωση επιβάλλεται πρόστιμο..buy buy.
Κε Ξανθέ οκ. Μπήκατε και σεις στη λίστα των μεταρρυθμιστών της χώρας.Μια μαλακία ακόμη προστιθέμενη στις τόσες.
Και μάλιστα θα την έλεγα και .... "αγχωμένη μαλακία
"

Σου εχω καλυτερο Κωστη:)
%CE%9A%CE%A1%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%9B%CE%91-%CE%A4%CE%A3%CE%99%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%A3.gif

Απο ολο αυτο το κατεβατο
μου εμειναν τρεις λεξεις .asking.
1 δρασεις
2 εργα
3 σχεδια
Ρε Κ@ριολιδες ποιον κοροιδευετε ?
Ακομα και την συντηρηση των χωματοδρομων στους υδροβιοτοπους ο ΕΣ την αναλαμβανει
Ποιες δρασεις ποια σχεδια ?
Δυο- τρεις Κοπριτες που σουλατσαρουν με μια καμερα στο χερι καταγραφοντας την κουτσουλια του πρασινοκεφαλου ?
Τι εχετε προσφερει τοσα χρονια στους υδροβιοτοπους ποιες ειναι οι δρασεις σας ?
Αντε πηδηχτητε βραδιατικα .fiurius..fiurius.

Γιατι ρε φίλε ; δεν βλέπεις τι λέει η μήπως δεν το κατάλαβες ;
Το επαναλαμβάνω ..."θα υπάρξουν και συμπαγείς Δράσεις Εφαρμογής, με εφαρμογή στο πεδίο των Διαχειριστικών Σχεδίων για είδη και οικοτόπους."
.my man. Το κατάλαβες τώρα ή να το ξαναπώ ;
.buy buy..buy buy.

Γιατι ρε φίλε ; δεν βλέπεις τι λέει η μήπως δεν το κατάλαβες ;
Το επαναλαμβάνω ..."θα υπάρξουν και συμπαγείς Δράσεις Εφαρμογής, με εφαρμογή στο πεδίο των Διαχειριστικών Σχεδίων για είδη και οικοτόπους."
.my man. Το κατάλαβες τώρα ή να το ξαναπώ ;
.buy buy..buy buy.
Ε πες έτσι ρε παιδάκι μου! Είπα κι εγώ.... .sarcastic.

.RESPECT.

η προπαγάνδα αποτυχίας βούλιαξε χάθηκε καταποντίστηκε
οι Έλληνες για άλλη μια φορά ενώνονται πέρα από κάθε κομματική πολιτική τοπική προσωπική διαφορά και φωνάζουν μια λέξη

ΕΛΛΑΔΑ
μια ερώτηση σε όλους τους προχώ και μοντέρνους έλληνες:
όλοι αυτοί στο Σύνταγμα είναι τραμπούκοι ακροδεξιοί τρομοκράτες κ.λ.π.;;;;;;;

Η εκκλησία της Ελλάδος που πρωτοστατεί στους αγώνες του Έθνους.......vert funny.

Όλα καλά, μόνο αυτό το παπαδαριό δεν θα έπρεπε να έχει θέση και να επικαλείται πατριοτισμό. Ειδικά τα ανώτατα κλιμάκια του παπαδαριού θα έπρεπε να είναι σπίτι τους και να τρώνε με τα χρυσά κουτάλια τους.
Ωραίος ο Μίκης που δεν γύρισε να τους κοιτάξει :)

Η εκκλησία της Ελλάδος που πρωτοστατεί στους αγώνες του Έθνους.......vert funny.

Όλα καλά, μόνο αυτό το παπαδαριό δεν θα έπρεπε να έχει θέση και να επικαλείται πατριοτισμό. Ειδικά τα ανώτατα κλιμάκια του παπαδαριού θα έπρεπε να είναι σπίτι τους και να τρώνε με τα χρυσά κουτάλια τους.
Ωραίος ο Μίκης που δεν γύρισε να τους κοιτάξει :)
Είναι πολλοί αυτοί που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός για προσωπικό τους όφελος. Νομίζω πως ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο και θα μείνει στην ενότητα όλων μόνο...Αυτό ελπίζω δηλαδή!

Ενας λογος που μιλαμε ελληνικα σημερα ειναι τα εκκλησιαστικα βιβλια και οι ιερεις μας που διδαξαν την γλωσσα στα χρονια της σκλαβιας.
Σωστά, ξέχασες να αναφέρεις και το... κρυφό σχολιό !!!

Ο Μίκης Θεοδωράκης στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Εγώ δεν ντρέπομαι όπως οι εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν να παραμένω πιστός στις ιερές σκιές των προγόνων μας που μας δίδαξαν την αγάπη για την πατρίδα και το έθνος
Μια πατρίδα που σέβεται και αγαπά όλες τις πατρίδες του κόσμου
Είμαι πατριώτης διεθνιστής και μάχομαι συνάμα τον φασισμό σε όλες τις μορφές και προπαντός στην πιο επικίνδυνη μορφή του την αριστερόστροφη (τύπου ΣΥΡΙΖΑ )
.congrats..congrats..congrats.

Status
Not open for further replies.
Back