Aν δεν ειναι το θεμα φτιαχτο απο τις κυβερνησεις, τοτε αυτοι οι μπουχεσες πρεπει να ξηλωθουν αμεσα.
Τους πεταξαν το τυρι οι τουρκοι(ιχνη στο χιονι) και οι δικοιμας τσιμπησαν και ακολουθησαν χωρις κανονισμο.Ο κανονισμος ειναι..Ακροβολισμος και καλυψη του ενος και ιχνιλασια ο αλος.
Γιατι 2 και οχι 8 που προβλεπεται απο τον κανονισμο?Γιατι τους συνελαβαν οι τουρκοι και δεν τους προειδοποιησαν?Γιατι δεν αντεδρασαν οι δικοι μας?
Φυλαγα συνορα το 1991 για σχεδον 40 μερες,και μαλιστα στην Κρυσταλοπηγη σε νευραλγικο σημειο.
Τα περιπολαμας ηταν 10 αντρων οπλισμενων με FN standar και para oι 2 υπαξ.. Γεματα απασφαλισμενα ετοιμα για βολη.Οι 6 ημασταν ακροβολισμενοι για καλυψη των 4.Οι 4 ηταν σε αποστση 30 μετρων ανα ζευγαρι.Νομιζεται οτι υπηρξε μερα που δεν ειχαμε περιστατικο η συληψεις?Αλα ηταν ετσι η διαταξημας και το σχεδιο,ωστε πεφταν οι αλβανοι στην φακα και οχι εμεις.Ενα θα σας πω και θα κλεισω.Παντα 2 ατομα στο περιπολο ηταν το τυρι.Τα υπολοιπα σε καμια συναντηση απο κοντα.