ασε Μητσο πεθαναμε και αυριο τα ιδια λεει.ειμαστε μεσα στο σπιτι φουλ με σπρει για την μυτη και χαπια αντιαλλεργικα τωρα και 10 μερες.Ειπα κι εγω τι έπαθε ξαφνικά ο Γιάννης και αγρίεψε
Εβαλα με το μυαλό μου οτι φταίει η σκόνη ....![]()
ασε Μητσο πεθαναμε και αυριο τα ιδια λεει.ειμαστε μεσα στο σπιτι φουλ με σπρει για την μυτη και χαπια αντιαλλεργικα τωρα και 10 μερες.Ειπα κι εγω τι έπαθε ξαφνικά ο Γιάννης και αγρίεψε
Θοδωρη κανενα προβλημα,σε καταλαβαινω,εγω φταιω που δεν το ξεκαθαρισα στην αρχη και οχι στο τελος με ΥΓ και ευκολα μπορει να μπερδευτει καποιος.ευχαριστω για τις πληροφοριες,σημαντικη η δουλεια που κανετε και εχετε ψηλο ηθικο απο οτι βλεπω γενικα και αυτο ειναι ενα ακομα αισιοδοξο νεο.μιλαγα προ καιρου με Μαυροσκουφη μαχιμο,μου ελεγε αν τολμησουν να κανουν κατι τους γα.......με..τον θαυμασα για το ηθικο που ειχε και τον τροπο που μιλουσε.ημουν σιγουρος οτι αυτο το ατομο μονο απο τον τροπο που μου μιλουσε θα εκανε τα παντα σε ενδεχομενο πολεμου για την Πατριδα.Εντάξει Γιάννη εννοειται δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης , δεν κατάλαβα ότι απλά το μετέφερες!!! Δυστυχώς επειδή τυγχανει λόγο δουλειάς και θεσης να γνωρίζω κάποια πραγματα ισχύει ότι σου είπα για το υλικό!!! Αλλά υπερτερούμε κατά πολυ στην ποιότητα οπότε ισοσταθμιζουμε και το ξέρουν πολυ καλά οι απέναντι κ για αυτό κρατιούνται!!
Γιάννη , νομίζω το έχουμε ξανακουβεντιάσει , η Ελλάδα είναι ένας εξαιρετικά επικίνδυνος αντίπαλος .Θοδωρη κανενα προβλημα,σε καταλαβαινω,εγω φταιω που δεν το ξεκαθαρισα στην αρχη και οχι στο τελος με ΥΓ και ευκολα μπορει να μπερδευτει καποιος.ευχαριστω για τις πληροφοριες,σημαντικη η δουλεια που κανετε και εχετε ψηλο ηθικο απο οτι βλεπω γενικα και αυτο ειναι ενα ακομα αισιοδοξο νεο.μιλαγα προ καιρου με Μαυροσκουφη μαχιμο,μου ελεγε αν τολμησουν να κανουν κατι τους γα.......με..τον θαυμασα για το ηθικο που ειχε και τον τροπο που μιλουσε.ημουν σιγουρος οτι αυτο το ατομο μονο απο τον τροπο που μου μιλουσε θα εκανε τα παντα σε ενδεχομενο πολεμου για την Πατριδα.
Αν όχι η μεγαλύτερη, από τις μεγαλύτερες γκάφες πρωθυπουργού κράτους στην ιστορία, σε θέμα τόσο μεγάλης σοβαρότητας. .buy buy. Εκτός αν έγινε εσκεμμένα....
Να διαβάζεις καλύτερα, το γράφει ξεκάθαρα από το πρώτο post.....mornin cofΕιπα κι εγω τι έπαθε ξαφνικά ο Γιάννης και αγρίεψε
Να διαβάζεις καλύτερα, το γράφει ξεκάθαρα από το πρώτο post.....mornin cof
Γκέ, γκέ; .asking.![]()
Γιάννη αυτοί οι τιποι νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με ταλιμπαν και κουρδους .Μπορεί να έχουμε την κακομιρια μας σε αλους τομείς αλλά και αξιομαχοι είμαστε και αρχιδια μεγάλα ας μου επιτραπεί η έκφραση ίσα με 10 κιλά και τα σερνουμε. Σε αυτές τις περιπτώσεις που ποτέ να μην έρθουν εχει καταγράψει η ιστορία και το ξέρει το πετσί τους ποοοοολη καλά.Θοδωρη κανενα προβλημα,σε καταλαβαινω,εγω φταιω που δεν το ξεκαθαρισα στην αρχη και οχι στο τελος με ΥΓ και ευκολα μπορει να μπερδευτει καποιος.ευχαριστω για τις πληροφοριες,σημαντικη η δουλεια που κανετε και εχετε ψηλο ηθικο απο οτι βλεπω γενικα και αυτο ειναι ενα ακομα αισιοδοξο νεο.μιλαγα προ καιρου με Μαυροσκουφη μαχιμο,μου ελεγε αν τολμησουν να κανουν κατι τους γα.......με..τον θαυμασα για το ηθικο που ειχε και τον τροπο που μιλουσε.ημουν σιγουρος οτι αυτο το ατομο μονο απο τον τροπο που μου μιλουσε θα εκανε τα παντα σε ενδεχομενο πολεμου για την Πατριδα.
https://www.globalfirepower.com/country-military-strength-detail.asp?country_id=greeceΛοιπόν, επειδή καιρό τώρα έχω καταλάβει ότι το 95% αυτών που σχολιάζουν εδώ έχουν περιορισμένες γνώσεις, θα ήθελα να παρακαλέσω να σεβαστείτε εμάς - το υπόλοιπο 5% - και να μην μας κάνετε τα μάτια μας να πονάνε μ' αυτά που διαβάζουμε κάθε ημέρα! Μερικά απλά πραγματάκια για να μαθαίνουν οι άσχετοι: 1) Η οικονομία της Τουρκίας πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν μπορούν πλέον να δανειστούν από τις αγορές αφού τα επιτόκια δανεισμού είναι απαγορευτικά, μιας και τα ομόλογα της Τουρκίας είναι στη κατηγορία "σκουπίδια". Η αναλογία ευρώ - τουρκικής λίρας είναι σήμερα 1 προς 4. Πριν δύο χρόνια ήταν 1 προς 2!!! 2) Οι S-400 που παραγγέλθηκαν από την Ρωσία θα αγοραστούν κατά 50% με χρήματα από τραπεζικό δανεισμό της Ρωσίας προς την Τουρκία!!! Θα κοστίσουν 2 δις και το 1 δις θα είναι ρωσικό δάνειο. 3) Τους Αμερικάνικους πυραύλους Patriot η Ελλάδα τους έχει ήδη αγοράσει από το 2003!!! 4) Η Ελλάδα είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα του ΝΑΤΟ που κατέχει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τους Ρωσικούς S-300, τους Αμερικάνικους Patriot και τους επίσης Ρωσικούς TOR-M1!!! Μία απίστευτη αντιαεροπορική ομπρέλα από την οποία δεν περνάει κουνούπι!!! Ο ελληνικός εναέριος χώρος θεωρείται από τους καλύτερα φυλασσόμενους ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ χάρη στο αδιαπέραστο πλέγμα που σχηματίζουν τα προηγμένα αντιαεροπορικά/αντιπυραυλικά συστήματα που διαθέτουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. 5) Επίσης, η Ελλάδα διαθέτει ΕΞΑΙΡΕΤΟΥΣ πιλότους, 34 Fantom F-4 , 42 Mirage 2000-5 και 156 F-16 = 232 αεροπλάνα 6) Τέλος, διαθέτει τα καλύτερα υποβρύχια του κόσμου (εξαιρούνται τα πυρηνικά) κλάσης 214 που η Τουρκία δεν διαθέτει ακόμη!!! Πηγή: Wikipedia (ξεστραβωθείτε και διαβάστε λίγο ξερόλες φρεντοέλληνες)
Υ.Γ:σχόλιο αγνώστου στο πρώτο θέμα όσον αφορά την αγορά patriot και S-400 από την Τουρκία.ας μας διαφωτίσουν οι ένστολοι μας αν ισχύουν τα παραπάνω.
https://www.globalfirepower.com/country-military-strength-detail.asp?country_id=greece
https://www.globalfirepower.com/country-military-strength-detail.asp?country_id=turkey
Γιαννη,μην πολυασχολεισαι με το wikipedia..Σωστα το εθεσε ο Θοδωρης...
Φιλικα παντα![]()
υπάρχει κάποιο ελαφρυντικό γι αυτούς;;;;; το νεαρό της ηλικίας ίσως;;;;προσωπικά δεν νομίζω
αυτοί που τους μεγάλωσαν έχουν ελαφρυντικό;;;;
<<παιδί και σκύλος δείχνουν το σπίτι σου>>μου λεγε ο μπάρμπας μου ο Γιώργης........................................................
http://www.iefimerida.gr/news/40508...oys-dyo-oplites-ton-petaxan-se-gkremo-sklires
Λοιπόν, επειδή καιρό τώρα έχω καταλάβει ότι το 95% αυτών που σχολιάζουν εδώ έχουν περιορισμένες γνώσεις, θα ήθελα να παρακαλέσω να σεβαστείτε εμάς - το υπόλοιπο 5% - και να μην μας κάνετε τα μάτια μας να πονάνε μ' αυτά που διαβάζουμε κάθε ημέρα! Μερικά απλά πραγματάκια για να μαθαίνουν οι άσχετοι: 1) Η οικονομία της Τουρκίας πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν μπορούν πλέον να δανειστούν από τις αγορές αφού τα επιτόκια δανεισμού είναι απαγορευτικά, μιας και τα ομόλογα της Τουρκίας είναι στη κατηγορία "σκουπίδια". Η αναλογία ευρώ - τουρκικής λίρας είναι σήμερα 1 προς 4. Πριν δύο χρόνια ήταν 1 προς 2!!! 2) Οι S-400 που παραγγέλθηκαν από την Ρωσία θα αγοραστούν κατά 50% με χρήματα από τραπεζικό δανεισμό της Ρωσίας προς την Τουρκία!!! Θα κοστίσουν 2 δις και το 1 δις θα είναι ρωσικό δάνειο. 3) Τους Αμερικάνικους πυραύλους Patriot η Ελλάδα τους έχει ήδη αγοράσει από το 2003!!! 4) Η Ελλάδα είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα του ΝΑΤΟ που κατέχει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τους Ρωσικούς S-300, τους Αμερικάνικους Patriot και τους επίσης Ρωσικούς TOR-M1!!! Μία απίστευτη αντιαεροπορική ομπρέλα από την οποία δεν περνάει κουνούπι!!! Ο ελληνικός εναέριος χώρος θεωρείται από τους καλύτερα φυλασσόμενους ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ χάρη στο αδιαπέραστο πλέγμα που σχηματίζουν τα προηγμένα αντιαεροπορικά/αντιπυραυλικά συστήματα που διαθέτουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. 5) Επίσης, η Ελλάδα διαθέτει ΕΞΑΙΡΕΤΟΥΣ πιλότους, 34 Fantom F-4 , 42 Mirage 2000-5 και 156 F-16 = 232 αεροπλάνα 6) Τέλος, διαθέτει τα καλύτερα υποβρύχια του κόσμου (εξαιρούνται τα πυρηνικά) κλάσης 214 που η Τουρκία δεν διαθέτει ακόμη!!! Πηγή: Wikipedia (ξεστραβωθείτε και διαβάστε λίγο ξερόλες φρεντοέλληνες)
Υ.Γ:σχόλιο αγνώστου στο πρώτο θέμα όσον αφορά την αγορά patriot και S-400 από την Τουρκία.ας μας διαφωτίσουν οι ένστολοι μας αν ισχύουν τα παραπάνω.
τότε δεν είχα παντρευτεί με το σύζυγό μου,Πέφτουν και τα τελευταία οχυρά....
http://www.sport-fm.gr/article/apel...urce=projectagora&utm_medium=contentdiscovery