Χρηστο, γενικοτερα μιλουσα, δεν εχω δει το πως μιλαει ο Μπουταρης για τον Καμμενο στη συγκεκριμενη κουβεντα. Αλλωστε προσπαθω παντα να κρινω τους ανθρωπους απο τις πραξεις και οχι απο την παρουσια τους. Σου ειπα ομως οτι συμφωνω με το πνευμα της κουβεντας σου, απλα αναρωτηθηκα γιατι καποια σχολια σχετικα με το σωματοτυπο μας, φαινονται ρατσιστικα και υποτιμητικα, και καποια αλλα οχι.
offtopic
Ρατσιστικο ειναι ακριβως αυτο το σχολιο που αναφερεις, περι αραπηδων και κιτρινιαριδων. Ειναι διαφορετικες φυλες, οποτε ειναι ακριβως η εννοια της λεξης ρατσισμος. Το αλλο ειναι υποτιμητικο, ειναι προσβλητικο, ειναι οτιδηποτε αλλο, αλλα οχι ρατσισμος συμφωνα με την ετοιμολογια της λεξης. Δυο παιδακια πχ, ενα ομορφο κοροιδευει ενα ασχημο. Το προσβαλει, το υποτιμα, δεν του επιτιθεται ρατσιστικα ομως. Εξισου κατακριτεο, εξισου ασχημο και μη αποδεκτο, δεν ειναι ρατσιστικο ομως. Αν το ομορφο παιδακι προσβαλει το αλλο για το θρησκευμα του, την καταγωγη του ή το χρωμα του δερματος του, τοτε ειναι ρατσισμος στο επακρο.
/offtopic
Eννοειται πως δε συμφωνω με τιποτα απο τα παραπανω. Αλλωστε ξερεις οτι ειμαι ανθρωπος που προσπαθω μεσω επιχειρηματων και διαλογου να ακουω και την αντιθετη αποψη χωρις να προκαταβαλλομαι. Αλλωστε στη δουλεια συναναστρεφομαι και με ανθρωπους αλλων χωρων, των ΒορειοΑφρικανικων συμπεριλαμβανομενων, οποτε θεωρω τον εαυτο μου σχετικα ανοιχτομυαλο.
ΥΓ Τη δοκιμη που σου εταξα δε τη ξεχασα. Η καμερα τελικα με εχει προδωσει στις πρωινες φωτογραφιες, οποτε ισως γινει σημερα αλλιως θα δω πως θα την φωτογραφισω.