Οι εικόνες ντροπής στη Σαμοθράκη συνεχίζονται.
Θελεις και τουρισμό μωρή ψωροκώσταινα .....
Έχει αποκλειστεί και ο αδερφός μου παραθερίζει στην Αλεξανδρούπολη πήγε για δύο μέρες και την έπαθε , σε ζαχαροπλαστείο την βγάλανε μια μέρα ο μαγαζατορας τους παραχώρησε ένα μέρος να την βγάλουν ...![]()
Ακομη μια γελοιότητα, ολοκληρο το καλοκαιρι η συνδεση οδικως Αλεξανδρουπολης με τα παράλια Ν. Ροδοπης γινεται μεσω της παλιας εθνικής οδου (επικινδυνος δρομος γεματος στροφες) επειδη ειναι κλειστές οι εξοδοι στη Μεστη, λογω κατασκευής πλευρικων διοδίων...Οι εικόνες ντροπής στη Σαμοθράκη συνεχίζονται.
Θελεις και τουρισμό μωρή ψωροκώσταινα .....
Καποτε θα γινόταν κι αυτο ,αλλά ο κακό έγινε και δεν αναιρείται τιποτα.
Αυτό είναι νόμιμη οπλοχρησία για αυτοάμυνα εντός του ασύλου της οικείας και συμφωνώ και εγώ.Γι'αυτό πρέπει να επιτραπεί η οπλοφορία όπως Αμερική μπήκε στο σπίτι σου τον έφαγες και ούτε δικαστήριο δεν γηνετε
Με αυτόν που θα μπαίνει μια φορά τον μήνα στα σχολεία και θα θερίζει τα παιδιά μας, να μας πεις τι θα γίνει.Γι'αυτό πρέπει να επιτραπεί η οπλοφορία όπως Αμερική μπήκε στο σπίτι σου τον έφαγες και ούτε δικαστήριο δεν γηνετε
Με αυτόν που θα μπαίνει μια φορά τον μήνα στα σχολεία και θα θερίζει τα παιδιά μας, να μας πεις τι θα γίνει.
............κάνε ότι κοιμάσαι............Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις επιβάλλεται η νόμιμη οπλοφορία
Η κακοποίηση Γερόντων και αδύναμων κατά την διάρκεια της κλοπής μόνο έτσι αντιμετώπιζετε
Μπαίνεις σε ένα σπίτι για κλοπή και σπας στο ξύλο μια Γερόντισσα ή ένα ανάπηρο παιδί για να σου μαρτυρισει που έχει κρυμμένες τις οικονομίες του ;
Λυπάμαι αλλά θελεις τουφεκισμα εδώ το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο
Αν η πολιτεία δεν μπορεί να ελέγχει και να προστατεύει τους φορολογούμενους πολίτες της
από κάθε λογής κακοποιό στοιχείο
θα πρέπει ο Πολίτης να έχει το δικαίωμα της νόμιμης οπλοφορίας σε περίπτωση που θα χρειαστεί να φυλάξει τα μέλη της οικογένειας του και την περιουσία του
Θα μπει σπίτι μου ο κλέφτης, θα έχω την γυναίκα μου και το μωρό μου να κοιμούνται και θα κάνω πως κοιμάμαι; Προτιμώ να τον στείλω στον άλλο κόσμο και να τρέχω στα δικαστήρια.............κάνε ότι κοιμάσαι............
Κι αν ερθει να σου "φυτεψει φυστικι" τι θα κανεις ;............κάνε ότι κοιμάσαι............
βάλε ένα ποτήρι ουίσκιΚι αν ερθει να σου "φυτεψει φυστικι" τι θα κανεις ;![]()
Ενα ; Για ποιον ;βάλε ένα ποτήρι ουίσκι![]()
Θα το μοιραστείτεΕνα ; Για ποιον ;
Αγαπούλες θα κάνουμε ;;;Θα το μοιραστείτε![]()
Εξαρτάται ποια λύση επιλέγεις.Αγαπούλες θα κάνουμε ;;;
Θα μπει σπίτι μου ο κλέφτης, θα έχω την γυναίκα μου και το μωρό μου να κοιμούνται και θα κάνω πως κοιμάμαι; Προτιμώ να τον στείλω στον άλλο κόσμο και να τρέχω στα δικαστήρια.
Ε......αν δεν μπορείς να το αποφύγεις απολαύσετε βρε αδερφέ...!!!!Εξαρτάται ποια λύση επιλέγεις.