Δεν φταινε τα παιδια λογικα καποιοι ξεπλυμενοι επαναστατες -ιεςΛέει ότι το είχαν σχεδιάσει και χώθηκαν στην παρέλαση .....για εμένα πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος όπου λέει πρόστιμο και 2 έτη φυλάκισης μετά νομίζω θα κάνουν καλύτερη παρέλαση και από τους εύζωνες χεχε![]()
Θέλουν πολλά άλλα δεν βλέπω να γίνεται κάτι....αν έκαναν όμως παρέλαση ΟΥΚαδες με συνθήματα Μακεδονίας και κατά Τούρκων και Αλβανών θα το λέγανε στις ειδήσεις 24 ώρες το 24ωροΔεν φταινε τα παιδια λογικα καποιοι ξεπλυμενοι επαναστατες -ιες
απο αυτους που φορανε κιλοτες και σωβρακα made USA και ΕΕ
που ριχνουν ροκ κεντρολ σβουρες σε παρτυ στην Μυκονο
και ακουμπανε τα ευρωπουλα σε κολεκσιον Κολωνακιου και περιξ αμερικανοκινητων μαρκετ
τα εβαλαν να κανουν γελοιοτητες για να επαναστατησουν
κατα του Αμερικανικου -Ευρωπαικου εχθρου
που καταπινει το αιμα φτωχων και αδυνατων
Μιλαμε σε κατι τετοιους χρειαζεται κουρεμα με την ψιλη και μεταθεση στο Αφγανισταν
για να δουν τι εστι κοτοψειρα και κονιδα
Απαγορευονται τα συνθηματα γιατι μπορει να χαθει το βημαΘέλουν πολλά άλλα δεν βλέπω να γίνεται κάτι....αν έκαναν όμως παρέλαση ΟΥΚαδες με συνθήματα Μακεδονίας και κατά Τούρκων και Αλβανών θα το λέγανε στις ειδήσεις 24 ώρες το 24ωρο
Έχουμε μπλέξει με προδότες ανθελληνες δυστυχώς...Απαγορευονται τα συνθηματα γιατι μπορει να χαθει το βημα
Ο Ξεφτιλας -γιουσουφακι τολμα να φορα τον μαυρο μπερε
Ο Θεός να μας φυλάει , το χρήμα έχει γα..... σει τα πάντα , και τους πάντες. Το θέμα όμως δεν τελειώνει έτσι απλά , στο τέλος όλοι περνάμε από των γκισέ , και τότε ανάλογα με το τι γραμμάτιο έχεις κάνει , θα πρέπει να πλερώσεις.Απαγορευονται τα συνθηματα γιατι μπορει να χαθει το βημα
Ο Ξεφτιλας -γιουσουφακι τολμα να φορα τον μαυρο μπερε
Πριν λιγο διαβασα στο ihunt , οτι αλλος ενας κυνηγος γνωστος στην περιοχη συναντησε λαθρομεταναστες που τον απειλησαν για να του παρουν το αυτοκινητο σε μερος που πηγαινω και εγω ,το ιδιο επαθα και εγω που συναντησα δυο, που ο ενας μου ζηταγε φαι, λογικα για να σταματησω, αλλα δεν, ημουν σιγουρος οτι δεν ηταν για καλο
Τουφεκιά και στο ποτάμι πνίγηκε θα πουνΠριν λιγο διαβασα στο ihunt , οτι αλλος ενας κυνηγος γνωστος στην περιοχη συναντησε λαθρομεταναστες που τον απειλησαν για να του παρουν το αυτοκινητο σε μερος που πηγαινω και εγω ,το ιδιο επαθα και εγω που συναντησα δυο, που ο ενας μου ζηταγε φαι, λογικα για να σταματησω, αλλα δεν, ημουν σιγουρος οτι δεν ηταν για καλο
Και μετα σου λεει ο αλλος οτι εκλεισαν τα συνορα στον εβρο
Εμένα μια φορά πίσω από την καλύβα του Γιώργου, με πλησίασαν γύρω στα 100 άτομα και δεν ήταν καθόλου απειλητικοί. Μόνο νερό μου ζήτησαν και τους έδωσα δύο -τρία μπουκάλια που είχα. Μετά με ρώταγαν που θα βρουν την αστυνομία.
Μου κάνει εντύπωση, γιατί να τον απειλήσουν;
Εδω ρε παιδια βγηκε ο αλλος στο καταφυγιο των κυνηγων και ειπε οτι τoν κυνηγησαν ενω κυνηγουσε μεσα στο δασοςΟπως ειπαν και οι ομιλητες στο βιντεο οι σημερινοι λαθρομεταναστες
δεν εχουν καμια σχεση με τους προηγουμενους ανημπορους φουκαραδες
Εγω θυμαμαι εποχη 1998-99 που υπηρετησα στον Εβρο και στα φυλακια των Φερρων εως την Γεμιστη
αρκετες φορες ειχαμε πιασει λαθρομεταναστες συνηθως Κουρδους
ποτε μα ποτε δεν μας πειραξαν αλλα ουτε ειχαν απειλιτικες διαθεσεις
Εδω εχουμε να κανουμε με αλλες ρατσες που το 10% ειναι πραγματικοι
προσφυγες πολεμου οι αλλοι απλα πουλανε τρελα
Αν το κρατος δεν λαβει μετρα να τους στειλει αμεσα στην Ευρωπη η στις πατριδες τους
θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα με τους Σειχιδες
Εγώ λίγο ακόμα έναν θα τον έκανα σουρωτηρι χαχα καθόμουν απογευματινό για τρυγόνια αρχές Σεπτεμβρίου σε ένα βουναλακι που έχουμε όταν άρχισε να φεύγει ο ήλιος σιγά σιγά ήμουν και έτοιμος να φύγω ακούω θόρυβο από το πυκνό λέω καμία αλεπού απασφαλιζω επωμιζω και είμαι έτοιμος και πετάγεται ένας λάθρο απευθείας κατέβασα όπλο ασφαλισα τον χαιρέτησα με χαιρέτησε τον ρώτησα που πας και μου είπε Θεσσαλονίκη.....Εδω ρε παιδια βγηκε ο αλλος στο καταφυγιο των κυνηγων και ειπε οτι τoν κυνηγησαν ενω κυνηγουσε μεσα στο δασος
Μιλησε μαλιστα για προχειρα καταλυματα μεσα στο δασος
Συμφωνώ με τα λεγόμενα σου. Οι πόντιοι όμως είναι Έλληνες και ήρθαν στη πατρίδα δεν έχει σχέση με αυτο που συμβαίνει τώρα.Φίλε Σάκη το κακό λυπαμαι που το λέω αλά εγινε , το πρώτο και το μεγαλύτερο είναι οτι δεν υπάρχει καπετάνιος επί τις ουσίας στο καράβι , να μην μπούμε σε λεπτομέρειες επι του θέματος , αλά ένα μικρο παράδειγμα μπορώ να δώσω , που πιστεύω οτι αντιπροσωπευει απόλυτα τη σημερινή κατάσταση μας , όταν λοιπόν μου πληρώνει αλος το ρεύμα στο σπίτι , το φαΐ , το νερό μπορώ να κάνω κουμάντο εγώ στο νοικοκυριό μου , δεν νομίζω . Το ιδιο άφησαν να γίνει στη χώρα μας . Και τώρα μας κουνάνε το δάχτυλο , και μάλιστα το καλό . Οπότε αλος καπετάνιος στο καράβι ξένος , τώρα όσο για τα όπλα που ανέφερες μην γίνει καμιά κλοπή και δούμε τα χειρότερα μετά , ας πούμε οτι δεν ( έχουν ) όπλα πιστεύεις οτι αν θέλω να κάνω κακό σε κάποιον πρέπει να έχω όπλο επάνω μου , και με ενα κομματι ξύλο την κάνεις τη δουλειά αν θέλεις , η αν σε πουν . Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι όλοι το ίδιο , εγκληματίες οπού άδραξαν την ευκαιρία και στα αρχίδια μας , τι είχαμε τι χάσαμε η τι θα χάσουμε . και οι ΠΟΝΤΙΟΙ όταν ηρθαν εδώ ,ηρθαν με ήθος ,και αρχές , ταλεπωριμενοι και πεινασμένη με πίστη μέσα τους , και δεν πείραξαν κανέναν , και δεν τσαμπουκαλευτικαν παρά τις δυσκολίες και την πείνα και και και , πολλά πάρα πολλά που πέρασαν , αγωνίστηκαν όμως δούλεψαν και επιβίωσαν . Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό ,απλά δεν έχουμε υπολογίσει ακόμη το πόσο. Πάντα ταπεινή μου γνώμη fgr