Μια απο τος καλυτερες παιδικές εκπομπές και οχι μονο ,της ελληνικής τηλεόρασης.Εμενα μου αρεσει παιδες!Μου θυμιζει τα νιατα μου που εβλεπα Φρουτοπια.
Ομως θα πω κι εγώ την κακία μου που ως παλιότερος,εμένα μου θυμίζει κάτι απο mappert show.
Μια απο τος καλυτερες παιδικές εκπομπές και οχι μονο ,της ελληνικής τηλεόρασης.Εμενα μου αρεσει παιδες!Μου θυμιζει τα νιατα μου που εβλεπα Φρουτοπια.
mappet show ,οχι mappert
ΣωστάΜάλλον muppet εννοείτε...
όλες οι κυβερνήσεις μνημονιακες ήταν άσχετα τι έλεγαν, όποιος είναι στην προεδρία γιατι να μην είναι? δεν θυμάμαι κάποιον πολιτικό αντιμνημονιακόΝα χαιρόμαστε την πρώτη γυναίκα πρόεδρο της Δημοκρατίας .
Μνημονιακή γαρ και να μην το ξεχνάμε ,αλλάααα κατα τ άλλα θα μας ενώσει.
![]()
Μα πώς να θυμάσαι αντιμνημονιακό κυβερνητικό πολιτικό, αφού ο Ελληνικός λαός ψηφίζει 75% μνημόνιο;όλες οι κυβερνήσεις μνημονιακες ήταν άσχετα τι έλεγαν, όποιος είναι στην προεδρία γιατι να μην είναι? δεν θυμάμαι κάποιον πολιτικό αντιμνημονιακό
Μεγάλο λάθος εάν πάει να καθίσει εκεί στο ίδιο τραπέζι, να συζητήσει επί τίνος;Εμενα αυτο που με φοβιζει περισσοτερο ειναι που ξαφνικα ο γουρλοματης
θυμηθηκε το δικαστηριο της Χαγης λες και ειναι αλανθαστο ρε π!@#$$% μου
και εμεις προετοιμασμενοι και ανετοι.
Δεν νομιζω οτι ειναι στο χερι μας...οτι μας πουνε οι μεγαλες δυναμεις...εμεις αγαλματακια ακουνητα.....Μακαρι να βγω ψευτης αλλα θα δουμε πολλα περιεργα...δυστυχωςΜεγάλο λάθος εάν πάει να καθίσει εκεί στο ίδιο τραπέζι, να συζητήσει επί τίνος;
Για πράγματα αυτονόητα; Για εδάφη ελληνικά;
Αυτά δεν τίθενται σε διαπραγμάτευση. Ας βαράει ο άλλος τον πισινό του κάτω...
Να το πω και στην ειδικοτητα σου να γινω πιο σαφης.Μεγάλο λάθος εάν πάει να καθίσει εκεί στο ίδιο τραπέζι, να συζητήσει επί τίνος;
Για πράγματα αυτονόητα; Για εδάφη ελληνικά;
Αυτά δεν τίθενται σε διαπραγμάτευση. Ας βαράει ο άλλος τον πισινό του κάτω...
https://twitter.com/newsforyouSA/status/1220596126501560320
This is what the #CoronaVirus looks like
China released the first strain of virus information and its electron micrographs, new coronavirus nucleic acid detection primers and probe sequences, and other important info.#WuhanCoronavirus
https://twitter.com/intent/like?tweet_id=1220596126501560320
Αν ειναι δυνατον βρε παιδια....τι τρωνε οι βρωμεροι....φιδια,νυχτεριδες,σαυρες,εντομα......Κινέζοι επιστήμονες φτάνουν στο συμπέρασμα ότι ο κοροναϊός προήλθε από την κατανάλωση φιδιών που είχαν φάει μολυσμένες νυχτερίδες
σκυλια γατιαΑν ειναι δυνατον βρε παιδια....τι τρωνε οι βρωμεροι....φιδια,νυχτεριδες,σαυρες,εντομα......