Εγώ έμαθα ότι η Ορεστιάδα έχει "πλημμυρίσει" πάντως, από συμφοιτητές επάνω.
Άστα να πάνε Βασίλη , η κατάσταση είναι δύσκολη ,και γίνετε ακόμη πιο δύσκολη όταν ξέρεις , οτι ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν σκληρή πυρήνες του ισλάμ . Καθό οδηγούμενη οδηγητές των υπολοίπων .Εγώ έμαθα ότι η Ορεστιάδα έχει "πλημμυρίσει" πάντως, από συμφοιτητές επάνω.
Δηλαδη?Εχουν βγει πολιτες εξω?Εγώ έμαθα ότι η Ορεστιάδα έχει "πλημμυρίσει" πάντως, από συμφοιτητές επάνω.
Έχουν περάσει αρκετοί λάθρο Άλεξ!Δηλαδη?Εχουν βγει πολιτες εξω?
Και πεφτει κυνηγητο εντος?Έχουν περάσει αρκετοί λάθρο Άλεξ!
Δεν ρώτησα περισσότερα, αυτό μου μετέφερε ο κολλητός από πάνω, από κοινό μας φίλο ορεστιαδιτη.Και πεφτει κυνηγητο εντος?
Αυτή τη στιγμή έχουμε push back με χρήση πυρών (ίσως αβολίδωτα/ίσως πλαστικές)Ορεστιάδα είμαι και εγώ... δεν έχω δει κάτι περίεργο bill μέχρι ώρας... έχουν περάσει αρκετοί όπως έμαθα από μερικά ανοιχτά σημεία στρατός και αστυνομία είναι όλοι σε ετοιμότητα και το ελικόπτερο κάνει τις γύρες του.... είδωμεν...
Δύο χέρια σου έδωσε ο θεός!!Ειλικρινα ρε φιλε δε ξερω προς τα που πρεπει να γυρισουμε τα οπλα... προς τους χιλιαδες λαθρομεταναστες που κανουν εισβολη στη χωρα μας επειδη ετσι γουσταρουν...η προς 300 μαλακες που μονο η καρεκλα και η τσεπη τους ενδιαφερει;
Ειλικρινα ρε φιλε δε ξερω προς τα που πρεπει να γυρισουμε τα οπλα... προς τους χιλιαδες λαθρομεταναστες που κανουν εισβολη στη χωρα μας επειδη ετσι γουσταρουν...η προς 300 μαλακες που μονο η καρεκλα και η τσεπη τους ενδιαφερει;
Αν ερθει αυτη η ωρα θα το κανουμε ολοι.....Δύο χέρια σου έδωσε ο θεός!!
Κράτα λοιπόν δύο όπλα και ρίξε κ στις 2 κατευθύνσεις....![]()
![]()
![]()
Και μετά;Ειλικρινα ρε φιλε δε ξερω προς τα που πρεπει να γυρισουμε τα οπλα... προς τους χιλιαδες λαθρομεταναστες που κανουν εισβολη στη χωρα μας επειδη ετσι γουσταρουν...η προς 300 μαλακες που μονο η καρεκλα και η τσεπη τους ενδιαφερει;
Το μετα φιλε μου δε το ξερω...αλλα πραγματικα καποια στιγμη καποιοι πρεπει να αναλαβουν ευθυνες σ αυτη τη χωρα. Δε γινεται συνεχως να υπαρχει ανασφαλεια μια τα καπιταλ κοντρολ, μια οι προσφυγες,Και μετά;
Καθόλου, ο Έλληνας όμως θα συνεχίσει να ψηφίζει ότι του λέει ο Σκάι, το Mega, ο Άντ1 κτλ. Θα συνεχίζει να νομίζει πως το συμφέρον του Αλαφούζου και του Μαρινάκη ταυτίζεται με το δικό του συμφέρον.Διαφωνεις;
Ακριβως ετσι ειναι οπως τα γραφεις....Καθόλου, ο Έλληνας όμως θα συνεχίσει να ψηφίζει ότι του λέει ο Σκάι, το Mega, ο Άντ1 κτλ. Θα συνεχίζει να νομίζει πως το συμφέρον του Αλαφούζου και του Μαρινάκη ταυτίζεται με το δικό του συμφέρον.
Όπως γίνεται με τον Κορωναίο γίνεται και με την ψήφο.