Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είναι κρίμα ρε φιλε. Μας έχουν κόψει την ανάσα τα παρταλια. Πόσο μάλλον σε εσάς που μένετε στη χαβούζα. Εγώ αν μου την βαρέσει άσχημα ανοίγω την πόρτα και βγαινω στο βουνο. Μπορώ να παρω και το ρισκο με καλες πιθανοτητες .Εσείς είστε πολύ δυσκολα.
Εσυ βασει των γραπτων σου, εισαι διπλα στο μελι (απο την αποψη του τοπου..τωρα για το πληθος θηραματων κολοκύθια αλλα κατι γινεται σε καποια σημεια στην Ευβοια)! Απορω που καθεσαι μεσα τοσες βδομαδες τωρα!!! Εχεις τρομερή υπομονη!

Κοροναϊός : Γιατρός στο Μαϊάμι πέθανε 16 ημέρες από τη στιγμή που έκανε το εμβόλιο της Pfizer;​

«Στο μυαλό μου ο θάνατός του συνδέεται 100% με το εμβόλιο. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση» λέει η σύζυγός του, χωρίς πάντως να υπάρχει κάποια απόδειξη για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό της​

36 χιλιάδες είναι μαζί με τα τεστ αντισωμάτων... Τα μοριακά μόνο είναι όσα λέει ο Δημήτρης.

Αυτό το σαιτ https://covid19-greece.tk/ έχει όλα τα γραφήματα που χρειάζεται να δει κάποιος και ενημερώνεται καθημερινά με το που ανακοινώνονται.
Παιδια μην σκατε! Πριν τρεις βδομαδες ειχε σκασει το σκανδαλο με τα "διπλα βιβλια" καταγραφής των κρουσμάτων!! Το ξεχασαμε και αυτο ομως!!! Μην αγχώνεστε εγω ειμαι εδω να τα επαναφέρω στην μνημη μας!!!!

36000+ είπαν στις ειδήσεις! Σε δύο κανάλια! Και εδώ ψέματα λένε? Που τα βλέπεις Δημήτρη?
Αυτα που αναφέρει η σελίδα ειναι οπως βλέπεις τα επίσημα. Οσο για το τι λενε στις ειδήσεις αστο.Ειναι οπως με το σταυρό των Φώτων στην Ναξο.

Τα βλέπω εδω ,αλλα κάθε μέρα μου ερχεται ενημέρωση στο viber https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/

1610134001852.png

Εσυ βασει των γραπτων σου, εισαι διπλα στο μελι (απο την αποψη του τοπου..τωρα για το πληθος θηραματων κολοκύθια αλλα κατι γινεται σε καποια σημεια στην Ευβοια)! Απορω που καθεσαι μεσα τοσες βδομαδες τωρα!!! Εχεις τρομερή υπομονη!
Στέφανε το έχω ξαναγράψει! Δεν το ευχαριστιεμαι! Επιπλέον δεν είμαι δίπλα ,λίγο πιο κάτω είμαι! Και έχουν ξεσκιστει εδώ στα δικά μας τα χωριά να κάνουν μπλόκα συνεχώς. 300 ευρώ προτιμώ να τα κάψω παρά να τους τα δώσω! Αν και με τα κρύα που φαίνονται βλέπω να πέφτω με το κεφάλι στον τενεκέ με το μέλι.

Παιδια μην σκατε! Πριν τρεις βδομαδες ειχε σκασει το σκανδαλο με τα "διπλα βιβλια" καταγραφής των κρουσμάτων!! Το ξεχασαμε και αυτο ομως!!! Μην αγχώνεστε εγω ειμαι εδω να τα επαναφέρω στην μνημη μας!!!!
Οποιος βγαλει πρωτος φτερα μετα το εμβολιο ας προσεχη ....να πεταει μονο νυχτα .hunter.

Εδω ο μαθηματικός επιστήμονας που μας κυβερνά είπε οτι θα φτάσουμε τους 8000 εμβολιασμούς την ημέρα. Για να φτασουμε στο 60- 65% ανοσία πρέπει να διαιρέσουμε το 6.000.000 του πλυθησμού με το 8000 και κάνει 750 μέρες δηλαδή 2 χρόνια και κάτι για την πολυπόθητη ανοσία.

Ότι και να κάνουμε ότι και να λέμε κύριοι δεν έχει σημασια. Είμαστε η φωνή της λογικής σε ένα σύστημα που εφαρμόζει το παράλογο. Το ξαναλεω , πλέον είμαστε θύματα κοινωνικού ρατσισμού. Είδατε χθες με τι στόμφο ανακοίνωσε ο παπαρας την απαγόρευση???? Οταν έγινε άρση τον ακουσατε πουθενα??? Μας το ανακοίνωσε??? Δεν είπαν τίποτα και σε κανεναν!!!!!

Last edited:
Καλησπερα .Παλι νεκρος κυνηγος κάποιοι αν και απαγόρευση το χαβα τους . Με ολα αυτα και την οικογένεια τον κυνηγων εκθέτουν αλλα και την θυροφηλακη γιατι τωρα νομίζω ειναι πιο ευκολο να ελεγχεις το βουνο αν κάτσεις σε ενα μερος και τα σκυλια ακους και της τουφεκιες Οσο για τον κυριο μπασκετ 200 εκατομμύρια πηρε 200 χρονια γιορτάζουμε εμάς μασ λεει να κραταμε αμυνα και θα κερδίσουμε και ας ήμαστε άνεργη απο τον Οκτώβριο κουράγιο..

Last edited:
Καλησπερα .Παλι νεκρος κυνηγος κάποιοι αν και απαγόρευση το χαβα τους . Με ολα αυτα και την οικογένεια τον κυνηγων εκθέτουν αλλα και την θυροφηλακη γιατι τωρα νομίζω ειναι πιο ευκολο να ελεγχεις το βουνο αν κάτσεις σε ενα μερος και τα σκυλια ακους και της τουφεκιες Οσο τον κυριο μπασκετ 200 εκατομμύρια πηρε 200 χρονια γιορτάζουμε εμάς μασ λεει να κραταμε αμυνα και θα κερδίσουμε και ας ήμαστε άνεργη απο τον Οκτώβριο κουράγιο..
Χάνεται πάλι ενας άνθρωπος και εν μέσω απαγόρευσης με οτι αυτο μπορει να σημαινει τουτη τη δυσκολη ωρα .

Status
Not open for further replies.
Back