Δε ξέρω....ξεφεύγει η κατάσταση ...μιλάμε για το απολυταρχικό καθεστώς του αιώνα!!! Ο Παπαδόπουλος ήταν γατάκι μπροστά τους!!!Στην φυλακή θα μας βγει φθηνότερα ...
Θοδωρή δεν θα πληρώσουμε γιατί δεν θα υπάρχει.Ποιο ξεφτίλας κατηγορίας πολίτης από εμάς δεν πρέπει να υπάρχει!!!! Πληρώσαμε και μας κάνουν και ρόμπα......δε πειράζει παιδιά....τουλάχιστον του χρόνου δεν θα πληρώσουμε άδειες όπως πανηγυρίζουν καπιοι εδώ μέσα!!!!
Έτσι, προσωρινά είναι από τον Νοέμβριο.Προσωρινά λοιπόν και εμείς τους γράφουμε στα παπαρια μας.
Άμα εμπιστεύεστε τον μπουμπουκο δεσατε,το πάμε ένα στοιχηματακι ότι δεν θα ανοίξει, και αν ανοίξει σε δέκα μέρες θα το ξανακλεισουν με πρόσχημα τα κρούσματα.Πες και εσυ μωρη μουμια.Τοσα λεφτα παιρνεις!Κ@ργιολα ουρανοκατεβατη!!
Αυτο το ξερουμε!Το μενος της κ@λογριας που ξεσπαθισε με αυτη τηνΆμα εμπιστεύεστε τον μπουμπουκο δεσατε,το πάμε ένα στοιχηματακι ότι δεν θα ανοίξει, και αν ανοίξει σε δέκα μέρες θα το ξανακλεισουν με πρόσχημα τα κρούσματα.
ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙΑυτο το ξερουμε!Το μενος της κ@λογριας που ξεσπαθισε με αυτη την
εκνευριστικη φωνη μετα την πασα που της εκανε ο καραγκιοζης λεω.Και
τι ειπε?Οτι μαλακια της κατεβηκε στο μυαλο για να δικαολογισει τι?Το
κεφαλι και 3 δαχτυλα που τους εβαλε ο Αυτιας με μια απλη και λογικη
ερωτηση?Αντε στο διαλο πια ρε,μας κανει κουμαντο η σαλαμουρα
Σανό πουλάνε για τα πρόβατα!!!!κοιτάω ειδήσεις ,
τώρα θα μου πείτε, καλά να πάθεις αφού πας γυρεύοντας , και θα έχετε δίκιο , αλλά..............
έχει είκοσι λεπτά τώρα , τουλάχιστον , να λέει για μιά καταγγελία της Μπεκατώρου , ότι πριν 23 χρόνια της την είχε "πέσει" κάποιος από τους παράγοντες της ιστιοπλοίας.
προσέξτε τώρα , πριν 23 χρόνια .
και βγαίνει και μας το λέει τώρα , μετά από 23 χρόνια ............... έλεος.
και ασχολήθηκε ο πρωθυπουργός , μετά ο Αλέξης και γενικά έχει γίνει ένας ψιλοχαμός την στιγμή που .........
- είμαστε σε lockdown
- κάθε μέρα πεθαίνουν άνθρωποι από την κορονομ@λ@κια
- η οικονομία καταστρέφεται
- πολλοί μένουν άνεργοι
- οι γείτονες εξ ανατολών είναι έτοιμοι για πόλεμο
- και γενικώς τα πράγματα είναι "άγρια"
και έχεις ξαφνικά να γίνεται πανικός γιατί κάποιος έπιασε τον κ@λο της τάδε .
οκ. αν έγινε κακώς έγινε και πρέπει να υπάρχει τιμωρία , αλλά να ασχολείτε ο πρωθυπουργός ?????
Γενικά δεν είμαι συνωμοσιολόγος και δεν πιστεύω ότι μας "ψεκάζουν" και όλα τα γνωστά .........
αλλά ρε παιδιά όλα αυτά που συμβαίνουν με έχουν αφήσει "παγωτό " .
ρε σεις μήπως κάτι γίνεται και δεν το έχουμε πάρει πρέφα ...................
ΜΜΕ.................. ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣκοιτάω ειδήσεις ,
τώρα θα μου πείτε, καλά να πάθεις αφού πας γυρεύοντας , και θα έχετε δίκιο , αλλά..............
έχει είκοσι λεπτά τώρα , τουλάχιστον , να λέει για μιά καταγγελία της Μπεκατώρου , ότι πριν 23 χρόνια της την είχε "πέσει" κάποιος από τους παράγοντες της ιστιοπλοίας.
προσέξτε τώρα , πριν 23 χρόνια .
και βγαίνει και μας το λέει τώρα , μετά από 23 χρόνια ............... έλεος.
και ασχολήθηκε ο πρωθυπουργός , μετά ο Αλέξης και γενικά έχει γίνει ένας ψιλοχαμός την στιγμή που .........
- είμαστε σε lockdown
- κάθε μέρα πεθαίνουν άνθρωποι από την κορονομ@λ@κια
- η οικονομία καταστρέφεται
- πολλοί μένουν άνεργοι
- οι γείτονες εξ ανατολών είναι έτοιμοι για πόλεμο
- και γενικώς τα πράγματα είναι "άγρια"
και έχεις ξαφνικά να γίνεται πανικός γιατί κάποιος έπιασε τον κ@λο της τάδε .
οκ. αν έγινε κακώς έγινε και πρέπει να υπάρχει τιμωρία , αλλά να ασχολείτε ο πρωθυπουργός ?????
Γενικά δεν είμαι συνωμοσιολόγος και δεν πιστεύω ότι μας "ψεκάζουν" και όλα τα γνωστά .........
αλλά ρε παιδιά όλα αυτά που συμβαίνουν με έχουν αφήσει "παγωτό " .
ρε σεις μήπως κάτι γίνεται και δεν το έχουμε πάρει πρέφα ...................
Μέσα Μαλακινσης ΕγκεφάλουΜΜΕ.................. ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ
Μέσα μαλάκυνσης εγκεφάλου.ΜΜΕ.................. ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ