Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ευτυχως ο γκουκλις ειναι φιλος και με ενημερωσε πιο πριν αχχαχα ...
Ε δεν θέλει να του ριξεις ένα κουβά σαρδελοζουμο και να πετάξεις μια φωλιά από αυτές τις big motherfucking σφήκες να τον γαζωσουν??? Μαζί και τον Κουλη. Να αρπάξει 2-3 στα μάτια και να του ξεγουρλωσουν απο το πρήξιμο.

Ε δεν θέλει να του ριξεις ένα κουβά σαρδελοζουμο και να πετάξεις μια φωλιά από αυτές τις big motherfucking σφήκες να τον γαζωσουν??? Μαζί και τον Κουλη. Να αρπάξει 2-3 στα μάτια και να του ξεγουρλωσουν απο το πρήξιμο.
ο κουλης θα τις χαιρετήσει με τον αγκωνα , οπως εκανε και στην κουκλα αχαχαχα

Για όσους δεν ξέρουν ο σκουρκος η σερσενι είναι αυτο.View attachment 22792
Έχω φάει τσιμπια στο σβερκο από σκουρκο πρωί πρωί πριν ξημερώσει στο βουνό αραχτός σε καρέκλα και παρόλο που φίλος τράβηξε σύντομα το κεντρί με σύριγγα μιλάμε τρελάθηκα στον πόνο. ..ευτυχώς δεν παρουσιάστηκε κάτι αλλεργικό

Πριν ξημερώσει τους ακούς χαρακτηριστικά αλλά δεν τούς βλέπεις.

Έχω φάει τσιμπια στο σβερκο από σκουρκο πρωί πρωί πριν ξημερώσει στο βουνό αραχτός σε καρέκλα και παρόλο που φίλος τράβηξε σύντομα το κεντρί με σύριγγα μιλάμε τρελάθηκα στον πόνο. ..ευτυχώς δεν παρουσιάστηκε κάτι αλλεργικό

Πριν ξημερώσει τους ακούς χαρακτηριστικά αλλά δεν τούς βλέπεις.
Που να κόβεις ελιά και να πέφτεις σε κουφάλα που έχουν κάνει φωλια!!! Ακόμη τρεχω.....

Για όσους δεν ξέρουν ο σκουρκος η σερσενι είναι αυτο.View attachment 22792
Εδώ το λέμε τζόρτζινα..και από ότι λένε το τσίμπημα του ποναει φοβερά....
Ένας μελισσοκόμος που ειχε πει:
Στο ορκίζομαι έχω αγανακτήσει και αυριο θα παω με το φλομπερ... .sarcastic.

Ο μεγαλυτερος εχθρός των μελισσών μαζί με της σφηκες...

Άστο Τάσο μην σε τσιμπήσει ποτέ όλη μέρα πονάς άσε που μπορεί να πάθεις τίποτα. .
Αυτό με τα μελίσσια το εχω ακούσει και γω. ..τις κόβει στην μέση λέει

Άστο Τάσο μην σε τσιμπήσει ποτέ όλη μέρα πονάς άσε που μπορεί να πάθεις τίποτα. .
Αυτό με τα μελίσσια το εχω ακούσει και γω. ..τις κόβει στην μέση λέει
Τσιμπιά στην πλάτη μου ενώ οδηγούσα, ευτυχώς δεν έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου...
Κατάλαβα ότι κάτι μπήκε από το παράθυρο ... αλλά τι ήταν και που πήγε;

Εχω πεσει σε κωμα ,με τσιμπησε στο κεφαλι στον κροταφο ,λυποθημησα και ειμουνα σε κωμα 3 ημερες

Τσιμπιά στην πλάτη μου ενώ οδηγούσα, ευτυχώς δεν έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου...
Κατάλαβα ότι κάτι μπήκε από το παράθυρο ... αλλά τι ήταν και που πήγε;

Εχω πεσει σε κωμα ,με τσιμπησε στο κεφαλι στον κροταφο ,λυποθημησα και ειμουνα σε κωμα 3 ημερες
Έχει αρκετό δηλητήριο το τσίμπημα τις ..

H μικρή κίτρινη σφήκα είναι πολύ χειρότερη για τα μελίσσια. Μπορούν κυριολεκτικά να καταστρέψουν μια κυψέλη σε λίγες μερες . Μπαινουν μέσα όχι για το μέλι αλλά για το γόνο. Τους αρέσει το κρέας πιο πολύ από το γλυκό. Ο σκουρκος απλα την στήνει στην θυρίδα της κυψέλης βουτάει μια μέλισσα και πάει να φαει. Υπάρχουν παγίδες που μπορείς να ξεπαστρεψεις χιλιάδες σφηκοειδη ΧΩΡΙΣ δηλητήρια και φαρμάκια.

H μικρή κίτρινη σφήκα είναι πολύ χειρότερη για τα μελίσσια. Μπορούν κυριολεκτικά να καταστρέψουν μια κυψέλη σε λίγες μερες . Μπαινουν μέσα όχι για το μέλι αλλά για το γόνο. Τους αρέσει το κρέας πιο πολύ από το γλυκό. Ο σκουρκος απλα την στήνει στην θυρίδα της κυψέλης βουτάει μια μέλισσα και πάει να φαει. Υπάρχουν παγίδες που μπορείς να ξεπαστρεψεις χιλιάδες σφηκοειδη ΧΩΡΙΣ δηλητήρια και φαρμάκια.
Ρε Ευβοιώτες σφήγκες τις λέτε τις μικρές ή λιλιτσίες ;
H καλύτερη παγίδα είναι μπουκάλι νερού 1,5 λιτρου, κομμένο στο 1/3 από το στόμιο και βαλμένο ανάποδα με λίγη αραιωμένη πορτοκαλάδα μέσα ... (κιούρτος για σφήγκες)

H καλύτερη παγίδα είναι μπουκάλι νερού 1,5 λιτρου, κομμένο στο 1/3 από το στόμιο και βαλμένο ανάποδα με λίγη αραιωμένη πορτοκαλάδα μέσα ... (κιούρτος για σφήγκες)
Κατά τον ίδιο τρόπο πιανεις ζωντανές γαρίδες(μπαινουν κ γωβιοι) για δόλωμα στα λιμάνια..
Για σφήκες ο κλασσικός τροπος είναι ανοίξεις δυο τρυπες στο μπουκάλι κ να σφηνώσεις δυο κομματάκια λάστιχο ποτισματος για την εισοδο...
Άλλος αποτελεσματικός τρόπος είναι ποντικοκολλα με δόλωμα ψάρι..

Το χαλάσαμε λιγο το θέμα αλλά δεν πειραζει..

Του αγιου βαλεντινου ισχύει το μεχρι 9 ατομα?
Αν υπάρχει οργάνωση, ναι, αλλά, για τους παραβάτες (όπως λέμε κτηνοβάτες), θα προβλέπεται η επί τόπου επιβολή τσουχτερού πρόστιμου.
t1410.gif

Σφίγγες

Οι παππούδες λιλιτσίες τις λένε.

Status
Not open for further replies.
Back