Ας φερθεί έξυπνα ο λαός όταν πρέπει και το στέλνει στα σκουπίδια.Eδω ειδαμε νομοσχεδιο λογοκρισιας με τα απο 48 χρονια τις μερες της πανδημιας,πλακα κανεις?
Ας φερθεί έξυπνα ο λαός όταν πρέπει και το στέλνει στα σκουπίδια.Eδω ειδαμε νομοσχεδιο λογοκρισιας με τα απο 48 χρονια τις μερες της πανδημιας,πλακα κανεις?
Για την Σουηδια πρεπει να μιλας μαλλον...Ας φερθεί έξυπνα ο λαός όταν πρέπει και το στέλνει στα σκουπίδια.
Ποτε φερθηκε εξηπνα ο ελληνας.......παρτακιας μια ζωηΑς φερθεί έξυπνα ο λαός όταν πρέπει και το στέλνει στα σκουπίδια.
Για τέτοιο ιό υπάρχει φάρμακο από χρόνια ,rc32 από τα τρία μέτρα.Ξέφυγε ένας επικίνδυνος " Λιγναδο-ιος"
από τα " εργαστήρια " της Μποχαν στου
Μαξίμου .Αλλά μην φοβάστε μεταδίδεται μόνο με στοματική επαφή
από πνευστά οργανα " Φλάουτο" η
" μαλακό Κλαρίνο "
Αυτό το φυσιγγακι το έχω ανοίξει αρκετές φορές εδώ και χρόνια και με διαφορετικές πυρίτιδες.Αλλα μου άρεσε όταν μια φορά είχε Α1 νομίζωΓια τέτοιο ιό υπάρχει φάρμακο από χρόνια ,rc32 από τα τρία μέτρα.
Εγώ το χρησιμοποιώ χρόνια χωρίς να το πολυψαχνω.Αυτό το φυσιγγακι το έχω ανοίξει αρκετές φορές εδώ και χρόνια και με διαφορετικές πυρίτιδες.Αλλα μου άρεσε όταν μια φορά είχε Α1 νομίζω
1,55 και τάπα Aquilla Cheddite.
Περιέργως πήγαινε πολύ καλά.
Μάγος είσαι;Πάντως η επιτροπή σήμερα εισηγήθηκε για άρση τις απαγόρευσεις του ψαρέματος. ....
Μόνο. .. Μήπως περίμεναν να τελειώσει η κυνηγετική περίοδος για να το κάνουν. ....
Περιμένω πως και πως.Εναs -Eναs τα τομαρια που επαιρναν "Πολιτικη " αποφαση για την απαγορευση του κυνηγιου και το διασκεδαζαν κιολαs, ξεβρακωνονται .
Οσο περναει απο το ταπεινο μαs χερι να φροντισουμε να μεινουν " τσιτσιδοι "
Δεν είναι δικαιολογία είναι γεγονός. Η δικαιολογία είναι ότι “δεν θέλουμε να κλιμακώσουμε την ένταση”!
Άσκηση Γαλάζια Πατρίδα ανακοίνωσε η Τουρκία “πακέτο με τις διερευνητικές”
Στο ΥΠΕΞ αναμένουν απάντηση από την Τουρκία για την ημερομηνία που θα συνεχιστούν οι διερευνητικές συνομιλίες στην Αθήνα. Για το πρώτο πενθήμερο του Μαρτίου λένε… Στο μεταξύ το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε άσκηση με την ονομασία “Γαλάζια Πατρίδα” , στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο μεταξύ 25 Φεβρουαρίου-7 Μαρτίου 2021!
Στη γραπτή δήλωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας , αναφέρεται ότι η άσκηση Blue Vatan-2021 ήταν μία από τις προγραμματισμένες ασκήσεις της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων.
Στην άσκηση, από τη Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων θα έχουν συμμετοχή 82 πλοία, 5 αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, 12 ελικόπτερα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, Amphibious Marine Corps, Underwater Assault, Underwater Defense ομάδες, ελικόπτερα γενικής χρήσης και επιθετικά ελικόπτερα , F-16, F-4 και ιπτάμενα ραντάρ.
Δεν είναι δικαιολογία είναι γεγονός
Εμείς απλά ακολουθούμε και τρώμε φάπες και το πολεμικό ναυτικό να στείλουμε οι εντολές θα είναι κοιτάτε και μην κάνετε τίποτα οπότε καλύτερα να μην το στείλει
Δεν χρειάζεται να στέλνουμε το ναυτικό μας να παίρνει μάτι τα μεμετια να κόβουν βόλτες στα χωρικά μας ύδατα και να τους λέμε απλά κοιτάξτε τους και μετά φύγετε και να το παίζουν και μάγκες οι τουρκαλαδες
Αυτό μόνο την ψυχολογία τους χαλάει και τους μειώνει ενώ η αλήθεια είναι ότι είναι κατά πολύ ανώτεροι των τουρκων
Οι στόχοι της Ελλάδας ορίζονται και καθορίζονται απ' την ιστορία του έθνους της. Αυτό οφείλει να συμβαίνει σε κάθε κράτος που σέβεται τον εαυτό του και την ίδια του την καταγωγή. Δυστυχώς, όχι απλά κανείς δε δουλεύει υπέρ αυτών, αλλά εμείς οι ίδιοι δουλεύουμε υπονομευτικα απέναντι τους.Ποιοί είναι οι στόχοι της Ελλάδας; Ποιός τους καθορίζει; ποιοί δουλεύουν για αυτούς; .... και πολλές άλλες ερωτήσεις ....