Πες μου τώρα η θανατική ποινή αν τους πιάσουν είναι σωστή ή λάθος;Τι έγκλημα και αυτό στα γλυκά νερά ,να μην νιώθεις ασφάλεια μέσα στο σπίτι σου.
Πες μου τώρα η θανατική ποινή αν τους πιάσουν είναι σωστή ή λάθος;Τι έγκλημα και αυτό στα γλυκά νερά ,να μην νιώθεις ασφάλεια μέσα στο σπίτι σου.
Ακολουθούμε την εξέλιξη της εγκληματικότητας της Αμερικής, χωρίς τους νόμους της αυτοπροστασίας των ανθρώπων.Πες μου τώρα η θανατική ποινή αν τους πιάσουν είναι σωστή ή λάθος;
Το έχω πει πολλές φορές Αμέρικα δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ θα παράκαλαμε να μην τύχει σε εμάς, αυτό παρακολουθούσα τώρα και να σε πιάσουν τα εισοβια είναι το πολύ μία δεκαετία με καλή διαγωγή ε άντε γειά περίστροφο κάτω από το μαξιλάρι και ότι θέλει ας γίνει οι αυτοί οι οικογένεια μου.Ακολουθούμε την εξέλιξη της εγκληματικότητας της Αμερικής, χωρίς τους νόμους της αυτοπροστασίας των ανθρώπων.
Λαθος βέβαια...Πες μου τώρα η θανατική ποινή αν τους πιάσουν είναι σωστή ή λάθος;
Δυστυχώς στον αγώνα μεταξύ κακοποιών - πολιτών ξεκινάμε από το 5-0 ,χαμένοι από χέρι.Εγώ ΗΠΑ δεν θέλω να γίνω μπορεί και να κάνω λάθος αλλά εκεί το θέμα οπλοκατοχή έχει πάει σε ακραία μορφή
Αλλά εάν κάποιος πατήσει έστω και στην αυλή σου με δόλιους σκοπούς και τον έφαγες καλή του ώρα μην σε τρέχουν
Από την άλλη κάποιοι μπορεί να πουν ότι έτσι θα αλλάξουν τακτική και οι ληστές και θα γίνουν πιο επικίνδυνοι με λίγα λόγια πιάσε το αυγό και κουρεψτο
Πάντως εάν τον πάρω γραμμή νωρίς ότι ήθελε προκύψει εάν τον καθαρίσω τον καθάρισα και μετά ότι γίνει έγινε
Γιατί? Είναι θέμα ημερών να τους βρει η Ελληνική αστυνομία.Περα από την πλάκα παίδες,μπαίνουν και κρεμάνε το σκυλί με το καλημέρα,στραγγαλίζουν την γυναίκα σου μπροστά σου και δίπλα στο παιδί σου.Ολοι εμείς που το βλέπουμε και εν δυνάμει μελλοντικά θύματα τι κάνουμε? Περιμένουμε το ποινικό κομμάτι?Την αστυνόμευση?Το μάζεμα της εγκληματικότητας?Την ενεργοποίηση του κράτους?Τι ακριβώς?Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η κυβέρνηση επικήρυξε τους δράστες με 300.000 ευρώ
Αυτοπροστασία , εγρήγορση και ελπίδα να μην γίνεις πρωτοσέλιδο.Γιατί? Είναι θέμα ημερών να τους βρει η Ελληνική αστυνομία.Περα από την πλάκα παίδες,μπαίνουν και κρεμάνε το σκυλί με το καλημέρα,στραγγαλίζουν την γυναίκα σου μπροστά σου και δίπλα στο παιδί σου.Ολοι εμείς που το βλέπουμε και εν δυνάμει μελλοντικά θύματα τι κάνουμε? Περιμένουμε το ποινικό κομμάτι?Την αστυνόμευση?Το μάζεμα της εγκληματικότητας?Την ενεργοποίηση του κράτους?Τι ακριβώς?
Η για λεμόνιαΑν δεις δηλαδή 3 κουκουλοφόρους μέσα στο σπίτι σου νύχτα και προλάβεις να γεμίσεις δεν πρέπει να ρίξεις γιατί θα κατηγορηθείς για φόνο.
Μάλλον θα μπήκαν γιατί τους μύρισε ο τραχανάς.
Άμα στο σπίτι φτιάχνετε καλό τραχανά έχετε πρόβλημα.Αν δεις δηλαδή 3 κουκουλοφόρους μέσα στο σπίτι σου νύχτα και προλάβεις να γεμίσεις δεν πρέπει να ρίξεις γιατί θα κατηγορηθείς για φόνο.
Μάλλον θα μπήκαν γιατί τους μύρισε ο τραχανάς.
Όπως συμβούλευε και ο γλιτσας ο Τόσκας ,το κορίτσι αυτό δεν μπόρεσε να κάνει πως κοιμάται ,με την οικογένεια της και τρία καθάρματα από πάνω τους.Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι αν η κοπέλα δεν πέθαινε δεν θα ασχολούνταν κανένας.