https://www.news247.gr/politiki/mit...moy-soy-toy-kai-na-emvoliastoyme.9257184.html
Κύριοι να δείτε που θα πουν κυνηγάτε μόνο με πιστοποίηση εμβολιασμού!!!
Κύριοι να δείτε που θα πουν κυνηγάτε μόνο με πιστοποίηση εμβολιασμού!!!
Ή απλά "άλλαξαν οι συνθήκες”.Ή το "για όσο είμαι εγώ υφυπουργός". Άσε που οι καινούργιες μπορεί να είναι κουμπωτές και... χωρίς λέπια.
Και να μπούνε όμως, δεν θα έχει και μεγάλη ή κάποια ιδιαίτερη σημασία και επίπτωση για την πολιτική. Θα είναι απλά μια ακόμη ασυνέπεια ενός πολιτικού.
Αυτό το Μητσοτακέικο ρε φίλε είναι παντού...ένα πράγμα σαν τον κορονοϊό!
Και δεν υπάρχει και εμβόλιο να κάνουμεΑυτό το Μητσοτακέικο ρε φίλε είναι παντού...ένα πράγμα σαν τον κορονοϊό!
Οταν τα λεμε δεν ξερουμε τι λεμε
Τα κανάλια (άρα οι δημοσιογράφοι) και τα πολιτικά κόμματα (άρα οι βουλευτές και τα τσιράκια τους) ζουν από ένα τεράστιο χρέος προς το ελληνικό δημόσιο που δεν πρόκειται να εξυπηρετηθεί ποτέ και το πληρώνουμε εγώ και εσύ και στο μέλλον τα παιδιά μας!μια ωρα τα βρομοκαναλα χτες παιζαν πρωτη ειδηση τσιτσιπα και αμορε υιου κουλη.
ο πνιγμος και το τραγικο συμβαν του ευρω επαιξαν μετα.
για να μην πω για την προχτεσινη απεργια εργολαβια κυριολεκτικα να την απαξιωσουν.
γλαστρα πρωιναδικου μιλησε και απαξιωτικα. για να μην πω για τον αλλο τον αχαρακτιριστο του σκαι.
O Σκάι είπε τίποτα για την απεργία της ΕΣΗΕΑ? Και μετά κατηγορούσαν την ΕΡΤ επί Τσιπρα. Τώρα που έχουν γινει ίδιοι και χειρότεροι όλα καλα. Μιλάμε για κανονικό γραφείο τύπου της ΝΔ.μια ωρα τα βρομοκαναλα χτες παιζαν πρωτη ειδηση τσιτσιπα και αμορε υιου κουλη.
ο πνιγμος και το τραγικο συμβαν του ευρω επαιξαν μετα.
για να μην πω για την προχτεσινη απεργια εργολαβια κυριολεκτικα να την απαξιωσουν.
γλαστρα πρωιναδικου μιλησε και απαξιωτικα. για να μην πω για τον αλλο τον αχαρακτιριστο του σκαι.
Ετσι ακριβως θα λειτουργήσει το σύστημα. Το διαβάζω και απλα γελάω και ταυτόχρονα αναρωτιέμαι αν ειναι δυνατόν να εφαρμοστούν κατα γράμμα αυτα στην Ελλάδα .
Για το π@@@@@....οι ανθρωποι ουτε για προβατα δεν κανουν να βοσκουν
Λέτε για αυτό να έγιναν όλα εξ αρχής; Για την δημιουργία αυτού του ινστιτούτου; Να δούμε από πού θα χρηματοδοτείται και ποιοι θα δουλεύουν εκεί...