Να πω και εγώ την γνώμη μου τώρα αν επιτρέπεται. Κατ'αρχάς μέσα από τον διάλογο εξελισσόμαστε και μαθαίνουμε πράγματα. Αν δεν υπήρχε αυτός τότε όλοι θα κάναμε ότι έχουμε στο μυαλό μας με ότι αυτό συνεπάγεται! Σε πολλά θέματα μεταξύ των οποίων και ο εμβολιασμός φαίνεται το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, ότι έχουμε χάσει κάθε ίχνος εμπιστοσύνης στην εκάστοτε κυβέρνηση με αποτέλεσμα να ψάχνουμε να βρούμε την αλήθεια από άλλα μέσα που πολλές φορές εξυπηρετούν άλλους σκοπούς.
Είμαι υπέρ του εμβολιασμού για τον covid-19 αλλά όχι στην υποχρεωτικότητα με τον τρόπο που το θέλει η τωρινή κυβέρνηση. Μέχρι και ότι δεν θα δέχονται τα νοσοκομεία ασθενείς μη εμβολιασμένους διάβασα. Για ακόμα μια φορά συμπεριφέρεται στους πολίτες της σαν να είναι εγκληματίες. Ενώ πρέπει να επενδύσει στη σωστή πληροφόρηση του κοινού με επιχειρήματα και αποδείξεις. Κάθε μέρα ακούμε και για ένα σκάνδαλο. Τις προάλλες είχε βγει ο κ. Ιωαννίδης και έλεγε ότι πολλοί συνάδελφοι του του λένε ότι τους απειλούν να μην πουν κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλουν εκείνοι. Λογικό είναι να πει κάποιος ότι μας δουλεύουν και ότι πρέπει να είμαστε αντίθετοι σε ότι μας σερβίρουν. Επίσης, έχω σιχαθεί με τον τρόπο που λειτουργεί "το σύστημα". Αναρωτιόμουν γιατί έχουμε επενδύσει τόσα λεφτά στον εμβολιασμό και όχι στα φάρμακα αντιμετώπισης τους; Σίγουρα η πρόληψη είναι ο καλύτερος γιατρός αλλά αυτοί που νοσούν και δεν τους πιάνει το ντεπόν αφήνονται στην τύχη τους.
Τέλος να πω πως όλα τα επιχειρήματα μπορούν να στηριχθούν αλλά και να απορριφθούν, το ζήτημα είναι να μην είμαστε εμμονικοί και να μπορούμε να δεχθούμε όλες τις απόψεις. Καλή συνέχεια.