Αυτό είναι οικολογικό σαπούνι πιάτων,άστο!Νταξ μην είναι και Ερμής από το Lidl.χαχα
Αυτό είναι οικολογικό σαπούνι πιάτων,άστο!Νταξ μην είναι και Ερμής από το Lidl.χαχα
Δεν πειράζει αρκεί να είναι παγωμένη και όταν την πίνουμε θα λέμε άσπρο πιάτο αντί άσπρο πάτοΑυτό είναι οικολογικό σαπούνι πιάτων,άστο!
Ρε φίλε μια φορά πήγα επίσκεψη και με κέρασαν τέτοια μπύρα εε δεν αντεξα πήγα στο περίπτερο και φορτωσα ότι είχε δεν πίνονταν με τπτ ήπια τρεις μονοκορδοσα από τής "καλές" για να συνερθει η καταπιωνα μου.χαχαΑυτό είναι οικολογικό σαπούνι πιάτων,άστο!
Φαντάσου πόσο σε γουστάρανε εκεί που πήγες.φίλε μια φορά πήγα επίσκεψη και με κέρασαν τέτοια μπύρα
Άαα γειά σου, το έπιασες το νόημα ...Σε καποιον αλλον αιωνα ισως!
Πραγματικά θλιβερή η εικόνα Παναγιώτη αλλά κάντε δικές σας έρευνες και μην αναπαράγετε εικόνες άλλων.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα-Βίντεο-Φωτό.96/post-607277Αυτό εσείς το γνωρίζεται;
Μετά λέμε για τους δίπλα.
Τι ψηφίζεται ρε;
Έχετε καταλαβει;
Είμαι έξω φρενών.
Δείτε γιατί...
Σε αυτό το βίντεο αναφέρθηκα πιο πάνω και τον χαρακτήρισα αντικυνηγό (μετα απο ανταλλαγή μηνυμάτων που είχαμε) και σταμάτησα να τον ακολουθώ.....https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα-Βίντεο-Φωτό.96/post-607277
Στέλιο, δες και αυτό από το 19.10 από τον ίδιο δημοσιογράφο (λοκατζή, ειδικό στα όπλα) για να ηρεμήσεις
Οι δίπλα έχουν δημοκρατικά εκλεγμένη δικτ@τορί@.
Αυτό θέλουμε ; (Ξέρω τι θα γράψετε για αυτό ... έχουμε ήδη )
Μην μου ζητήσεις την άποψή μου για το τι θα πρέπει να γίνει στην Ελλάδα.
Βασικά αν δεν αλλάξουμε μυαλά δεν σωζόμαστε με τίποτα.
Τα υπόλοιπα, απλά δεν λέγονται
Γιατι μηπως νομιζεις οτι ειναι το μονο περιστατικο.Αυτό εσείς το γνωρίζεται;
Μετά λέμε για τους δίπλα.
Τι ψηφίζεται ρε;
Έχετε καταλαβει;
Είμαι έξω φρενών.
Δείτε γιατί...
Η ελλαδα ειναι ενα ξενοδοχειο( μπουρδελο) της ευρωπης.Γιατι μηπως νομιζεις οτι ειναι το μονο περιστατικο.
Ακομα και ηλεκτρικο αυτοκινητο ειχε παραχθει το 1973.
Ναναι καλα ολοι οι σκεπτομενοι Ελληνες,που κανουν ουρες στα lidl.
Eγω εδω και καιρο ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας
Αυτος εχει κατεβει απο τον Αρη??https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα-Βίντεο-Φωτό.96/post-607277
Στέλιο, δες και αυτό από το 19.10 από τον ίδιο δημοσιογράφο (λοκατζή, ειδικό στα όπλα) για να ηρεμήσεις
Οι δίπλα έχουν δημοκρατικά εκλεγμένη δικτ@τορί@.
Αυτό θέλουμε ; (Ξέρω τι θα γράψετε για αυτό ... έχουμε ήδη )
Μην μου ζητήσεις την άποψή μου για το τι θα πρέπει να γίνει στην Ελλάδα.
Βασικά αν δεν αλλάξουμε μυαλά δεν σωζόμαστε με τίποτα.
Τα υπόλοιπα, απλά δεν λέγονται
Στον κοσμο του λαικ μπορουν να συμπονεσουν και το κουνουπι αυτοι οι εξύνοβλακεςΑυτος εχει κατεβει απο τον Αρη??
Δεν ξερει οτι τα μαντρια εχουν προβατα που θα σφαγουν για να φαει αυτος και οι φιλοι του??
Οτι το ιδιο γινετε και με τα ζωα στα χοιροστασια και στα κοτοπουλαδικα??
Οτι το ψαρι που τρωει, πριν ηταν ζωντανο, το ξερει??
Τρελα μας πουλανε?
Τις περδικες που θα απελευθερωθουν, συμπονεσε??
Δεν είναι μονο αυτό.Σε αυτό το.αναφέρθηκα πιο πάνω και τον χαρακτήρισα αντικυνηγό (μετα απο ανταλλαγή μηνυμάτων που είχαμε) και σταμάτησα να τον ακολουθώ.....
Σωστό σε βρίσκω άρα το πιο πιθανό είναι να πούλαγε μόνο την "πατέντα" (νέα σχέδια) και να έλεγε, το πως θα τα φτιάξετε είναι δική σας δουλειά.Αντε και να κερδιζε τον διαγωνισμο, και του ελεγαν ξεκινα και πρεπει μεχρι το τελος του ετους να παραδωσεις 50000 τεμαχια. Που θα τα εφτιαχνε, στον ενα τορνο, στη μια πλανη, στη μια φρεζα. Χρειαζονται υποδομες για τετοιες εργολαβιες. Με πορδες, αυγα δε βαφονται.
Εχω την εντυπωση πως ειναι ηδη κοπιες του παμπαλαιο Μ16, καθωτι προσφατα εληξε η κατοχυρωση της πατεντας του. Πατεντα στη πατεντα που λεμεΣωστό σε βρίσκω άρα το πιο πιθανό είναι να πούλαγε μόνο την "πατέντα" (νέα σχέδια) και να έλεγε, το πως θα τα φτιάξετε είναι δική σας δουλειά.
Άρα το κράτος θα έπρεπε να ενεργοποιήσει την ΕΒΟ να αγοράσει εξοπλισμό να προσλάβει εργαζόμενους οι οποίοι δεν έχουν και την καλύτερη προϊστορία κτλ.
Το κράτος λοιπόν κατάσχεσε λοιπόν τα όπλα, τα αντέγραψε και συναλλάσεται με εταιρίες στο εξωτερικό με τον εξής τρόπο. Θα σου χαρίσω την πατέντα και θα μου κάνεις καλύτερη τιμή.
Ξυράφι του Όκαμ
Με έναν σπάρο 2 τρυγόνια (drone)
Είμαι πολύ ραδιούργος τελικά
Σιχαίνομαι τον εαυτό μου μερικές φορές
Κάποιος χέστηκε για την τιμή (των όπλων)! Οι εταιρίες δεν έχουν ανάγκη από πατέντες· τα καλύτερα μυαλά από κάθε κράτος έχουν στη δούλεψή τους με το σύγχρονο παιδομάζωμα. Οι εταιρίες θέλουν "εχθρούς" κρατών για να πουλάνε τα όπλα τους. Σ’ αυτό έχουν ανάγκη τα κράτη (για να αναλαμβάνουν οι λαοί τους το [κάθε] κόστος), μέχρι οι λαοί τις ίδιες ν’ αναγνωρίσουν ως κράτη.Θα σου χαρίσω την πατέντα και θα μου κάνεις καλύτερη τιμή.
Σωστό και αυτόΚάποιος χέστηκε για την τιμή (των όπλων)! Οι εταιρίες δεν έχουν ανάγκη από πατέντες· τα καλύτερα μυαλά από κάθε κράτος έχουν στη δούλεψή τους με το σύγχρονο παιδομάζωμα. Οι εταιρίες θέλουν "εχθρούς" κρατών για να πουλάνε τα όπλα τους. Σ’ αυτό έχουν ανάγκη τα κράτη (για να αναλαμβάνουν οι λαοί τους το [κάθε] κόστος), μέχρι οι λαοί τις ίδιες ν’ αναγνωρίσουν ως κράτη.
Έτσι, τα "κράτη" λένε, «Θα σου δώσω τη δουλειά, αν μου δώσεις τη μεγαλύτερη μίζα».
Έτσι, κι εμείς, όταν θα μας καλέσει και πάλι η "Πατρίδα", θα πέσουμε υπέρ… Εταιρίας. Μέχρι τότε όμως, αν γίνουμε αρκετά ραδιούργοι, θα πούμε στο "κράτος" μας: «Τι μας δίνεις για να μην αφήσουμε το Αιγαίο στους άλλους;». Τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
Kαι στον πόλεμ’ “όλα για όλα”
κουβαλούσα πολυβόλα
να σκοτώνονται οι λαοί
για τ’ αφέντη το φαΐ.