Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό είναι οικολογικό σαπούνι πιάτων,άστο!
Ρε φίλε μια φορά πήγα επίσκεψη και με κέρασαν τέτοια μπύρα εε δεν αντεξα πήγα στο περίπτερο και φορτωσα ότι είχε δεν πίνονταν με τπτ ήπια τρεις μονοκορδοσα από τής "καλές" για να συνερθει η καταπιωνα μου.χαχα

Σε καποιον αλλον αιωνα ισως!
Άαα γειά σου, το έπιασες το νόημα ...

Πραγματικά θλιβερή η εικόνα Παναγιώτη αλλά κάντε δικές σας έρευνες και μην αναπαράγετε εικόνες άλλων.
Ειδικά τόσο διάσημες φωτογραφίες.

https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/...-evoia-island-was-burned-to-place-wind-farms/

ps
Δεν δέχομαι άκριτα τα ellinikahoaxes, ούτε τα διαβάζω, ούτε έχουν το αλάθητο ...
Αν έβρισκα εύκολα στοιχεία πυρκαγιών ανά χρονολογία και περιοχή θα είχα ξεκινήσει εγώ πρώτος να τσεκάρω.
Οι ανεμογεννήτριες δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στην Ελλάδα εκτός από αντιπυρικές ζώνες λόγω δρόμων.
Αυτό πιστεύω εγώ.

Φυσικά οι αντιπυρικές θα μπορούσαν να υπάρχουν και χωρίς ανεμογεννήτριες.

Last edited:
Αυτό εσείς το γνωρίζεται;
Μετά λέμε για τους δίπλα.
Τι ψηφίζεται ρε;
Έχετε καταλαβει;
Είμαι έξω φρενών.
Δείτε γιατί...

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα-Βίντεο-Φωτό.96/post-607277

Στέλιο, δες και αυτό από το 19.10 από τον ίδιο δημοσιογράφο (λοκατζή, ειδικό στα όπλα) για να ηρεμήσεις :)

Οι δίπλα έχουν δημοκρατικά εκλεγμένη δικτ@τορί@.
Αυτό θέλουμε ; (Ξέρω τι θα γράψετε για αυτό ... έχουμε ήδη :) )
Μην μου ζητήσεις την άποψή μου για το τι θα πρέπει να γίνει στην Ελλάδα.
Βασικά αν δεν αλλάξουμε μυαλά δεν σωζόμαστε με τίποτα.
Τα υπόλοιπα, απλά δεν λέγονται :)

Last edited:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα-Βίντεο-Φωτό.96/post-607277

Στέλιο, δες και αυτό από το 19.10 από τον ίδιο δημοσιογράφο (λοκατζή, ειδικό στα όπλα) για να ηρεμήσεις :)

Σε αυτό το βίντεο αναφέρθηκα πιο πάνω και τον χαρακτήρισα αντικυνηγό (μετα απο ανταλλαγή μηνυμάτων που είχαμε) και σταμάτησα να τον ακολουθώ.....

Αυτό εσείς το γνωρίζεται;
Μετά λέμε για τους δίπλα.
Τι ψηφίζεται ρε;
Έχετε καταλαβει;
Είμαι έξω φρενών.
Δείτε γιατί...

Γιατι μηπως νομιζεις οτι ειναι το μονο περιστατικο.
Ακομα και ηλεκτρικο αυτοκινητο ειχε παραχθει το 1973.
Ναναι καλα ολοι οι σκεπτομενοι Ελληνες,που κανουν ουρες στα lidl.
Eγω εδω και καιρο ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας

Γιατι μηπως νομιζεις οτι ειναι το μονο περιστατικο.
Ακομα και ηλεκτρικο αυτοκινητο ειχε παραχθει το 1973.
Ναναι καλα ολοι οι σκεπτομενοι Ελληνες,που κανουν ουρες στα lidl.
Eγω εδω και καιρο ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας
Η ελλαδα ειναι ενα ξενοδοχειο( μπουρδελο) της ευρωπης.

Αυτος εχει κατεβει απο τον Αρη??
Δεν ξερει οτι τα μαντρια εχουν προβατα που θα σφαγουν για να φαει αυτος και οι φιλοι του??
Οτι το ιδιο γινετε και με τα ζωα στα χοιροστασια και στα κοτοπουλαδικα??
Οτι το ψαρι που τρωει, πριν ηταν ζωντανο, το ξερει??
Τρελα μας πουλανε?
Τις περδικες που θα απελευθερωθουν, συμπονεσε??

Αυτος εχει κατεβει απο τον Αρη??
Δεν ξερει οτι τα μαντρια εχουν προβατα που θα σφαγουν για να φαει αυτος και οι φιλοι του??
Οτι το ιδιο γινετε και με τα ζωα στα χοιροστασια και στα κοτοπουλαδικα??
Οτι το ψαρι που τρωει, πριν ηταν ζωντανο, το ξερει??
Τρελα μας πουλανε?
Τις περδικες που θα απελευθερωθουν, συμπονεσε??
Στον κοσμο του λαικ μπορουν να συμπονεσουν και το κουνουπι αυτοι οι εξύνοβλακες
Πρωτα το ταιζουν καλα καλα με το αιμα τους , το γλυκαινουν το καημενο το κουνουπακι και μετα του δινουν μια φαπα και το σκοτωνουν
Υποκρισια.........:

Σε αυτό το.αναφέρθηκα πιο πάνω και τον χαρακτήρισα αντικυνηγό (μετα απο ανταλλαγή μηνυμάτων που είχαμε) και σταμάτησα να τον ακολουθώ.....
Δεν είναι μονο αυτό.
1. Λέει πολλές ανακρίβειες και πράγματα που σίγουρα δεν ισχύουν .

Πέρα από το παραπάνω, σκέφτομαι εγώ τώρα
2. Βρίσκεται προφανώς στο εργαστήριο του οπλουργού. Γιατί δεν μιλάει ο ίδιος ο οπλουργός ;
3. Ο οπλουργός έφτιαξε από το μηδέν το όπλο ή το αγόρασε έτοιμο και έκανε μετατροπές ; Ποιές, πόσες και τι βελτίωσε ;
4. Το φθηνότερο από τα Κινέζικα (αν θυμάμαι καλά) με τα πιο "ποιοτικά" υλικά δεν είναι λογικό.
5. Ο κύριος αυτός δεν χρειάζεται άδεια για να πιάσει και μόνο αυτά τα όπλα (πταίσμα).
6. Μπράβο στον οπλουργό ότι και να έκανε. Σέβομαι οποιαδήποτε δουλειά όσο μικρή και να είναι.
Το ότι δεν πήρε την "δουλειά" με όποιον τρόπο έγινε αυτό, είναι μέσα στο παιχνίδι.
Ο κόσμος (και ειδικά του πολεμικού αμυντικού υλικού) δεν είναι αγγελικά πλασμένος.
Υπάρχουν Ελληνικές εταιρίες με έδρα στην Ελλάδα που χτυπάνε στα ίσια τις ξένες και παίρνουν τις δουλειές. Βλέπε https://theon.com/

Μην πιστεύετε ότι βλέπετε.
Μην πιστεύετε ότι ακούτε.
Περάστε κάθε πληροφορία από το δικό σας φίλτρο.

Last edited:
Αντε και να κερδιζε τον διαγωνισμο, και του ελεγαν ξεκινα και πρεπει μεχρι το τελος του ετους να παραδωσεις 50000 τεμαχια. Που θα τα εφτιαχνε, στον ενα τορνο, στη μια πλανη, στη μια φρεζα. Χρειαζονται υποδομες για τετοιες εργολαβιες. Με πορδες, αυγα δε βαφονται.

Αντε και να κερδιζε τον διαγωνισμο, και του ελεγαν ξεκινα και πρεπει μεχρι το τελος του ετους να παραδωσεις 50000 τεμαχια. Που θα τα εφτιαχνε, στον ενα τορνο, στη μια πλανη, στη μια φρεζα. Χρειαζονται υποδομες για τετοιες εργολαβιες. Με πορδες, αυγα δε βαφονται.
Σωστό σε βρίσκω άρα το πιο πιθανό είναι να πούλαγε μόνο την "πατέντα" (νέα σχέδια) και να έλεγε, το πως θα τα φτιάξετε είναι δική σας δουλειά.
Άρα το κράτος θα έπρεπε να ενεργοποιήσει την ΕΒΟ να αγοράσει εξοπλισμό να προσλάβει εργαζόμενους οι οποίοι δεν έχουν και την καλύτερη προϊστορία κτλ.
Το κράτος λοιπόν κατάσχεσε τα όπλα, τα αντέγραψε και συναλλάσεται με εταιρίες στο εξωτερικό με τον εξής τρόπο. Θα σου χαρίσω την πατέντα και θα μου κάνεις καλύτερη τιμή.

Ξυράφι του Όκαμ

Με έναν σπάρο 2 τρυγόνια (drone) :)
Είμαι πολύ ραδιούργος τελικά ;)
Σιχαίνομαι τον εαυτό μου μερικές φορές ;)

Last edited:
Σωστό σε βρίσκω άρα το πιο πιθανό είναι να πούλαγε μόνο την "πατέντα" (νέα σχέδια) και να έλεγε, το πως θα τα φτιάξετε είναι δική σας δουλειά.
Άρα το κράτος θα έπρεπε να ενεργοποιήσει την ΕΒΟ να αγοράσει εξοπλισμό να προσλάβει εργαζόμενους οι οποίοι δεν έχουν και την καλύτερη προϊστορία κτλ.
Το κράτος λοιπόν κατάσχεσε λοιπόν τα όπλα, τα αντέγραψε και συναλλάσεται με εταιρίες στο εξωτερικό με τον εξής τρόπο. Θα σου χαρίσω την πατέντα και θα μου κάνεις καλύτερη τιμή.

Ξυράφι του Όκαμ

Με έναν σπάρο 2 τρυγόνια (drone) :)
Είμαι πολύ ραδιούργος τελικά ;)
Σιχαίνομαι τον εαυτό μου μερικές φορές ;)
Εχω την εντυπωση πως ειναι ηδη κοπιες του παμπαλαιο Μ16, καθωτι προσφατα εληξε η κατοχυρωση της πατεντας του. Πατεντα στη πατεντα που λεμε

Θα σου χαρίσω την πατέντα και θα μου κάνεις καλύτερη τιμή.
Κάποιος χέστηκε για την τιμή (των όπλων)! Οι εταιρίες δεν έχουν ανάγκη από πατέντες· τα καλύτερα μυαλά από κάθε κράτος έχουν στη δούλεψή τους με το σύγχρονο παιδομάζωμα. Οι εταιρίες θέλουν "εχθρούς" κρατών για να πουλάνε τα όπλα τους. Σ’ αυτό έχουν ανάγκη τα κράτη (για να αναλαμβάνουν οι λαοί τους το [κάθε] κόστος), μέχρι οι λαοί τις ίδιες ν’ αναγνωρίσουν ως κράτη.

Έτσι, τα "κράτη" λένε, «Θα σου δώσω τη δουλειά, αν μου δώσεις τη μεγαλύτερη μίζα».

Έτσι, κι εμείς, όταν θα μας καλέσει και πάλι η "Πατρίδα", θα πέσουμε υπέρ… Εταιρίας. Μέχρι τότε όμως, αν γίνουμε αρκετά ραδιούργοι, θα πούμε στο "κράτος" μας: «Τι μας δίνεις για να μην αφήσουμε το Αιγαίο στους άλλους;». Τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Kαι στον πόλεμ’ “όλα για όλα”

κουβαλούσα πολυβόλα

να σκοτώνονται οι λαοί

για τ’ αφέντη το φαΐ.

Κάποιος χέστηκε για την τιμή (των όπλων)! Οι εταιρίες δεν έχουν ανάγκη από πατέντες· τα καλύτερα μυαλά από κάθε κράτος έχουν στη δούλεψή τους με το σύγχρονο παιδομάζωμα. Οι εταιρίες θέλουν "εχθρούς" κρατών για να πουλάνε τα όπλα τους. Σ’ αυτό έχουν ανάγκη τα κράτη (για να αναλαμβάνουν οι λαοί τους το [κάθε] κόστος), μέχρι οι λαοί τις ίδιες ν’ αναγνωρίσουν ως κράτη.

Έτσι, τα "κράτη" λένε, «Θα σου δώσω τη δουλειά, αν μου δώσεις τη μεγαλύτερη μίζα».

Έτσι, κι εμείς, όταν θα μας καλέσει και πάλι η "Πατρίδα", θα πέσουμε υπέρ… Εταιρίας. Μέχρι τότε όμως, αν γίνουμε αρκετά ραδιούργοι, θα πούμε στο "κράτος" μας: «Τι μας δίνεις για να μην αφήσουμε το Αιγαίο στους άλλους;». Τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Kαι στον πόλεμ’ “όλα για όλα”

κουβαλούσα πολυβόλα

να σκοτώνονται οι λαοί

για τ’ αφέντη το φαΐ.
Σωστό και αυτό :)

Status
Not open for further replies.
Back