Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτός καίει την Ελλάδα για να φυτέψει το σόι του παλούκια,ο άλλος έδωσε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς και έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι,ο άλλος πήγε στο Καστελόριζο και ανακοίνωσε ότι μας πετάει στον Καιάδα των μνημονίων.Τον πούλησαν,τον έκαψαν,τον χρέωσαν και ο Γκρέκο πίθηκος ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει τι πρέπει να κάνει.

Κ. Σακελλαροπούλου προς ομάδα πόλο: Το ασημένιο μετάλλιο μας έδωσε μεγάλη χαρά στις δύσκολες ώρες που περνάμε​

Aπο πότε κάποιος που εξαφανίζει όπου μπορεί τα Εθνικά σύμβολα χαίρεται με το αργυρό μετάλλιο
της Εθνικής .Εκτός κι'αν χαίρεται που δεν παιάνισε ο Εθνικός Ύμνος ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΙΚΡ

Κ. Σακελλαροπούλου προς ομάδα πόλο: Το ασημένιο μετάλλιο μας έδωσε μεγάλη χαρά στις δύσκολες ώρες που περνάμε​

Aπο πότε κάποιος που εξαφανίζει όπου μπορεί τα Εθνικά σύμβολα χαίρεται με το αργυρό μετάλλιο
της Εθνικής .Εκτός κι'αν χαίρεται που δεν παιάνισε ο Εθνικός Ύμνος ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ .
Δεν ξέρω εάν έχει παρακάτω ο θεσμός της προεδρίας, αλλά νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να καταργηθεί!.no.

Παιδιά δυστυχώς ζούμε σε πολύ αρωστημενη εποχή,όταν καίγεται ο κόσμος όλος και χάνονται περιουσίες η χαρά της καρι@λας είναι ότι οι κυνηγοί έχουν στεναχώρια γιατί δεν θα
Μπορούν να κυνηγούν..τι να πεις και τι να σχολιάσεις..

Στα αρχιδια τους οι κυνηγοι......Ο στοχος και η οργανωση ειναι στο καει ολη η βορεια Ευβοια....
Εκει υπαρχει οργανωση.....και ΟΧΙ στην πυροσβεση.... Μια χαρα παει το σχεδιο του χαρδαλια...
Τυχαιο ειναι που ο μπατζανακης του μητσοτακη 22/7 - πηρε στα χερια του την ΑΔΕΙΑ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ???
Τυχαιο ειναι που η κ. Σακελλαροπουλου.....ειχει βαλει την υπογραφη της.....στα καμμενα να επιτρεπονται
τα αιολικα παρκα ???
Τυχαια την προτινε ο μητσοτακης για προεδρο δημοκρατιας....να χεσω την δημοκρατια τους...( σκατολαμογια )
Στα αρχιδια τους οι περιουσιες του κοσμου.....και ο ιδρωτας μιας ολοκληρης ζωης....
Την τσεπη τους και πως θα κανουν μεγαλυτερες περιουσιες αυτο τους νοιαζει
Η φωτια θα σβησει οταν καει ΟΛΗ η βορεια ευβοια....ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΟ!!!!:mad::mad::mad:

Ο εισαγγελέας ζεί!Δεν είναι σκελετός του συστήματος τελικά.Εδωσε εντολή έρευνας για την εγκληματική οργάνωση πυρομανων.
Μπράβο μεγάλε! Μήπως λέω μήπως... Ξέχασες την εγκληματική αδιαφορία του Περιφερειάρχη μετά τον χιονιά?Στο μάτι τρέχατε την Δούρου, τώρα?

ΑΡΘΡΟ 19. Μειωσεις φορων απο δωρεες.....και νοων νοειτο....Τζιμαρα !!!! ;)

Σιγα μην εβαζε το χερι στην τσεπη του φιλαρα!!!!;)
Ανταποδοτικά τέλη Νίκο...οι περισσότερες ανεμογεννήτριες δικών του συμφερόντων είναι

Status
Not open for further replies.
Back