Γαμησετα
Ο Παυλος κι ο Θανασης ηταν ανθρωποι με αξιοπρεπεια.....δυστυχως δεν....Κατάντια....
Κατι εκαναν λαθος στην ανατροφη...Ο Παυλος κι ο Θανασης ηταν ανθρωποι με αξιοπρεπεια.....δυστυχως δεν....
Ξερω Λεωνίδα από πρώτο χέρι...17 χρόνια ήμουν στη vianex.Ο Παυλος κι ο Θανασης ηταν ανθρωποι με αξιοπρεπεια.....δυστυχως δεν....
Είμαστε οι καλύτεροι, αλλά διαφορετικοί από τους άλλους, γι' αυτό δαχτυλοδεικτούμενοι ...Μήπως τελικά είμαστε οι καλύτεροι?
...γ@μ@ την κουλτούρα τους! οι ανοιχτοί στην "διαφορετικότητα", ρε τι "μπουρζουαζία" είναι αυτή ??????????Είμαστε οι καλύτεροι, αλλά διαφορετικοί από τους άλλους, γι' αυτό δαχτυλοδεικτούμενοι ...
Ξεχαρμάνιασε μαζί μας ...Υ.Γ: τέλος , έγινα και του λιμανιού, συγνώμη...
Μόνον αυτό για να μην παρεξηγηθώ...Ξεχαρμάνιασε μαζί μας ...
ΚρίμαΚαλημέρα φίλοι. Δυστυχώς δεν ήταν καλή μέρα και για τον παππού. Νέος θάνατος στο κυνήγι https://www.in.gr/2022/02/19/greece/serres-nekros-entopistike-enas-kynigos-ston-lithotopo/
Καπτεν να μην ζητάς συγνώμη γιατί όσοι είναι του λιμανιού,καταλαβαίνεις πως το λέω και τη εννοώ, και καθιμερινου αγώνα αντιλαμβάνεται πίο σωστά τα πράγματα και φέρεται σωστά, από αυτά τα ρεμαλια,τα πράγματα έχουν ξεφύγει σε ασχιμο βαθμό και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 24 για της οικογένειας μας....γ@μ@ την κουλτούρα τους! οι ανοιχτοί στην "διαφορετικότητα", ρε τι "μπουρζουαζία" είναι αυτή ??????????
Υ.Γ: τέλος , έγινα και του λιμανιού, συγνώμη...
...θυμάσαι τι κουβεντιάζαμε χθες?
Εμένα γιατί μου ακούγεται σαν κλανιά όλο αυτό?Ωραία, όταν βρεθείτε, θα του πεις ότι σε ρώτησα, για να ξέρει ότι με νοιάζει!
Έχει γίνει χωνί ο λαιμός μου να πηγαίνω βηχωντας χωρίς να θέλω να βήξωειναι καμμια δεκαετια τωρα, που τα βουνα μας εχουν γινει επικινδυνα. Ολη μου τη ζωη μου αρεσε να περπαταω στα ελατοδαση στο χωριο μου, με ή χωρις οπλο, και να σπρωχνω τις χαμηλες λατσουδες (κλαδια) για να περασω. Το εχω κοψει τα τελευταια χρονια. Την περιοδο κυνηγιου (αλλα δυστυχως και το καλοκαιρι) παντα υπαρχει η πιθανοτητα καποιος ενοπλος στο βουνο , να την αναψει στα κλαδια που κινουνται. Ο καθε κοτσυφολογος που λεμε στο χωριο μου, εχει και δυο τρια δραμια στη ζωνη. Αν και κυνηγαω γουρουνι, αυτο που συνεβει το θεωρω το χειροτερο εφιαλτη μου. Να πυροβοληθει ασχετος κυνηγος (πουλιων συνηθως ) ή διερχομενος πολιτης. Εμεις στα γουρουνια το παιρνουμε το ρισκο. Δεν πρεπει να ξεχασουμε ποτε τον 30χρονο απο τους Κομποταδες νομιζω , Λαμιας, που εφτιαχνε φυλαχτρα για φασσες, με ενα τσεκουρακι ανοιγοντας το κεντρο ενος πουρναριου , στην ακρη σε γκρεμο., 16.00μμ . Διπλα κατεβαινε το μπονοπατι απο το βουνο και γουρουνας που επεστρεφε ειδε την κινηση στο πουρναρι και τον εφαγε.