Αλλοι παλευουν χρονια να αποκτησουν ενα παιδιΑπό το χέρι της μάνας έφυγαν τα 3 κοριτσάκια.Εχουμε τρελαθεί τελείως σαν κοινωνία παίδες.
και αλλοι για γκομενικα τους αφαιρουν την ζωη
Ας ελπισουμε οτι στην φυλακη δεν θα βγαλει μηνα
Αλλοι παλευουν χρονια να αποκτησουν ενα παιδιΑπό το χέρι της μάνας έφυγαν τα 3 κοριτσάκια.Εχουμε τρελαθεί τελείως σαν κοινωνία παίδες.
Ανάκριση για να πει ακριβώς τι εχει συμβεί και μετά καθάρισμαΣε κάτι τέτοια δεν υπάρχει αντάξια δημοκρατική ποινή,θες δεν θες το μυαλό σου πάει σε άλλες μεθόδους.
Κ είναι καλό να μη βγάλει μήνανα την σκαπουλαρει έτσι απλά με μια "αυτοκτονία"όχι φίλε εγώ θα ήθελα τα ισόβια να είναι ισόβια κ να ζήσει ως τα βαθιά γεράματα ,ο οποίος.....Αλλοι παλευουν χρονια να αποκτησουν ενα παιδι
και αλλοι για γκομενικα τους αφαιρουν την ζωη
Ας ελπισουμε οτι στην φυλακη δεν θα βγαλει μηνα
Γιαννη δεν συμφωνωΚ είναι καλό να μη βγάλει μήνανα την σκαπουλαρει έτσι απλά με μια "αυτοκτονία"όχι φίλε εγώ θα ήθελα τα ισόβια να είναι ισόβια κ να ζήσει ως τα βαθιά γεράματα ,ο οποίος.....
Φίλε μου εδώ μας έχουν ξεκωλιασει....εκεί θα κολλήσουμεγια μένα είναι τύχη να φεύγει ο άλλος έτσι"αυτοκτονία"νόμιμη εκτέλεση κλπ η τιμωρία επέρχεται με τον ισόβιο εγκλεισμό ,οι σκέψεις κ η απομόνωση τιμωρούν....η σκέψη γίνεται η πιο αβάσταχτη τιμωρίαεπίσης κ κάτι ακόμα....ως ορθόδοξος,με ποιο δικαίωμα εμείς να στερήσουμε την μετάνοια σε κάποιον anyway....Γιαννη δεν συμφωνω
Δεν ειναι υποχρεωμενος να φορολογουμαι για να ταιζω δωρεαν τετοια αποβρασματα
Ακριβώς γιαυτό τον λόγο ότι κουβαλάει μεγάλη αρρώστια στην ψυχή της και επειδή το μπουρδελο που ζούμε μπορεί να την βγάλει έξω σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα και να ξανακάνει κακό, στεγνό καθάρισμαΤι αρρώστια να κουβαλάει αυτή η γυναίκα στην ψυχή της??? Πάντως βλέπω στις ειδήσεις μια χαρα φωτογραφίες έβαζε στο φατσοβιβλιο. Ναζιαρες...
Μετανοια στον κλεφτη στον ναρκομανηΦίλε μου εδώ μας έχουν ξεκωλιασει....εκεί θα κολλήσουμεγια μένα είναι τύχη να φεύγει ο άλλος έτσι"αυτοκτονία"νόμιμη εκτέλεση κλπ η τιμωρία επέρχεται με τον ισόβιο εγκλεισμό ,οι σκέψεις κ η απομόνωση τιμωρούν....η σκέψη γίνεται η πιο αβάσταχτη τιμωρίαεπίσης κ κάτι ακόμα....ως ορθόδοξος,με ποιο δικαίωμα εμείς να στερήσουμε την μετάνοια σε κάποιον anyway....
Ας πάει να την πάρει απευθείας από τον Θεό και το κρίμα στο λαιμό μάςως ορθόδοξος,με ποιο δικαίωμα εμείς να στερήσουμε την μετάνοια σε κάποιον
Για στεγνό καθάρισμα Γιώργο δεν ξερω. Αλλά επιτέλους ας πάει ισόβια με όλη την σημασία της λέξεως. Σε ένα κελί μέχρι να ψοφήσει και να μην ξαναδεί το μπλε του ουρανού ούτε από το προαύλιο της φυλακής.Ακριβώς γιαυτό τον λόγο ότι κουβαλάει μεγάλη αρρώστια στην ψυχή της και επειδή το μπουρδελο που ζούμε μπορεί να την βγάλει έξω σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα και να ξανακάνει κακό, στεγνό καθάρισμα
Μετά από τέτοιο έγκλημα δεν υπάρχει επιστροφή στην κοινωνία
Η καλύτερη τιμωρία αυτή είναι αλλά ξέρουμε τι γίνεται,το έχουμε δει το έργο και σε άλλες περιπτώσειςΓια στεγνό καθάρισμα Γιώργο δεν ξερω. Αλλά επιτέλους ας πάει ισόβια με όλη την σημασία της λέξεως. Σε ένα κελί μέχρι να ψοφήσει και να μην ξαναδεί το μπλε του ουρανού ούτε από το προαύλιο της φυλακής.
Με τα σοσιαλς έχει τζαζαρει όλος ο πλανήτης.... Facebook, Instagram, Twitter,tik tok ψηφιακή πραγματικότητα....που καιρός για πραγματικότηταΤι αρρώστια να κουβαλάει αυτή η γυναίκα στην ψυχή της??? Πάντως βλέπω στις ειδήσεις μια χαρα φωτογραφίες έβαζε στο φατσοβιβλιο. Ναζιαρες...
Φίλε μου δεν είναι έτσι....όταν βγει η ψυχή δεν υπάρχει μετανοιαΑς πάει να την πάρει απευθείας από τον Θεό και το κρίμα στο λαιμό μάς
Ας αλλάξει ο νόμος τότεΦίλε μου δεν είναι έτσι....όταν βγει η ψυχή δεν υπάρχει μετανοια
Αυτό ναιΑς αλλάξει ο νόμος τότε
Να υπάρχει θανατική ποινή με την έννοια ότι θα περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μέσα τελεία και παύλα,ούτε εφέσεις ούτε τίποτα
Μια χαρά πολιτισμένος είσαι αδερφε. Αυτό που έκανε η τύπισσα έχει εξοργίσει το πανελλήνιο γιατί πρόκειται για παιδάκια και το κάνει ακόμα χειρότερο και το θέατρο που έπαιζε τόσο καιρο.Παλούκωμα.Δεν υπάρχει μετάνοια.
Δεν είμαι πολιτισμένος,το ξέρω...
Για αυτό ακριβώς τα πασαραν στον κόσμο.....Με τα σοσιαλς έχει τζαζαρει όλος ο πλανήτης.... Facebook, Instagram, Twitter,tik tok ψηφιακή πραγματικότητα....που καιρός για πραγματικότητα