Μάλλον όλοι μας , η σεζόν φέτος , ίσως ξεκινήσει νωρίτερα .Μηπως να αρχισω να δειχνω πως δουλευει το baikal στη γυναικα μου?
Μάλλον όλοι μας , η σεζόν φέτος , ίσως ξεκινήσει νωρίτερα .Μηπως να αρχισω να δειχνω πως δουλευει το baikal στη γυναικα μου?
Δουλεύουν τα baikal?Μηπως να αρχισω να δειχνω πως δουλευει το baikal στη γυναικα μου?
Αμέ ,συν δύο κυβωτια φυσίγγια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο στην επιστράτευση.Δουλεύουν τα baikal?
Θες να δοκιμάσεις;Δουλεύουν τα baikal?
Με biturbo ναι!Θες να δοκιμάσεις;
Ότι βάλει ο Τάσος,αυτός θα σε πάει χώμαΜε biturbo ναι!
Είσαι σκληροπετσος;Η δοκιμή θα γίνει στα 36,5 μέτρα 3αστρα.Με biturbo ναι!
Να τα κάνουμε 20 μέτρα μην πεις μετά ότι φταίει το κοντάκι?Είσαι σκληροπετσος;Η δοκιμή θα γίνει στα 36,5 μέτρα 3αστρα.
Θα μείνεις ακίνητος ;Να τα κάνουμε 20 μέτρα μην πεις μετά ότι φταίει το κοντάκι?
Γιατί αγχώνεσαι?Θα μείνεις ακίνητος ;
Αν είναι να βάλω 5αστρα.Γιατί αγχώνεσαι?
Από άνθρωπο που έχει μάσκα ηλεκτροκόλλησης με φλόγες και νεκροκεφαλές όλα να τα περιμένειςΘα μείνεις ακίνητος ;
Θα γίνει εξαγνισμός με μολύβι.Από άνθρωπο που έχει μάσκα ηλεκτροκόλλησης με φλόγες και νεκροκεφαλές όλα να τα περιμένεις
Και εμενα φλογες εχειΑπό άνθρωπο που έχει μάσκα ηλεκτροκόλλησης με φλόγες και νεκροκεφαλές όλα να τα περιμένεις
Είχε εξαντληθεί με τον Μπομπ Σφουγγαράκη...Από άνθρωπο που έχει μάσκα ηλεκτροκόλλησης με φλόγες και νεκροκεφαλές όλα να τα περιμένεις
Ούτε Πέπα το γουρουνάκι ή Μάγια η μέλισσα είχε;Είχε εξαντληθεί με τον Μπομπ Σφουγγαράκη...
Πολύ ανωμαλία έχει πέσει εδώ μεσαΟύτε Πέπα το γουρουνάκι ή Μάγια η μέλισσα είχε;