Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βγηκε επιτελουs και το κειμενο " καταδικηs" τηs Toυρκιαs με κυρωσειs που ειχε αναλαβει προσωπικα ο " ποδηλατηs " των βουνοκορφων.
Στραπατσο και ξεφτιλα πρωτηs ταξεωs . Καμμια κυρωση κανενα εμπαργκο οπλων .Δεν υπαρχει στο κειμενο ρε παιδι μου ουτε η λεξη
Τουρκια . Ουτε καν Τurkey η εστω Τurkiye .
E ρε τωρα τι κορονοιοs εχει να παιξει στα παραθυρα . 50.000 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ 2.500 Νεκροι . Θα ελεγαν και 11.500,000 νεκρουs ανετα αλλα
μετα θα επρεπε να αρχισουν να "πεθαινουν " και τουs γειτονεs εκτοs συνορων .

Τα Δ.Σ. των Ομοσπονδιών και όλοι οι εργαζόμενοι στον Τύπο και τα ΜΜΕ:
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
την άμεση απόσυρση όλων των αντεργατικών διατάξεων του νομοσχεδίου
την έναρξη διαλόγου της Κυβέρνησης με όλους τους εμπλεκόμενους, για την κατάρτιση ενός αυτόνομου νομοσχεδίου που θα ρυθμίζει συνολικά τους Πανελλήνιους και τους Περιφερειακούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς.
ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ
σε όλες τις αντεργατικές ρυθμίσεις και σε όλες τις προωθούμενες παρεμβάσεις που υπονομεύουν διαλυτικά τις Ελεύθερες Συλλογικές Διαπραγματεύσεις και τα ασφαλιστικά Ταμεία, ενώ ταυτόχρονα υποβαθμίζουν καίρια τη θέση και τα δικαιώματα των εργαζομένων, αλλά και το δικαίωμα της κοινωνίας για αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωση. ο λογος που δεν εχει ειδησεις σε ολα τα καναλια

Όντως! Επιτρέπεται? Η μόνο με τά λόγια?
Δια στόματος πρωθυπουργού.Βρες το βίντεο να τον ακούσεις .
Το αστείο όμως της υπόθεσης ειναι που ειπε οτι η άσκηση επιτρέπεται στα όρια της περιφερειακής ενότητας. Εδω υπάρχουν δυο αντιθέσεις Ολοι θυμόμαστε οτι η εντολή που ειχε δοθεί ηταν για ατομική άθληση κοντά στην οικία. Τώρα αυτός βρέθηκε στην Πάρνηθα που ουτως η άλλως δεν ειναι κοντα στην οικία του αλλά ειναι και εκτός περιφερειακής ενότητας Βέβαια ο δημοσιογράφος δεν ειχε τα μπαλάκια να τον ρωτήσει. Και πως άλλωστε. Οπότε δημιούργησε προηγούμενο και το νομιμοποίησε ο ίδιος μέσω αυτών που είπε.

Βγηκε επιτελουs και το κειμενο " καταδικηs" τηs Toυρκιαs με κυρωσειs που ειχε αναλαβει προσωπικα ο " ποδηλατηs " των βουνοκορφων.
Στραπατσο και ξεφτιλα πρωτηs ταξεωs . Καμμια κυρωση κανενα εμπαργκο οπλων .Δεν υπαρχει στο κειμενο ρε παιδι μου ουτε η λεξη
Τουρκια . Ουτε καν Τurkey η εστω Τurkiye .
E ρε τωρα τι κορονοιοs εχει να παιξει στα παραθυρα . 50.000 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ 2.500 Νεκροι . Θα ελεγαν και 11.500,000 νεκρουs ανετα αλλα
μετα θα επρεπε να αρχισουν να "πεθαινουν " και τουs γειτονεs εκτοs συνορων .
Τους γλενταει ολλους ο τουρκος κανονικα .. καλα να τους κανει ...θα ειναι πολυ αργα για το μπ@@#@που το λενε ευρωπη οταν καταλαβουν με τη εχουν να κανουν

Συγνώμη αν δεν έπιασα. Τον πολιτικό χαρακτηρισμό αποδοκίμασα, αν δεν είναι έτσι με συγχωρείς.
Ο γραπτός λόγος πολλές φορές δεν μπορεί να αποδώσει τον τόνο που θέλουμε. Στο δια ταύτα, εάν υπάρχει θεραπεία για κάποιους νοσούντες και μας σπρώχνουν αδιάκριτα στο εμβόλιο ενώ κάθε μέρα χάνεται κόσμος, θα θέλουν κυνηγημα μέχρι του βοδιού το κέρατο

Οταν βλεπω μπασκετμπολιστα με μασκα να ενηρωνει για τους θανατους κοβιτ και
να ζηταει απο ΜΚΟ να συνδραμουν στην ενημερωση του εμβολιασμου ζαλιζομαι
απο την πιεση που ανεβαζω ρε.hair.Ποσο σκατα τα εχουμε κανει εδω ρε!!

Θίασος φίλε!

Τρισαθλιος βαραει στο σηνεσθημα τον Ελλήνων....μετα απο 5 εβδομαδες λοκ νταον τα κρουσματα δεν πεφτουν ....ποιος φτεει ρε παπαρα ... πηγενε σπητι σου ... και εσυ και γνωστες επηστημονες του κολου ......θα κανουν το κωσμο να μην παει κανενας για εμβολιο...

Να φαν κ αυτοί των μκο το κάτιτις τους, όλο κ κάποιος δικός τους θα είναι μπλεγμένος από πίσω

Αυτό πάλι, να είναι γεμάτη η κυνηγετική οικογένεια, με επιδημιολόγους, φαρμακολόγους, επαναστάτες, διεθνολόγους, παντογνώστες, αλλά και πολιτικά τρολ, με ξεπερνά. Νοιώθω ότι ζω σε ταινία και μόνο εγώ έχω αγωνία, ενώ κάποιοι το έχουν δει ήδη το έργο και γνωρίζουν το τέλος. Ηρεμία συνάδελφοι. Ψύχραιμα.

Τρισαθλιος βαραει στο σηνεσθημα τον Ελλήνων....μετα απο 5 εβδομαδες λοκ νταον τα κρουσματα δεν πεφτουν ....ποιος φτεει ρε παπαρα ... πηγενε σπητι σου ... και εσυ και γνωστες επηστημονες του κολου ......θα κανουν το κωσμο να μην παει κανενας για εμβολιο...
Ποίος θα το κάνει άραγε το εμβόλιο .

Αυτό πάλι, να είναι γεμάτη η κυνηγετική οικογένεια, με επιδημιολόγους, φαρμακολόγους, επαναστάτες, διεθνολόγους, παντογνώστες, αλλά και πολιτικά τρολ, με ξεπερνά. Νοιώθω ότι ζω σε ταινία και μόνο εγώ έχω αγωνία, ενώ κάποιοι το έχουν δει ήδη το έργο και γνωρίζουν το τέλος. Ηρεμία συνάδελφοι. Ψύχραιμα.
.think..think..think..think.

Εγώ λέω πως μερικοί θέλουν η κυνηγετική οικογένεια (και όχι μονο) να είναι γεμάτη αποχαυνωμενους ανθρώπους που να μην αντιδρούν όταν τους πατάνε στον λαιμό και να δέχονται ότι τους επιβάλλει ο κάθε τυχαρπαστος και άσχετος πολιτικάντης και να καταπίνουν αμάσητα όλα τα παραμύθια που τους σερβίρουν διάφοροι συστήνοντας 3456 φορές την μέρα εδώ και ένα μήνα......υπομονή.

Status
Not open for further replies.
Back