Θεωρώ ότι τα μινκ,ως ξενικό και λίαν αρπακτικό-καταστροφικό είδος(η αλλιώς κωλόζωα),θα πρέπει να επιτραπεί να ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥΝ από την Ελλάδα ΚΑΙ με το κυνήγι!!Mινκ ,μυοκάστορες , vegan & καροτάδες.
Δεν σωνόμαστε με τίποτα !
Θεωρώ ότι τα μινκ,ως ξενικό και λίαν αρπακτικό-καταστροφικό είδος(η αλλιώς κωλόζωα),θα πρέπει να επιτραπεί να ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥΝ από την Ελλάδα ΚΑΙ με το κυνήγι!!Mινκ ,μυοκάστορες , vegan & καροτάδες.
Δεν σωνόμαστε με τίποτα !
Ή απλώς να είναι γόνος:τότε και ΑΧΡΗΣΤΟΣ ακόμα να είναι,θα γίνει σίγουρα βουλευτής,υπουργός,συχνά και πρωθυπουργός!Για να ασχοληθεί κάποιος με την πολιτική, πρέπει να είναι αδίστακτος, ψεύτης με ακόρεστο πάθος για εξουσία, αυτοπροβολή και χρήμα. Αυτά είναι τα τυπικά προσόντα για την επιτυχία.
Έχει κανείς ιδέα πως φτιάχνεται το εργοστασιακο κρέας γιατί το έχασα τελείως.
Θεωρώ ότι τα Μίνκ ήρθαν από αρπακτικά και καταστροφικά δίποδα που άρπαξαν επιδοτήσεις για την γούνα τους και με γυφτικες εγκαταστάσεις επέτρεψαν την διαφυγή τους στην Ελληνική ύπαιθρο εκτός και αν κάνω λάθος και τρύπωσε κανένα στην βαλίτσα του Θοδωρή.Οσο αφορά το κωλοζωα...Κανενα είδος δεν περισσεύει.Θεωρώ ότι τα μινκ,ως ξενικό και λίαν αρπακτικό-καταστροφικό είδος(η αλλιώς κωλόζωα),θα πρέπει να επιτραπεί να ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥΝ από την Ελλάδα ΚΑΙ με το κυνήγι!!
"επιστήμονες παίρνουν μια μικρή βιοψία από τα ζώα, κύτταρα από ένα ζώο, τα οποία μπορούν να ανανεωθούν. Σε αυτά τα κύτταρα στην συνέχεια χορηγείται οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά. Σε εννέα με 21 ημέρες, το κρέας είναι έτοιμο να καταναλωθεί. Η διαδικασία έχει να κάνει με το να «ξεγελάσεις» τα κύτταρα ώστε να πιστεύουν ότι είναι ακόμη μέσα στον ιδιοκτήτη τους. Το αποτέλεσμα; Κρέας χωρίς ζώο."Έχει κανείς ιδέα πως φτιάχνεται το εργοστασιακο κρέας γιατί το έχασα τελείως.
Πώς είναι δυνατών να υπάρχει αναπαραγωγή κυττάρων, δημιουργία ζωντανού ιστού χωρίς την τροφοδοσία αίματος?επιστήμονες παίρνουν μια μικρή βιοψία από τα ζώα, κύτταρα από ένα ζώο, τα οποία μπορούν να ανανεωθούν. Σε αυτά τα κύτταρα στην συνέχεια χορηγείται οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά. Σε εννέα με 21 ημέρες, το κρέας είναι έτοιμο να καταναλωθεί. Η διαδικασία έχει να κάνει με το να «ξεγελάσεις» τα κύτταρα ώστε να πιστεύουν ότι είναι ακόμη μέσα στον ιδιοκτήτη τους. Το αποτέλεσμα; Κρέας χωρίς ζώο.
Τί να σου πώ; Δεν ξέρω λεπτομέρειες.Πώς είναι δυνατών να υπάρχει αναπαραγωγή κυττάρων, δημιουργία ζωντανού ιστού χωρίς την τροφοδοσία αίματος?
Από όσα,νομίζω έγκυρα,έχω διαβάσει σε κυνηγετικά έντυπα αλλά και sites πριν αρκετά χρόνια έγινε(νύχτα) επιδρομή αλά κομάντο από ''οικολόγους ακτιβιστές'' δλδ γνήσιους οικο-τρομοκράτες σε εκτροφεία μίνκ στη Δυτ.Μακεδονία.Απλώς δεν είμαι σίγουρος για το νομό,νομίζω Καστοριάς,ίσως και να ήταν Κοζάνης.Κατέστρεψαν τις εγκαταστάσεις και πάρα πολλά από δαύτα ξεχύθηκαν στη φύση.Όντας επικίνδυνα σαρκοβόρα που κυνηγούν σε ΑΓΕΛΕΣ,επιβλήθηκαν και πολλαπλασιάστηκαν.Εξοντώνουν σχεδόν τα πάντα:σκύλους,γάτες,ολόκληρα κοτέτσια,αλεπούδες κλπ.Στη λίμνη της Καστοριάς υπάρχει αναφορά από ντόπιους κυνηγούς και αλιείς ότι έχουν εξολοθρεύσει τις περισσότερες βίδρες!Η βίδρα είναι ικανή στη μάχη αλλά πώς να τα βγάλει πέρα με ολόκληρη αγέλη μινκ;Πέρσι ομοσπονδιακός θηροφύλακας της ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ μου είπε ότι το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης διεξάγει έρευνα διότι υπάρχουν αρκετές καταγγελίες ότι τα ''θηρία'' αυτά διά μέσου των ποταμών Αλιάκμονα-Λουδία-Αξιού-Γαλλικού και χρησιμοποιώντας τα αρδευτικά κανάλια της ευρείας αυτής περιοχής έχουν φτάσει έως έξω από τη Θεσσαλονίκη!Φυσικά δε γνωρίζω αν αυτό επιβεβαιώθηκε ακόμα ή όχι.Άρα δεν τρύπωσαν σε καμμιά βαλίτσα...Και αν θεωρείς ότι κανένα ζώο δεν περισσεύει,εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν όχι να εξολοθρευτούν,πρέπει οπωσδήποτε να ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ο αριθμός τους,που επαναλαμβάνω αυξάνεται ΡΑΓΔΑΙΑ.Και αυτό είναι σίγουρο.Θεωρώ ότι τα Μίνκ ήρθαν από αρπακτικά και καταστροφικά δίποδα που άρπαξαν επιδοτήσεις για την γούνα τους και με γυφτικες εγκαταστάσεις επέτρεψαν την διαφυγή τους στην Ελληνική ύπαιθρο εκτός και αν κάνω λάθος και τρύπωσε κανένα στην βαλίτσα του Θοδωρή.Οσο αφορά το κωλοζωα...Κανενα είδος δεν περισσεύει.
Όντως είχαν απελευθερώσει χιλιάδες μινκ,το θυμάμαι.Από όσα,νομίζω έγκυρα,έχω διαβάσει σε κυνηγετικά έντυπα αλλά και sites πριν αρκετά χρόνια έγινε(νύχτα) επιδρομή αλά κομάντο από ''οικολόγους ακτιβιστές'' δλδ γνήσιους οικο-τρομοκράτες σε εκτροφεία μίνκ στη Δυτ.Μακεδονία.Απλώς δεν είμαι σίγουρος για το νομό,νομίζω Καστοριάς,ίσως και να ήταν Κοζάνης.Κατέστρεψαν τις εγκαταστάσεις και πάρα πολλά από δαύτα ξεχύθηκαν στη φύση.Όντας επικίνδυνα σαρκοβόρα που κυνηγούν σε ΑΓΕΛΕΣ,επιβλήθηκαν και πολλαπλασιάστηκαν.Εξοντώνουν σχεδόν τα πάντα:σκύλους,γάτες,ολόκληρα κοτέτσια,αλεπούδες κλπ.Στη λίμνη της Καστοριάς υπάρχει αναφορά από ντόπιους κυνηγούς και αλιείς ότι έχουν εξολοθρεύσει τις περισσότερες βίδρες!Η βίδρα είναι ικανή στη μάχη αλλά πώς να τα βγάλει πέρα με ολόκληρη αγέλη μινκ;Πέρσι ομοσπονδιακός θηροφύλακας της ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ μου είπε ότι το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης διεξάγει έρευνα διότι υπάρχουν αρκετές καταγγελίες ότι τα ''θηρία'' αυτά διά μέσου των ποταμών Αλιάκμονα-Λουδία-Αξιού-Γαλλικού και χρησιμοποιώντας τα αρδευτικά κανάλια της ευρείας αυτής περιοχής έχουν φτάσει έως έξω από τη Θεσσαλονίκη!Φυσικά δε γνωρίζω αν αυτό επιβεβαιώθηκε ακόμα ή όχι.Άρα δεν τρύπωσαν σε καμμιά βαλίτσα...Και αν θεωρείς ότι κανένα ζώο δεν περισσεύει,εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν όχι να εξολοθρευτούν,πρέπει οπωσδήποτε να ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ο αριθμός τους,που επαναλαμβάνω αυξάνεται ΡΑΓΔΑΙΑ.Και αυτό είναι σίγουρο.
Ναιιιι ευτυχώς που δεν έχουμε βασιλιά στην Ελλάδα. Αλλά έχουμε μια χαρά διαδόχους. Ζω να δω Ερνέστο και τον γιό Μητσοτάκη ( δεν θυμάμαι πως τον λένε) πρωθυπουργους. Τσίρκο μεντρανο.Ή απλώς να είναι γόνος:τότε και ΑΧΡΗΣΤΟΣ ακόμα να είναι,θα γίνει σίγουρα βουλευτής,υπουργός,συχνά και πρωθυπουργός!![]()
Τα μινκ απελευθερώθηκαν από " ακτιβιστές βιγκαν φιλοζωους" που μπήκαν παράνομα στην περιουσία κάποιου - κάποιων γουναράδων. Συνελήφθησαν άραγε ποτέ για αυτή την πράξη;Θεωρώ ότι τα Μίνκ ήρθαν από αρπακτικά και καταστροφικά δίποδα που άρπαξαν επιδοτήσεις για την γούνα τους και με γυφτικες εγκαταστάσεις επέτρεψαν την διαφυγή τους στην Ελληνική ύπαιθρο εκτός και αν κάνω λάθος και τρύπωσε κανένα στην βαλίτσα του Θοδωρή.Οσο αφορά το κωλοζωα...Κανενα είδος δεν περισσεύει.
Το θέμα είναι κατάλαβαν οι μ@λ@κες την καταστροφη πού προκάλεσαν;
Αλεθεις κατσαρίδες ακριδες γυμνοσαλιαγκες και καναδυο ακόμα πλούσια σε πρωτεΐνες συστατικά ( η συνταγή είναι μυστικό κάθε εταιρίας μην θες να τα ξέρεις όλα), προσθέτεις αλεύρι σόγιας και ότι περισσεύει από τα πετροχημικα εργοστάσια και το βάφεις με παραλλαγής, μοσχάρι, χοίρος, ελάφι, κλπ. Τύφλα να χει το κατσικάκι.Έχει κανείς ιδέα πως φτιάχνεται το εργοστασιακο κρέας γιατί το έχασα τελείως.
Δεν υπάρχει ίχνος αντιληπτικής ικανότητας σε τέτοιου είδους άτομα. Οπότε μην περιμένεις να κατάλαβαν και τι έκαναν.Το θέμα είναι κατάλαβαν οι μ@λ@κες την καταστροφη πού προκάλεσαν;
Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει μπαμπούλας που δικαιολογεί την οποιαδήποτε κατάσταση.Οταν κάτι είναι ασφαλισμένο και η αποζημίωση ξεπερνά την καταστροφή πάντα θα υπάρχει απελευθέρωση.Βλεπε κλουβιά ιχθυοτροφείων κτλ.Το είπα και παραπάνω...Οταν σε μια γύφτικη εγκατάσταση με τσίγκους και τσιμεντολιθα εκτρέφεις οτιδήποτε μπορεί να έρθει ο οποιοσδήποτε και να βάλει χέρι ή ακόμα και να την κοπανανε μόνα τους.Αναφορες για Μίνκ στην ύπαιθρο υπήρχαν πριν την όλη ιστορία με την αρρώστια -θανατωση τους.Σαφως πρέπει να υπάρχει ο σωστός πληθυσμός σε κάθε είδος αλλά εδώ έχουμε κάτι που δεν υπάρχει στην κυνηγετική ρυθμιστική.Από όσα,νομίζω έγκυρα,έχω διαβάσει σε κυνηγετικά έντυπα αλλά και sites πριν αρκετά χρόνια έγινε(νύχτα) επιδρομή αλά κομάντο από ''οικολόγους ακτιβιστές'' δλδ γνήσιους οικο-τρομοκράτες σε εκτροφεία μίνκ στη Δυτ.Μακεδονία.Απλώς δεν είμαι σίγουρος για το νομό,νομίζω Καστοριάς,ίσως και να ήταν Κοζάνης.Κατέστρεψαν τις εγκαταστάσεις και πάρα πολλά από δαύτα ξεχύθηκαν στη φύση.Όντας επικίνδυνα σαρκοβόρα που κυνηγούν σε ΑΓΕΛΕΣ,επιβλήθηκαν και πολλαπλασιάστηκαν.Εξοντώνουν σχεδόν τα πάντα:σκύλους,γάτες,ολόκληρα κοτέτσια,αλεπούδες κλπ.Στη λίμνη της Καστοριάς υπάρχει αναφορά από ντόπιους κυνηγούς και αλιείς ότι έχουν εξολοθρεύσει τις περισσότερες βίδρες!Η βίδρα είναι ικανή στη μάχη αλλά πώς να τα βγάλει πέρα με ολόκληρη αγέλη μινκ;Πέρσι ομοσπονδιακός θηροφύλακας της ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ μου είπε ότι το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης διεξάγει έρευνα διότι υπάρχουν αρκετές καταγγελίες ότι τα ''θηρία'' αυτά διά μέσου των ποταμών Αλιάκμονα-Λουδία-Αξιού-Γαλλικού και χρησιμοποιώντας τα αρδευτικά κανάλια της ευρείας αυτής περιοχής έχουν φτάσει έως έξω από τη Θεσσαλονίκη!Φυσικά δε γνωρίζω αν αυτό επιβεβαιώθηκε ακόμα ή όχι.Άρα δεν τρύπωσαν σε καμμιά βαλίτσα...Και αν θεωρείς ότι κανένα ζώο δεν περισσεύει,εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν όχι να εξολοθρευτούν,πρέπει οπωσδήποτε να ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ο αριθμός τους,που επαναλαμβάνω αυξάνεται ΡΑΓΔΑΙΑ.Και αυτό είναι σίγουρο.
Στην Ελλάδα απαγορεύεται η λέξη διαχείριση ,πόσο μάλλον η λέξη εξόντωση.Θεωρώ ότι τα μινκ,ως ξενικό και λίαν αρπακτικό-καταστροφικό είδος(η αλλιώς κωλόζωα),θα πρέπει να επιτραπεί να ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥΝ από την Ελλάδα ΚΑΙ με το κυνήγι!!
Το 2010 οικ(ω)λόγοι, απελευθέρωσαν 52.000 μινκ και βιζόν,από εκτροφεία, στην Καστοριά και στη Σιάτιστα Κοζάνης.Από όσα,νομίζω έγκυρα,έχω διαβάσει σε κυνηγετικά έντυπα αλλά και sites πριν αρκετά χρόνια έγινε(νύχτα) επιδρομή αλά κομάντο από ''οικολόγους ακτιβιστές'' δλδ γνήσιους οικο-τρομοκράτες σε εκτροφεία μίνκ στη Δυτ.Μακεδονία.Απλώς δεν είμαι σίγουρος για το νομό,νομίζω Καστοριάς,ίσως και να ήταν Κοζάνης.Κατέστρεψαν τις εγκαταστάσεις και πάρα πολλά από δαύτα ξεχύθηκαν στη φύση.Όντας επικίνδυνα σαρκοβόρα που κυνηγούν σε ΑΓΕΛΕΣ,επιβλήθηκαν και πολλαπλασιάστηκαν.Εξοντώνουν σχεδόν τα πάντα:σκύλους,γάτες,ολόκληρα κοτέτσια,αλεπούδες κλπ.Στη λίμνη της Καστοριάς υπάρχει αναφορά από ντόπιους κυνηγούς και αλιείς ότι έχουν εξολοθρεύσει τις περισσότερες βίδρες!Η βίδρα είναι ικανή στη μάχη αλλά πώς να τα βγάλει πέρα με ολόκληρη αγέλη μινκ;Πέρσι ομοσπονδιακός θηροφύλακας της ΣΤ΄ ΚΟΜΑΘ μου είπε ότι το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης διεξάγει έρευνα διότι υπάρχουν αρκετές καταγγελίες ότι τα ''θηρία'' αυτά διά μέσου των ποταμών Αλιάκμονα-Λουδία-Αξιού-Γαλλικού και χρησιμοποιώντας τα αρδευτικά κανάλια της ευρείας αυτής περιοχής έχουν φτάσει έως έξω από τη Θεσσαλονίκη!Φυσικά δε γνωρίζω αν αυτό επιβεβαιώθηκε ακόμα ή όχι.Άρα δεν τρύπωσαν σε καμμιά βαλίτσα...Και αν θεωρείς ότι κανένα ζώο δεν περισσεύει,εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν όχι να εξολοθρευτούν,πρέπει οπωσδήποτε να ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ο αριθμός τους,που επαναλαμβάνω αυξάνεται ΡΑΓΔΑΙΑ.Και αυτό είναι σίγουρο.