Η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι θέμα μερικών χρόνων όταν θα διαλυθούν οι συνομοσπονδίες κρατών μελών επίτηδες οδηγώντας τα κράτη σε απόλυταρχικα καθεστώτα.Οι ελευθερίες είναι ήδη ελενχομενες πέρασαν τα τεστ (covit ) τώρα υπάρχει το μόνιμο μέτρο ελευθεριών σε όλα που έχει βαπτιστεί (κλιματική αλλαγή) κάτι το οποίο θα γινόταν ούτως η άλλως το κλίμα αλαζει είτε βάλουμε δάκτυλο είτε όχι.Βεβαια για να γίνουν αποδεκτά όλα θα πρέπει πρώτα να αλλοιώθουν οι βασικές αρχές και αξίες ακόμη και το γονιδιακό φύλο του ανθρώπου δηλ από τότε που αρχίζει να καταλαβαίνει να αμφισβητεί ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό και όλα να είναι αποδεκτά και μέσα σε αυτά να υποτιμηθεί η αξία της ανθρώπινης ζωής και να εξισωθεί με ενός ζώου (γάτας,σκύλου,κτλ)Αν ρίξω μια κλωτσά σε ένα σκύλο που πάει να με δαγκώσει η τον πιάσω και τον πνίξω από το λαιμό θα πληρώσω περισσότερα από ότι αν ρίξω μια μπιστολια σε έναν άνθρωπο λιγότερα θα μου πάρει ο δικηγόρος για να καθαρίσω .Όλα αυτά βαπτίζονται εξέλιξη αναγνώριση δικαιωμάτων ελευθερία ,αλίμονο αν γνωρίζουν οι περισσότεροι τι σημαίνει ελευθερία τι σημαίνει βιώνω τη φύση τι σημαίνει σέβομαι τον άνθρωπο πρώτα από όλα .Όλα είναι για την προστασία της φύσης ,των ζώων ,των δικαιωμάτων αλλά ξεχάσαμε ότι όταν δεν έχεις υγιείς ανθρώπους στο νου και το σώμα δεν ξέρω τι νόημα έχει να προσπαθείς για τη δήθεν διατήρηση των υπολοίπων .Διότι ότι νοσεί ή το θεραπεύεις ή το κρατάς σε απόσταση να μη σε μολύνει δεν εξισώνεσαι μαζί του γιατί απλά θα φτιάξετε όλοι μαζί μια νοσηρή κοινωνία με ότι αυτό συνεπάγεται.Η υστεροφημία του κάθε ενός έχει εξισωθεί με το τι απέκτησε και άφησε στους υπόλοιπους όχι με το πώς έζησε,η ντροπή χάθηκε με το( και τι έγινε έτσι γουστάρω),η αλήθεια και η λογική πράγμα προς εξαφάνιση,και μας έμεινε το εγώ και το φένεσθαι,καλοφάγωτα μας να μας χαιρόμαστε.Απέχουμε από την φιλοσοφία της ζωής των αρχαίων υμών προγόνων έτη φωτός και κινούμαστε μονίμως προς την αντίθετη κατεύθυνση.Αλλα δε βαριέσαι μια ζωή την έχουμε και κανείς δε ξέρει και πόσο θα διαρκέσει καθώς ο χρόνος τα σβήνει όλα είναι η σκέψη του ηλίθιου.