gvp9000
Banned
Σαν τα όπλα ένα πράμαΗ αλήθεια είναι, ότι εκ του αποτελέσματος, όλοι ίδιοι είναι. Απλά σε κάποιους τομείς είναι χειρότεροι οι μεν και σε κάποιους οι δε.
Σαν τα όπλα ένα πράμαΗ αλήθεια είναι, ότι εκ του αποτελέσματος, όλοι ίδιοι είναι. Απλά σε κάποιους τομείς είναι χειρότεροι οι μεν και σε κάποιους οι δε.
Δεν τους πιανει ο νόμος και το ξερουν, γι'αυτο κανουν οτι θελουν.Φρέσκα κουλούρια, τώρα το απόγευμα. Φτάνω σε διασταύρωση ( έχω στοπ) σταματάω και βλέπω να πετάγεται μέσα στο κέντρο της διασταύρωσης ένα αγροτικό ( γύφτικο) και να κάνει επιτόπου κύκλους. Εκτοξεύονται χαλίκια πάνω στο αυτοκίνητο μου, βάζω όπισθεν να φύγω από το σημείο αλλά ευτυχώς, μετά από πέντε γυρες ξεκαυλωσε ο γύφτος και σταμάτησε. Οδηγός και συνοδηγός γελούσαν με την καρδιά τους. Αφού ηρέμησαν πέρασαν δίπλα μου και έφυγαν. Στο αυτοκίνητο ήμουν με τα παιδιά μου.
Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει, προ 4 ετών με σταματάει στις 5μιση το πρωί μπλόκο και με κάνουν φύλλο και φτερό και το συζητάνε για το αν θα μου κάνουν αλκοτέστ με την τσιμπλα στο μάτι και 1 λίτρο φραπέ δίπλα μου. Περναει λοιπόν εκείνη την ώρα ένα χρεπι ερείπιο αγροτικό με γύφτικα στη διαπασών και 4 γύφτους μέσα. Δεν κρατιέμαι και ρωτάω τον αστυνομικό, αυτόν γιατί δεν τον σταμάτησες???? Η απάντηση : φύγε, καλή βάρδια....Δεν τους πιανει ο νόμος και το ξερουν, γι'αυτο κανουν οτι θελουν.
πέφτω από τα σύννεφα!!! είχα την εντύπωση ότι όλα τα γουρουνια ΔΕΝ είχαν την ίδια μούρη και τα ίδια χουγια....
Τα είπες όλαΔεν τους πιανει ο νόμος και το ξερουν, γι'αυτο κανουν οτι θελουν.
Παντου τα ιδια .Εμενα μου εκλεισαν το δρομο και κατεβηκαν να με δειρουν .Κατεβηκα και εγω .........Παραλιγο να με δειτε στα καναλια .Ο γιος μου στο αμαξι .Φρέσκα κουλούρια, τώρα το απόγευμα. Φτάνω σε διασταύρωση ( έχω στοπ) σταματάω και βλέπω να πετάγεται μέσα στο κέντρο της διασταύρωσης ένα αγροτικό ( γύφτικο) και να κάνει επιτόπου κύκλους. Εκτοξεύονται χαλίκια πάνω στο αυτοκίνητο μου, βάζω όπισθεν να φύγω από το σημείο αλλά ευτυχώς, μετά από πέντε γυρες ξεκαυλωσε ο γύφτος και σταμάτησε. Οδηγός και συνοδηγός γελούσαν με την καρδιά τους. Αφού ηρέμησαν πέρασαν δίπλα μου και έφυγαν. Στο αυτοκίνητο ήμουν με τα παιδιά μου.
Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Ψυχραιμία όσο γίνεται γιατί δεν θέλει πολύ να καταστραφεί η ζωή ενός ανθρώπου.Παντου τα ιδια .Εμενα μου εκλεισαν το δρομο και κατεβηκαν να με δειρουν .Κατεβηκα και εγω .........Παραλιγο να με δειτε στα καναλια .Ο γιος μου στο αμαξι .
Οπου παω στη δουλεια ,για καφε σε φιλους μου παντου αυτο συζητανε .Καποιος θα τη χασει την ψυχραιμια και θα γινει η μ.......κιαΈχει ξεφύγει η κατάσταση. Ψυχραιμία όσο γίνεται γιατί δεν θέλει πολύ να καταστραφεί η ζωή ενός ανθρώπου.
Eνας γνωστος μου πριν μερικα χρονια τσακωθηκε με κανα δυο, πηραν τηλ. πλακωσανε καμποσοι και εφαγε ξυλο και χωρις να φταιει.Οπου παω στη δουλεια ,για καφε σε φιλους μου παντου αυτο συζητανε .Καποιος θα τη χασει την ψυχραιμια και θα γινει η μ.......κια
Ευβοιωφ ο Απαλευτος.Ευβοιωφ ο καλόκαρδος!
Καλα οι ζωοτροφες εχουν ξεφυγει εντελως. Μιλαμε για καθαρη αισχροκερδια. Εγω απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ειχαμε παντα ζωα και το σπιτι γεματο απο αγαθα που προερχονταν απο αυτα. Πλεον ειναι φθηνοτερο να αγοραζω τα παντα απο το να εκτρεφω ζωα. Οποτε τα εσφαξα ολα πριν λιγους μηνες και κρατησα 15 κοτες. Οι ανθρωποι που ειναι επαγγελματιες κτηνοτροφοι εχουν τεραστιο θεμα με τις τιμες.Οι αγωνιστές της υπαίθρου. Σε άλλες εποχές, πιο ενδιαφέρουσες από την σημερινή κατάντια που ζούμε, αυτές οι οικογένειες γέννησαν τους αγωνιστές του 21. Τους εύζωνες που εφόρμησαν στους βαλκανικούς, στη Μίκρα Ασία , στο δεύτερο παγκόσμιο και μεγάλωσαν την Ελλάδα. Γεμίζουν καθημερινά το τραπέζι μας με τα αγαθά που παράγουν και που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη για να ζήσουμε. Δέκτες αρνητικών σχολίων τον τελευταίο καιρό. " Ακριβό το γάλα" λέει η κυρία της πόλεως. " Να κάνουμε μποϊκοτάζ στα γαλακτοκομικά για να πέσουν οι τιμές" λέει ο κύριος που δεν ξέρει τι σημαίνει άρμεγμα. Δύο φρέντο εσπρέσσο παρακαλώ, τι οφείλω; 7 ευρώ κύριε. Ααααχχχχ αυτός είναι καφές.... ( Δεν υπήρξα ποτέ κτηνοτρόφος ούτε κατάγομαι από κτηνοτροφική οικογένεια, προς αποφυγήν παρεξηγήσεως)