Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ας βγάζανε περιοδικό το "Κλαμπανι μου και εγώ".
Κάτι τέτοιες ωραίες κινήσεις γίνονται και στο τέλος θα αναρωτιόμαστε τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε
Πάνε να κάνουν κάτι για να περάσουν κάποιο μύνημα υποτίθεται
Πώς θα περάσεις το μύνημα όταν γίνεσαι ουρά κάποιου άλλου κόμματος;
Ή κατεβαίνεις αυτόνομα ή δεν κατεβαίνεις καθόλου

Κάτι τέτοιες ωραίες κινήσεις γίνονται και στο τέλος θα αναρωτιόμαστε τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε
Πάνε να κάνουν κάτι για να περάσουν κάποιο μύνημα υποτίθεται
Πώς θα περάσεις το μύνημα όταν γίνεσαι ουρά κάποιου άλλου κόμματος;
Ή κατεβαίνεις αυτόνομα ή δεν κατεβαίνεις καθόλου
Σπρώξε γλύψε ενώνοντας,τι δεν κατάλαβες?

Έχει συμβεί αρκετές φορές και στο παρελθόν νομίζω
Θα ψηφίσει το κόγκρεσο αύξηση του ορίου και θα συνεχίσουν να ζούνε είς βάρος του υπολοίπου πλανήτη, ξέρουν αυτοί
Όπως ξέρουμε και εμείς που πάμε από κοντά σαν τα πρόβατα.....

Τελειωνει ο χρονος και δεν αλλαζει κατι, αν εχεις καμια ιδεα ριξε Π.Μ.
Οποιοδήποτε θέλεις εκτός αυτά που βρίσκονται ήδη μέσα στη βουλή ,ούτως ή άλλως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμφωνείς με κάποιον σε όλα και το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε είναι να διώξουμε το σημαντικότερο τους κατέχοντες να πάρει και κάποιος άλλος θέση .

Οποιοδήποτε θέλεις εκτός αυτά που βρίσκονται ήδη μέσα στη βουλή ,ούτως ή άλλως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμφωνείς με κάποιον σε όλα και το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε είναι να διώξουμε το σημαντικότερο τους κατέχοντες να πάρει και κάποιος άλλος θέση .
Δεν ψηφιζω οτι να'ναι γιατι αν καποιο απο τα μικρα κομματα γινει δεκανικι και αυτο το κομμα το εχω ψηφισει εγω θα ειναι σαν να ψηφισα ενα ''συστημικο'' κομμα, αρα δεν ειναι τοσο απλο, αρκετα μικρα κομματα ψαχνοντας ειδα οτι απο πισω ειναι αλλο πιο μεγαλο ''συστημικο'' κομμα ως εναλακτικη συγκυβερνησης.

Δεν ψηφιζω οτι να'ναι γιατι αν καποιο απο τα μικρα κομματα γινει δεκανικι και αυτο το κομμα το εχω ψηφισει εγω θα ειναι σαν να ψηφισα ενα ''συστημικο'' κομμα, αρα δεν ειναι τοσο απλο, αρκετα μικρα κομματα ψαχνοντας ειδα οτι απο πισω ειναι αλλο πιο μεγαλο ''συστημικο'' κομμα ως εναλακτικη συγκυβερνησης.
Ρίξτο στην Ζωή να χορτάσεις βυζο:D

Η συμμετοχή έχει σημασία.
Ο πολίτης έχει δικαίωμα ακόμα και στο λάθος.
Το θέμα είναι να το καταλαβαίνει κάποτε όμως και να το διορθώνει κι όχι να συνεχίζει να κάνει το ίδιο πράγμα περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα.

Οι παγίδες είναι πολλές εκεί έξω - πολλά "μαγαζάκια" στήθηκαν μόνο και μόνο για να μπερδέψουν και να διασπάσουν τον κόσμο ώστε να απορροφήσουν την δίκαιη ΟΡΓΗ του και να τον ξαναφέρουν από την πίσω πόρτα στις αγκαλιές των γνωστών απατεώνων.

Status
Not open for further replies.
Back