Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αυτά τα αλιευτικά δεν ψαρεύουν, απλά μεταφέρουν τις ιχθυοδεξαμενές κάποιου πρώην ελληνικού ιχθυοτροφείου στην Τουρκία. Σίγουρα μέσα έχει και ψάρια. Ελπίζω να θυμάστε που γράφαμε πριν καναδυό χρόνια για το ξεπούλημα ΟΛΩΝ των ελληνικών ιχθυοτροφείων στην Τουρκία! Απο Νο 1 το 2012 στην ιχθυοκαλλιέργεια η Ελλάδα είναι πλέον Νο 0 (μηδέν!). Και η Τουρκία από μηδέν εκτινάχθηκε στο Νο 1, ευρωπαϊκά!
Βέβαια βλέπουμε όταν οδηγούμε σε παραλιακούς δρόμους αρκετά ιχθυοτροφέια στις ελληνικές ακτές. Αλλά οι ιδιοκτήτες τους είναι πλέον τούρκικες εταιρείες, παρόλο που αρκετοί μιλούν για ελληνικά ψάρια...
ΥΓ: υπερβάλλω λιγάκι, υπάρχουν ακόμα 2-3 ελληνικές εταιρείες

Last edited:
... Και κατάντησε ο κοσμακης πολλοί μικροί μεγάλοι ακόμη και τώρα να κυκλοφορούν με μάσκα μόνοι τους στο δρόμο ενώ δεν υπάρχει αναγνώριση πλέον του covit δεν δικαιούσε ούτε άδεια ....
Εγώ πάντως σήμερα που πήγα στον λογιστή έβαλα μάσκα γιατι δεν άντεχα τα καυσαέρια:mad:
xhika-193x193.jpg

"Αλλοτινές μου εποχές ..."
Τοτε που υπηρχε μόνο η μαμά μονοπωλιακή ΔΕΗ πάνω στο πτώμα της οποίας ασέλγησαν όλοι.
Το μεγάλο ανέκδοτο είναι ότι σήμερα μιλάνε ακόμη για ΔΕΗ .
Ποια ΔΕΗ;;;;
Γκολακι απο τ'αποδυτηρια!😁

Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζω είναι η εντελώς θεωρητική και ανεξέλεγκτη "προοδευτικότητα". Αν μπορούσαν αυτή την "προοδευτικότητα" να την ελέγξουν ώστε να συμβαδίζει με την σημερινή πραγματικότητα και το συμφέρον της Ελλάδας, θεωρώ ότι θα είχε (ο ΣΥΡΙΖΑ), πολύ περισσότερους ψηφοφόρους, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μάλιστα η ΜΚΟ μιλάνε για εξαφάνιση ειδών της άγριας ζωής στην Ελλάδα μεταξύ των οποίων του λύκου της αρκούδας και του τσακαλιού.
Θα μας πέσουν τα μαλλιά με αυτά που ακούμε.
Βέβαια είναι πολλά τα λεφτά και για αυτό το παιχνιδάκι έχει πάρει άλλη διάσταση . Το κακό όμως είναι ότι βρίσκουν έδαφος να καλλιεργούν αυτές τις αποδείξεις και ακόμη χειρότερο ότι υπάρχει ανταπόκριση.

https://www.ihunt.gr/paralirima-kat...ko-ola-ta-eidi-zoon-apeiloyntai-me-exafanisi/

Μάλιστα η ΜΚΟ μιλάνε για εξαφάνιση ειδών της άγριας ζωής στην Ελλάδα μεταξύ των οποίων του λύκου της αρκούδας και του τσακαλιού.
Θα μας πέσουν τα μαλλιά με αυτά που ακούμε.
Βέβαια είναι πολλά τα λεφτά και για αυτό το παιχνιδάκι έχει πάρει άλλη διάσταση . Το κακό όμως είναι ότι βρίσκουν έδαφος να καλλιεργούν αυτές τις αποδείξεις και ακόμη χειρότερο ότι υπάρχει ανταπόκριση.

https://www.ihunt.gr/paralirima-kat...ko-ola-ta-eidi-zoon-apeiloyntai-me-exafanisi/
To σύστημα νομίζω πάει ως εξής.
Αν αποδεχθούν ότι οι πληθυσμοί έχουν ανακάμψει, δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης και θα κλείσουν ή θα πρέπει να βρουν άλλα είδη.
Μπικικίνια, γιοκ.

Σε λίγο θα αρχίσουν να μιλάνε για εξαφάνιση καθαρόαιμου DNA των ειδών οπότε θα πέσουν και άλλα χρήματα για να προσπαθήσουν να βρουν λύση σε αδύνατο πρόβλημα.

To σύστημα νομίζω πάει ως εξής.
Αν αποδεχθούν ότι οι πληθυσμοί έχουν ανακάμψει, δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης και θα κλείσουν ή θα πρέπει να βρουν άλλα είδη.
Μπικικίνια, γιοκ.

Σε λίγο θα αρχίσουν να μιλάνε για εξαφάνιση καθαρόαιμου DNA των ειδών οπότε θα πέσουν και άλλα χρήματα για να προσπαθήσουν να βρουν λύση σε αδύνατο πρόβλημα.
Σίγουρα Βασίλη ,όσο πιο πολλά είδη παρουσιάζουν ότι είναι υπό εξαφάνιση δικαιολογούν την ύπαρξή τους και τη δράση τους με ότι αυτό σημαίνει

1)ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΚΕ)
2) ΑΝΤΑΡΣΥΑ
3) ΟΚΔΕ

4) ΚΚΕ (μ-λ)
5) ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
6) ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
7) ΜέΡΑ 25
8) ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
9) ΣΥΡΙΖΑ
10) ΝΙΚΗ
11) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
12) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
13) Μ-Λ ΚΚΕ
14) ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
15) ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-Τ.Ρ.Α.Μ.Π.
16) ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
17) ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
18) ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ
19) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ (ΔΗΚΕΑ)
20) ΟΑΚΚΕ
21) ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΕΡΓΗΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ
22) ΛΑΪΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ (Λ.ΕΥ.ΚΟ.)
23) ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
24) ΕΥ – ΚΙΝΗΣΗ
25) ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΕΛ.ΛΑ.Σ.)
26) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ
27) ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
28) ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ – ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
29) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (Ε.Λ.Κ.Σ.Ι.)
30) ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
31) ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
32) ΚΙΝΗΜΑ ΦΤΩΧΩΝ
33) ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
34) ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝ ΤΟ ΟΛΟΝ
35) ΕΛΛΗΝΕΣ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΚΗΣ

Συνασπισμοί κομμάτων​

1) ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
2) ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
3) ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΩΒ
4) ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ
5) ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Συνδυασμός ανεξάρτητων συνεργαζόμενων υποψηφίων​

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Μεμονωμένοι ανεξάρτητοι​

1) ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2) ΣΠΕΝΤΖΑΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΠΟΘΥΤΗ 1978- ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ -UFO- USO EXTRATERRESTIALS- EINSTEIN- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
3) ΖΟΤΟΣ ΙΑΓΚΟΣ

Αυτοί είναι που θα λάβουν μέρος στις εκλογές τις επόμενες....Δεν θέλω να σχολιάσω τι μαλάκες υπάρχουν στην Ελλάδα... εκτός από τα γνωστά κόμματα.. ρίξτε μια ματιά σε κάποιες ονομασίες...

Πάω για μπύρες μου την κάρφωσε..

Παίζω ανάμεσα σε αυτά

1. ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-Τ.Ρ.Α.Μ.Π. 🤣
2. ΣΠΕΝΤΖΑΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΠΟΘΥΤΗ 1978- ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ -UFO- 🤪 USO EXTRATERRESTIALS- EINSTEIN 🤣- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ (ωρέ φαντασία)
3. ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ (χωρίς να έχω δάνειο)
4. ΛΑΪΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ (Λ.ΕΥ.ΚΟ.) 🤣
5. ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ 🤪 🤣
6. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΕΡΓΗΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ :cool:👍🤣

Πιες καμιά μπύρα και για εμένα ...

Status
Not open for further replies.
Back