Όχι ρε φίλε, τοξοβόλος είναι !Έριχνε 24γρ σε Φασσες.
Όχι ρε φίλε, τοξοβόλος είναι !Έριχνε 24γρ σε Φασσες.
Εγώ για μπουνοεισπρακτορα τον κόβω...Όχι ρε φίλε, τοξοβόλος είναι !
Σημάδευε τα περιστέρια στη Βουλή ο άνθρωπος και οι βουλευτές φοβήθηκαν ότι τους έχει βάλει στο μάτι !Περίεργα μου τα λέτε. Τοξοβολος, μπουνιοεισπρακτορ, τελικά ποιος είναι αυτός και τι κακό έκανε; Γιατί είναι φυλακή και γιατί κάνουν διαδηλώσεις για εκείνον; Γιατί τόσος ντόρος τέλος πάντων;
Αν τον πήρε το μάτι της κυρίας Ψωλακη τότε θα είναι ισόβια μέσα.Σημάδευε τα περιστέρια στη Βουλή ο άνθρωπος και οι βουλευτές φοβήθηκαν ότι τους έχει βάλει στο μάτι !
https://el.wikipedia.org/wiki/Γιάννης_Μιχαηλίδης_(αναρχικός)Περίεργα μου τα λέτε. Τοξοβολος, μπουνιοεισπρακτορ, τελικά ποιος είναι αυτός και τι κακό έκανε; Γιατί είναι φυλακή και γιατί κάνουν διαδηλώσεις για εκείνον; Γιατί τόσος ντόρος τέλος πάντων;
Τον έψαξα μετά από την απάντηση του Γιώργου και διάβασα ότι το τόξο ήταν πταίσμα μπροστά στα αλλά... Βαριά οπλισμένος με καλάσνικοφ, πιστόλια... Ληστείες και άλλα πολλά.
Σιγά μωρέ...Δεν είναι και Άδωνης!Τον έψαξα μετά, και διάβασα ότι το τόξο ήταν πταίσμα μπροστά στα αλλά... Βαριά οπλισμένος με καλάσνικοφ, πιστόλια... Ληστείες και άλλα πολλά.
Άδωνης, άλλος από κει. Στη δική μου δικτατορία, που έλεγε κι ένας φίλος εδώ στο φόρουμ αστειευόμενος, θα τους είχα βάλει ( τοξοβολο και Άδωνη) στο ίδιο κελί.Σιγά μωρέ...Δεν είναι και Άδωνης!
Ο κόσμος γουστάρει αυτό το σόου με σκουπίδια για να λέει ευτυχώς που δεν είμαστε τα ίδια.Ημισκουμπρια...Άδωνης, άλλος από κει. Στη δική μου δικτατορία, που έλεγε κι ένας φίλος εδώ στο φόρουμ αστειευόμενος, θα τους είχα βάλει ( τοξοβολο και Άδωνη) στο ίδιο κελί.
Α γεια σουΟ κόσμος γουστάρει αυτό το σόου με σκουπίδια για να λέει ευτυχώς που δεν είμαστε τα ίδια.Ημισκουμπρια...
Ο τύπος στην φώτο που σκύβει το κεφάλι
Οι φιλοζωικές μπορεί να φυλάνε κάτω από το σπίτι μην τυχόν και πάνε τον σκύλο για ευθανασίαΑυτός που είχε τον σκύλο μέσα στον κόσμο δεν πρέπει να πάει φυλακη???? Ο σκύλος δεν πρέπει να οδηγηθεί άμεσα σε ευθανασία??? Οι φιλοζωικές τι λενε επί τουτου???? Δεν βλέπω καμία δακρυβρεχτη ανακοινωση για το άμοιρο το παιδακι.
https://www.evima.gr/koinonia/sok-stin-evvoia-sto-nosokomeio-6chronos-apo-dagkoma-skylou/
Πες το ψέματα! Το άρπαξε από τον αυχένα το ρημαδι. Ήταν πάνω ένα παιδί απο εδώ και ελεγε στην καφετερια ότι είχε πολλά αίματα το παιδακι.Θα βάλει τον Κούγια ο σκύλος και θα αποδειχθεί ότι του επιτέθηκε το 6χρονο.
Μακάρι το παιδί να μην έπαθε κάτι σοβαρό.
Δεν θα έμενε τίποτα από σκύλο και ιδιοκτήτη να θάψουν ρε!!!Πες το ψέματα! Το άρπαξε από τον αυχένα το ρημαδι. Ήταν πάνω ένα παιδί απο εδώ και ελεγε στην καφετερια ότι είχε πολλά αίματα το παιδακι.
ο πατερας του παιδιου εχει σοβαρο θεμα, Ειχε δεμενο το παιδι με λουρι οδηγο? οχι,το παιδι ηταν τσιπαρισμενο? οχι βιβλιαριο εμβολιων ειχε? οχι .Την υποθεση εχει αναλαβει ο αρχηχος της αστυνομιας επειτα απο εντολη του υπουργου. Ο σκυλος παρακολουθειται απο ειδικο ψυχολογο. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣΑυτός που είχε τον σκύλο μέσα στον κόσμο δεν πρέπει να πάει φυλακη???? Ο σκύλος δεν πρέπει να οδηγηθεί άμεσα σε ευθανασία??? Οι φιλοζωικές τι λενε επί τουτου???? Δεν βλέπω καμία δακρυβρεχτη ανακοινωση για το άμοιρο το παιδακι.
https://www.evima.gr/koinonia/sok-stin-evvoia-sto-nosokomeio-6chronos-apo-dagkoma-skylou/
Τώρα είπαν στις ειδήσεις ότι είναι στο χειρουργείο διασωληνωμενο το παιδί με εγκεφαλικό οίδημα και σοβαρά τραύματα στα πλευρά. Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες και επαυξάνω.Δεν θα έμενε τίποτα από σκύλο και ιδιοκτήτη να θάψουν ρε!!!